eşim dün gece bodruma balık tutmaya gitti çıldırıyorum. Gelince nasıl davranmalıyım....

Bence rahat ol muglada yasiyorum ve burada balik tutulacak tek yer bodrum benim de esim bidruma bakik tutmaya gider hem de geceden cikarlar yola yani sen nasil arkadaslarinla güne ya da gezmeye gidebiliylrsan birak o da balik tutmaya gjtsin hem hakikaten tavir alinacak bi ortam da yok genelde guvercinlik diye biyerde tutuluyor baliklar o da bodrumun girisi yani bodrum bile sayilmaz bosver tavir alma kendi icin biseyler yapmak istemis hepsi bu

memlekette yaşadım aynısını :)
maç izlemeye gitti sonra arkadaşlarla limana gidiyoruz dedi ama anlamadım devamını bildiğin emrivakiyle gitti. gelmeyeceğini gittikten sonra öğrendim; gittiği yer bizim köyün altı ama kv merkezde oturuyor ordaydım ben de...
ertesi gün de erken gelecekti güya kahvaltıya gidecektik cuma namazından sonra geldi eve. sabah dalga çıkmış dönememişler; bir de bizimkini deniz tutmuş istifra etmiş yüzü gözü sapsarı geldi...
arkadaşlarına ayıp olmasın diye gitti; bin pişman olup döndü... arkadaşları kılıbık demedi ama benim gözümden düştü... emrivaki yapmasaydı zaten izin verecektim; arkadaşlarının hepsini ve eşlerini tanıyorum çünkü çocukluk arkadaşları; ve senede 1 gün çok görmezdim ama kendi kaybetti.
bunu hiçbir zaman unutmayacağımı ve affetmeyeceğimi günü geldikçe yüzüne vuracağımı belirterek affettim. 2 senelik arkadaşlarıyla görüşme hakkını kaybetti; o günden sonra 4 gün daha kaldık; 5 dk çay bile içmeye gidemedi arkadaşlarının yanına kahveye...

Kızlar bende eşime sordum Bodrum'da koylar fazlaymış ve dalarak balık tutanlar oraya gidermiş, zıpkınla falan.

şimdi eşimden haber aldım. eniştem aramış hiç balık tutamamışlar yoldalarmış artık eve gelene kadar saat 10 olur.

şimdi eşimden haber aldım. eniştem aramış hiç balık tutamamışlar yoldalarmış artık eve gelene kadar saat 10 olur.
Canim aman sakin ol nolur, hicbise yokmus gibi davran, kavga edip ona koz verme kirk yilin basinda bi yere gittim burnumdan getirdinle baslar bi bakmissin sen haksizsin

Canim aman sakin ol nolur, hicbise yokmus gibi davran, kavga edip ona koz verme kirk yilin basinda bi yere gittim burnumdan getirdinle baslar bi bakmissin sen haksizsin
öyle yapıcam dayanabilirsem tabi. çok takmıcam. Bakalım ne olacak. yazarım birazdan evde olur heralde.

Başka bir forumda anne grubuyla çok iyi ilişkiler geliştirdik. Çoğumuz İstanbul'daydık, o yüzden diğer şehirdeki arkadaşlar günübirlik geldiler buluştuk.

İzmir'de yaşayan arkadaşımız da bizi davet etti, 5 anne çocukları kocaya bırakarak (3,5 yaşındalardı o zaman), ben 5 aylık bebeğimle İzmir'e uçtuk ve hoş zaman geçirdik. Gece orada kalıp ertesi gün döndük.

Kimse izin filan almadı, haber verdik eşlerimize.

İlkokul çocuğu değiliz, eşlerimiz de öğretmenimiz değil.

Evlilikte hakları eşit olan bireyleriz.

Dip not: Siz haklarınıza sahip çıkmazsanız eşleriniz hiç çıkmaz.

