- Konu Sahibi luzysombra
-
Muhtemelen bundan sonra da göremeyeceksiniz. Sifresini biliyorsanız girin bakın ya da mail adresine bakın
zaten çoktan silmiştir yine de baktım ama yok. mail inin şifresini bilmiyorum . bilsem de faydasız zaten çoktan silmiştir.
Tipik suçlu psikolojisiAkşam o uyurken kontrol etseydiniz keşke, böyle tartıraşarak kavga ederek sonuç çıkmaz çünkü, kalkıpta itiraf edecek değil ya varsa bişi bile... Ben hiç unutmam buna benzer bir olayı yaşadığımda "ya benim özelim face" diye bir cevap almıştım ki "senin özelin benim!" diye bağırdığımı hatırlıyorum :) sonra çıkartmıştım bir şekilde ne halt yediğini...
umarım bir şey yoktur gerçekten de varsa da artık çok dikkatli olacaktır beyfendi...
o uyumadan tüm yazışmaları silmiştir biliyorum. onu tanıyorum. işin kötüsü hem beni kaybetmekten korkuyor hem de böyle şeyler yapıyor. evet eşim de bana çoğu kez kendi özel hayatı olduğunu ima eder.
gece hep ben uyuduktan 1 saat sonra filan yatar mesela , önceden uykusu olmadığından sanardım , şimdi belki başka bir kadınla konuşuyor şüphesi içerisindeyim. ve çok üzgünüm , ne yapacağımı bilmez haldeyim.
kadınlar ayrılmayı göze alamayacakları kocalarının ihanetlerini ortaya çıkartmasınlar!!!
bilip, yine de birlikte yaşamak zorunda olan kadın hep ezik hissedecektir, yuvasında asla eski huzur ve güven olmayacaktır.
erkek için rezil bir durum yaşansa bile, birliktelik hala söz konusu olacaksa, herşey eski tas,eski hamam havasında devam edecekse, inanın erkeğin umurunda olmaz, olsa olsa kadın sinir hastası olacaktır(((
çalışan birimisiniz çok merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?