Super yorumAdam bodruma gidiyor arkadaslariyla bizim turk kadinimiz arasin dursun diyerek cocuklari alip kipaya gidiyorzor boyle zoooor .d
Sizde plan yapin..Eşim dün ben istemediğim halde arkadaşlarını kırmamak için bodruma balığagitti. bu arada ben izmirde oturuyorum. Ne söylediysem kar etmedi. arkadaşlarına ayıp olurmuş. akşam gelince sizce nasıl davranmalıyım. hiçbişe yokmuş gibi mi davransam artık surat asmak küsmek kar etmiyor. ikizler burcu eşim sizce kaçan kovalanır taktiği mi uygulasam. güler yüzlemi karşılasam. normalde çok ilgiliyimdir eşime karşı. canım çok sıkkın yine. ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bodruma gitmeseymiş, izmirde tutsaymıŞ diyenlere soruyorum, izmirin neresinde tutmasını tavsiye edersiniz? Moklu körfezinde mi?
Hanginizin balık tutmak hakkında az çok bilgisi var? Balık deniz olan yerde değil, güzel ve bol balık olan yerde tutulur. Balık tutmak hobisi ise insanın değil izmirden bodruma, trabzona kadar gidebilir. Hüleyn keşke balık tutan bi kocam olsaydı da akşama bi kova deniz balığıyla gelseydi... Atardık fırına.
Yo sizi kastetmedim, sizin dışınızda bir çok kişi aynı yorumu yapmış. Bir kaç yerde denk gelince yazdım. Neden alıntılamaktan çekineyim?Beni kastediyorsunuz çekinmeden alıntı yapabilirdiniz. İzmir'de Foça'da Çeşme'de Göztepe'de Karaburun'da balık tutulabiliyor... Siz bu konuda çok bilgilisiniz sanırım.
Ayrıca Türkiye'de balık tutulması açısından çok daha verimli yerler var dediğiniz gibi ama burada amaç balık tutmaksa daha yakın bir yerde de bu istek giderilebilir. Bir tarafta daha verimli balık tutma hevesi diğer yerde aile huzuru. Şahsen ben hobimi enn ama enn verimli şekilde yerine getireceğim diye eşimin sınırlarını zorlamazdım. Aynı kefeye konamayacak bir durum ve tercih meselesi
vardır muhakkak bir sebebi, kimine gereksiz gelen kimine de önemli olan. Değişkenlik gösterir yani.Karşı tarafın gönlünün rızası ne olacak peki? Adam arkadaşlarıyla birlikte bir hafta sonunu aktivite yaparak geçirmek istemiş. Buna rıza vermemek için geçerli sebep düşündüm düşündüm bulamadım ben.
Anlayış gösteririm ki bana da anlayış gösterilsin. Karşı taraf benim isteklerime uysun ama ben kafama göre takılayım gibi bir şey söz konusu olmayacağına göre anlayış göstermek daha mantıklı bence.vardır muhakkak bir sebebi, kimine gereksiz gelen kimine de önemli olan. Değişkenlik gösterir yani.
Bir müddet önce olsa sizin gibi düşünürdüm ama artık anlayışın çok da matah birşey olmadığını öğrendim. İlk önce benim gönül rızam diyenlerden oldum...
Eşim dün ben istemediğim halde arkadaşlarını kırmamak için bodruma balığagitti. bu arada ben izmirde oturuyorum. Ne söylediysem kar etmedi. arkadaşlarına ayıp olurmuş. akşam gelince sizce nasıl davranmalıyım. hiçbişe yokmuş gibi mi davransam artık surat asmak küsmek kar etmiyor. ikizler burcu eşim sizce kaçan kovalanır taktiği mi uygulasam. güler yüzlemi karşılasam. normalde çok ilgiliyimdir eşime karşı. canım çok sıkkın yine. ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Canım ona bakılırsa bir sürü mağaza var hepsi kıyafet değil mi? Niye illa birine gidiyoruz. Yarın da eşi diyebilir evimizin yanında X mağazası var niye oraya gitmiyosun, başka yere gitmene rızam yok, kesin bir işler çeviriyorsun sen. Bu kadar da abartılacak bir şey değil benceIzmirde bsliklara kiran mi girmis? Kitlik mi cikmis? Bodrumda çok nadir gorulen bir bslik görülmüş onlar da onu bulmaya mi gitmis? Aklim almadi deniz olan bir sehirde oturup baska sehire balik tutmaya gitme fantazisini.
Beni kastediyorsunuz çekinmeden alıntı yapabilirdiniz. İzmir'de Foça'da Çeşme'de Göztepe'de Karaburun'da balık tutulabiliyor... Siz bu konuda çok bilgilisiniz sanırım.
Ayrıca Türkiye'de balık tutulması açısından çok daha verimli yerler var dediğiniz gibi ama burada amaç balık tutmaksa daha yakın bir yerde de bu istek giderilebilir. Bir tarafta daha verimli balık tutma hevesi diğer yerde aile huzuru. Şahsen ben hobimi enn ama enn verimli şekilde yerine getireceğim diye eşimin sınırlarını zorlamazdım. Aynı kefeye konamayacak bir durum ve tercih meselesi
Yo sizi kastetmedim, sizin dışınızda bir çok kişi aynı yorumu yapmış. Bir kaç yerde denk gelince yazdım. Neden alıntılamaktan çekineyim?
