eşim dün fena yakalandı :(

luzysombra

denizkızı
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
26
0
16
Ankara
merhaba . senelerdir süren çalkantılı bir evliliğim var. eşimle aram ise hiçbir zaman çok iyi olmadı.
fakat bayadır iyiydik.dün yanına oturdum sarıldım kendisi elinde lebtabı facebooktaydı. ama bi yandan konuşuyoruz .neyse birden biri bişey yazdı sohbet babında. eşim birden panikledi eli ayağına dolandı ve hızla internet sayfasından çıktı (klavye tuşlarıyla hatta). sonra yine panik bir halde başka bir siteyi açıp gezinmeye başladı. ben afalladım. neden hızla kapattın birşey saklar gibi dedim. yoo kapandı filan dedi. ama kendi gözümle gördüm bilerek kapattığını. ve odadan gittim o kadar kötü hissettimki anlatamam. birdaha yanına geldim. ben öyle yapsam ne düşünürdün dedim . benim bilmemi istemedğin birşey olabilir ama öyle kapattınki çok şaşırdım dedim. sürekli panikle kkonuyu kapatmaya çalıştı. eşim sinirli yapıdadır üstüne gidersem kavga çıkacaktı ben de gittim yattım. sahurda sofrayı hazırladım eşimi çağırdım ama bir sinirliydi bana öfkeliydi. yemek yerken hep sustu bense ağlıycam nerdeyse . dedim niye öyle kapattın dedim korkuyorum dedim umarım yanlış birşey yapmıyorsundur dedim. başladı bağırmaya (kesin komşular duymuştur o derece). sen ne demeye çalışıyorsun ne ima ediyorsun ben x arkadaşımla konuşuyordum evet görmeni istemedim (ama yalan söylüyor gözlerinden belli. )
yine de bir umut belki başka birşeydir yanlış anlamışımdır diye umutlar içerisindeyim ama o kadar sinirliydiiki ve sürekli beni suçlayıcı konuştu. sanki o anda onu gördüğüm için ben suçluymuşum gibi. acaba suç bastırmaya mı çalışıyor? yoksa belki de sandığım gibi değildir ben mi yanlış düşünüyorum.
bu arada yazışmayı göremedim , kim olduğunu da göremedim malesef.

Muhtemelen bundan sonra da göremeyeceksiniz. Sifresini biliyorsanız girin bakın ya da mail adresine bakın

Tipik suçlu psikolojisi Akşam o uyurken kontrol etseydiniz keşke, böyle tartıraşarak kavga ederek sonuç çıkmaz çünkü, kalkıpta itiraf edecek değil ya varsa bişi bile... Ben hiç unutmam buna benzer bir olayı yaşadığımda "ya benim özelim face" diye bir cevap almıştım ki "senin özelin benim!" diye bağırdığımı hatırlıyorum :) sonra çıkartmıştım bir şekilde ne halt yediğini...

umarım bir şey yoktur gerçekten de varsa da artık çok dikkatli olacaktır beyfendi...

Allah göstermesinde eğer kötü bişey çıktığında boşanamam derseniz hiç kurcalamayın derim. Ama muhtaç değilim böyle bi ş...z lik yaptıysa asla afftmem diyosanız araştırın. çünkü öğrendiğinizde ve affederseniz bunun devamı kesilmez

kadınlar ayrılmayı göze alamayacakları kocalarının ihanetlerini ortaya çıkartmasınlar!!!
bilip, yine de birlikte yaşamak zorunda olan kadın hep ezik hissedecektir, yuvasında asla eski huzur ve güven olmayacaktır.
erkek için rezil bir durum yaşansa bile, birliktelik hala söz konusu olacaksa, herşey eski tas,eski hamam havasında devam edecekse, inanın erkeğin umurunda olmaz, olsa olsa kadın sinir hastası olacaktır (((

o uyumadan tüm yazışmaları silmiştir biliyorum. onu tanıyorum. işin kötüsü hem beni kaybetmekten korkuyor hem de böyle şeyler yapıyor. evet eşim de bana çoğu kez kendi özel hayatı olduğunu ima eder.
gece hep ben uyuduktan 1 saat sonra filan yatar mesela , önceden uykusu olmadığından sanardım , şimdi belki başka bir kadınla konuşuyor şüphesi içerisindeyim. ve çok üzgünüm , ne yapacağımı bilmez haldeyim.

Siz uyuduktan sonra yatmayıp bilgisayarda takılıyorsa çaktırmadan bilgisayara bi keylogger kurun ve nasıl kullanılacağını öğrenin. Yapılan herşeyi her hareketi kayıt ediyor bu program...

Ne ilgisi var yahu. Bilmemek insanı delirtir, insan bildiği seyden korkmaz bilmediği seyden korkar. Hazmeder, edemez o ayrı mevzu.

Ya arşiv varya erkekler orayı silmeyi genelde unuturlar bide arama kaydına bak, hareket dökümüne falan.Kimi arkadaşlar boşanmayacaksan bilme falan demiş ama bilmemek kudurdur insanı, bence iyice araştır bulduğunda suratına tokat gibi çarp derim yine de sen bilirsin. Haa hiç bişey bulamadın bilgisayarına casus programı yükle bakalım ne yapıyormuş...........

bencede ispat edip bosanicaksan arastir yoksa hic dokunma.eger bilirsen ve kabul edersen iyice yuzsuzluge vurur yapmaya devam eder.bu sefer nasilsa bu kadin biliyor susuyor diye sana saygısı da kalmaz.ama asla affetmem diyorsan faceine bak iyice arkadas listesine gozunun tutmadigi bütün kadınlar i sildir.eger itiraz ediyor sa kesin bole birsey vardır

ben de bazen whatsapp tan bir yazı geldiğinde erkek arkadaşım yanımdaysa açıp okumaya çekinirim.. arkadaşımdan gelir mesaj tabi ama onun özel bir durumunu konuşuyor olabiliriz ya da kadınsal şeyler konuşuyor olabiliriz .. belki eşinde buna benzer bir şey yüzünden saklamıştır :44:

Suçlu psikolojisi canım şimdi araştır "aldattığını" bişey bulursan "boşan"diyeceğim ama sonra"ayyy aslında kocam çok iyidir,bi kerelik bişeymiş,normalde giç üzmez beni vs.." Bi cvp alabilirim ki burda yaşadığımız şeyler bolşans arkadaşım.

Geçmişi geri yükleyip bakın bence.

Hem siz kurtulun şüpheden hem de bir şey varsa öğrenin.

Bu şekilde insanın içi içini yer.:26:

belki de arkadaşıyla özel yazışıyor olabilir. ben de istemem arkadaşlarımla yazışmalarımı eşimin okumasını, utanırım yani. ama ben onunkileri okurum hep tabi yapmamam lazım ama merak işte. eş bile olsa bi özeli mutlaka olmalı.. sizin kızacağınızı düşünüp okumanızı istememiş olabilir. aldatma şüphesi size bu kadar yakınsa eşinizle olan ilişkinizi baştan gözden geçirmeniz gerekir.

Bu adam bi is karistirip bunun uzerine yakalandiysa simdiye kadar coktaaan o laptop fabrika ayarlarina donmustur. konu erkekler olunca ben supheciyim. gecmise bisey yapamazsin ama bundan sonrasi icin temkini elden birakma hemsire. vantilatoru serbest birak donerse serindir donmezse hic serin olmamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…