eşim dön diyor.hayatımdaki kişiye bunu desem sıkıntı

yaptıgın hiç doğru değil kusura bakma...aynısını eşin sana yapsaydı neler hissederdin ne duruma düşerdin önce bunları düşünmen lazım.diğeri tanıyıp evlendiğin insan diğeri senin evli olduğunu bilerekten seninle sevgili olabilecek kadar alçalan bir insan gerisini sen düşün selametle.

az çok farkında.sorunlar benden kaynaklı değildi.amacım aldatma değildi.evlilik süresince de asla düşünmedim.ama durum farklı 1 yıldır
Aldatılmasına rağmen istiyor yani...
Nasıl adamlar bunlar?
Biri ihanet edildiği halde sizi istiyor diğeri evli olduğunuz halde sizi istiyor.
Hiç mi düşünmediniz bu adamların saygısı nedir size karşı diye?

Esinle ara verdiniz ve bu surede baskasini buldun oylemi?!!PESS diyorum daha soyleyecek soz yok!!

şimdi siz zaten eşinizi sevgilinizle aldatıyorsunuz
eşime dönsem sevgilim bırakmaz diyorsunuz yani o zamanda sevgilinizi eşinizle aldatmış olacaksınız.
bu kadar ekşın benim bünyeye fazla kusura bakmayın.

ben çoktan başlatmk istemiştim işlemleri.o uzak duralım kfa dinleyelim dedi
Kafa dinleyelim demek yeni ilişki ve hayatlara yelken açalım demek olmuyor geri birbirine dönme ihtimali var ayriyken kafa dinleyelim sobra konuşalım demek oluyor siz baya yanlış anlamışsiniz

Şu an birlikte olduğunuz adam evli olduğunuzu bildiği halde sizinle birlikte ise zaten karaktersizin önde gideni demektir. Başka bir adamın eşi ile birlikte oluyor. Kaldı ki öyle adamlar hevesi geçince kapının önüne koyar. Kimze eşini aldatan biri ile birlikte olmak istemez. Ancak gönül eğlendirir.
Evli olduğunuzu bilmiyorsa, birazcık onuru varsa bırakır. Asıl mesele aldattığınız adamın koynuna tekrar nasıl gireceksiniz?
Nasıl yüzüne bakacaksınız, gitsem mi diye düşüyorsunuz?

Esinle ara verdiniz ve bu surede baskasini buldun oylemi?!!PESS diyorum daha soyleyecek soz yok!!
eşim ilk kişi hayatımda.aranan biri değilim.aranmaya da çalışmadım.3 yıldır yaşadıklarımı ben biliyorum.eşimi seviyorduma ama çok sııntılı durumlar vardı.1 yıldır da görüşmüyoruz.

Evlenilecek adamla zaten evlenmişsin kardeş , madem öyleydi niye ayrıldınız ?

Ha ayrı kalalım , bir tartalım biçelim , yeni aşklar deneyelim , olmadı yine birbirimize dönelim dediyseniz ....

O dediğiniz şarkı sözlerinden ibaret .

Ya da dünyanın bir yerlerinde benm bilmediğim bir mezhep genişliği yaşanıyor

Kafa dinleyelim demek yeni ilişki ve hayatlara yelken açalım demek olmuyor geri birbirine dönme ihtimali var ayriyken kafa dinleyelim sobra konuşalım demek oluyor siz baya yanlış anlamışsiniz
1 yıl mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…