Burda bir arkadaş grubunun yaptığı plan söz konusu. Bodruma karar verilmiş. Adam "kusura bakmayın benim karım bodruma izin vermez çeşmeye gidelim" mi deseydi? Kaldı ki balık tutmaya sabaha karşı çıkılır. Göztepe dışında saydığınız yerlere gidebilmek için yine geceyi dışarda geçirecekti muhtemelen. Göztepeyi zaten balık tutulabilecek yerler sınıfına sokmuyorum açıkçası. Çok bilgili değil biraz ilgiliyim sadece. Severim balık tutmayı.
Heryerde balık tutulur, tatlı sularda da orda da burdada v.s. Fakat eğer bu bir hobiyse farklı yerler denenir, ucra yerler aranır. Bol balık her zaman her yerde olmuyor, ya da her balık çeşidi v.s
Burada önemli olan gittiği yer mi yoksa eşinin rızası olmadan mı gitmiş olması ?
Hayır deyınce eşlerin yınede yapacağı şeyleri engellememek gerekiyor.
Hem siz uzuluyorsunuz hem boşuna sozunuz yerde kalıyor.
Eğer kotu alışkanlıkların bulunduğu yere gidiyorsa erkekler ve kadına tersse bu durum savaşsın fakat değilse kimse kimseyi sıkmasın.
Evlilik demek kelepçe mi demek ?
Duşunsenize siz bir program yapıyordunuz eşiniz gitme diyor ne hissedersiniz ?
Balık tutmayı ben de çok severim.
Bodrum'da yaşıyorum zaman zaman Güvercinliğe balığa gideriz. Öyle kova kova tutamayız ama 3-5 ne çıkarsa idare ederiz. Ben hanımefendinin eşinin tutkusunu çok iyi anlayabiliyorum. Fakat yine de eşinin rizasını alması gerekirdi diyorum. Evet gitmeyebilirdi bir sonraki daha yakınlarda planlanan bir balık avı etkinliğine katılabilirdi.
Örneğin benim de hayatta ik tane tutkum var biri müzik diğeri motor.
Şimdi ben müzik yapmak isteyebilirim bunun belli başlı yerleri var fakat eşim bunda sakınca görüyorsa ben müziğimi evde de yapabilirim.
Raising motor kullanmayı çok istiyorum fakat annem o kadar çok endişeleniyor ki konusunu dahi açamıyorum. Ben de bu açlığımı scooter motor kullanarak gideriyorum. Sevdiklerimi kıracağıma kafamı kırıyorum anlatabildim mi?
Ama son mesajınızda konu sahibinin eski konularından bahsetmişsiniz gereksiz kısıtlama da yapıyor olabilir tabi hak vermedim değil.
Gereksiz kısıtlama olduğunu düşündüğüm için bu tarz yorumlar yaptım zaten. Konu sahibinin rıza göstermemesi için geçerli sebebinin olduğunu düşünmüyorum. O yüzden yorumlarım bu yönde.Balık tutmayı ben de çok severim.
Bodrum'da yaşıyorum zaman zaman Güvercinliğe balığa gideriz. Öyle kova kova tutamayız ama 3-5 ne çıkarsa idare ederiz. Ben hanımefendinin eşinin tutkusunu çok iyi anlayabiliyorum. Fakat yine de eşinin rizasını alması gerekirdi diyorum. Evet gitmeyebilirdi bir sonraki daha yakınlarda planlanan bir balık avı etkinliğine katılabilirdi.
Örneğin benim de hayatta ik tane tutkum var biri müzik diğeri motor.
Şimdi ben müzik yapmak isteyebilirim bunun belli başlı yerleri var fakat eşim bunda sakınca görüyorsa ben müziğimi evde de yapabilirim.
Raising motor kullanmayı çok istiyorum fakat annem o kadar çok endişeleniyor ki konusunu dahi açamıyorum. Ben de bu açlığımı scooter motor kullanarak gideriyorum. Sevdiklerimi kıracağıma kafamı kırıyorum anlatabildim mi?
Ama son mesajınızda konu sahibinin eski konularından bahsetmişsiniz gereksiz kısıtlama da yapıyor olabilir tabi hak vermedim değil.
Bilemiyorum vardır bir sebebi, vardır belki bir güvensizlik... Ben önce can diyorum...Anlayış gösteririm ki bana da anlayış gösterilsin. Karşı taraf benim isteklerime uysun ama ben kafama göre takılayım gibi bir şey söz konusu olmayacağına göre anlayış göstermek daha mantıklı bence.
Evet sebebini bilsek belki normal karşılayacağız. Ama arkadaşın diğer konularına da bakınca gereksiz kıskançlıkları olduğunu görüyoruz. Bu konuda da bir sebebi olduğunu sanmıyorum. Sadece onu yalnız bırakıp gitmesinden hoşlanmamış, biraz eşe bağımlı olma durumu var. Sebebi olsa muhtemelen konuyu açarken yazardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?