@Sephora85 arkadaşa sorunuzun cevabını verdim

Okudum, teşekkür ederim.
Ben yınede erkeğinde kadınında birbirlerini çok fazla kısıtlamamasından yanayım. Daha önce bir vukuatı varsa ya da gideceği yer sıkıntılıysa ona sozum yok.
Eşim bana sebepsiz biryere "gitme" derse " ne oluyor" derim ki daha çok gidesim gelir.

Hanımefendi siz çok yanlış anlamışsınız. Ben eş bırakılıp şehir dışına gidilmemeli demedim razı olunmadığı halde gidilmemeli dedim. Oturulur konuşulur ikna edilir iyiyken gidilir döndüğünde tartışma yaşacağını bilerek gitmek de zevk vermez zaten. Bunun adı izin almak değil gönlünü yapmak. Önemli olan uzlaşmaya varabilmek. Çok şükür haklarımın da farkındayım sadece bu konudaki yorumlarımdan yola çıkıp haklarıma sahip çıkamadığımı nasıl anladınız hayret.

Sanırım yanlış anladım.

Ama eşin "razı olmaması" ne demek? Ben kötü bir şey yapmaya mı gidiyorum ki razı olmayacak? Zaten kendi kişiliğime, evliliğime, anneliğime yakışmayan şeyi ben teklif etmem.

İkna etmek zorunda olmak ne demek? Neye ve neden ikna ediyorum? Kötü birşey mi yapıyorum ki?

İyiyken gitmek ne demek? İlla eşimin gönlünü razı mı etmem gerek? Bu forumda annesine gittiği için bile kocası tarafından bağırılıp kızılan kadınlar var okuyorsunuz mutlaka, kendi annesine!

Açıklarsanız ben de daha iyi anlarım sanıyorum.

Birşeye izin vermek ya da razı olmak değil bence daha önce de yazmıştım, gönül rızası meselesi... Kim kime etkisiz eleman muamelesi yaparsa onun adı ilişki olmuyor. Neden ikna vs demişsiniz de...
Erkek milletine bu kadar anlayış çok...

Aynı şeyi yazıyoruz zaten.

Kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum:
Eşim bana gelip arkadaşlarıyla balığa gideceğini söylüyor. E demek ki balık tutmayı seviyor, demek ki arkadaşlarıyla birlikte olmayı seviyor. Koskoca adam yapacağı davranışın kötü olduğunu bile bile yapmaz ki.

Yani ona gitme demek için bir sebebim olamaz.

Ha hasta olurum, çocuğumuz hasta olur, hamileliğimin son haftasında olurum, ya da riskli bir hamilelik geçiriyorumdur, o zaman zaten kendisi de gitmez.

Ama herşey yolundayken neden gitmesini istemeyeyim? Gönlüm rıza gösterir sizin deyişinizle.

Adam arkadaşlarımla Ukrayna'ya seks partisine gideceğim demiyor ki.

Zamanın Kamer bey vardı " çiçeekleri suluyom" derdi, sanırım bu bütün kadınlarımızın bilinçaltına yerleşmiş. Balık tutmaya giden e****e karşı güvensizliğin sebebi bu.

Bakın siz ister iyi birşey için ister kötü bir şey için gidin. Burada sizin anneliğinize yakışırlığı konuşmuyoruz eşler bazen mantıklı olmasa dahi bazı şeylerden hoşnut olmayabilir. Bunu aşmanın yolu banane ben haber verir giderim demek değil. Böyle bir durum oluştuğunda neden gitmemi istemiyorsun diye bir sorulur. Sebepler öğrenildiğinde mantıklı olmayan şeyler varsa bu sebeplerin mantıklı olmadığı anlatılır. Karşılıklı uzlaşılır anlaşılır ne yapılacaksa ondan sonra yapılır. İkna etmek, iyiken gitmek bu demek.

Hayatımızdaki insanlar dört dörtlük değiller. Bazen saçmalayabilirler mantıksızca isteklerde bulunabilirler. Böyle durumlarda inatlaşmak olayı kafama eseni yaparım durumuna getirmek bana mantıklı gelmiyor.

Bu forumdaki annesine gittiği için kendisine bağırılan kadınlardan bahsetmiyoruz nerden alaka kurdunuz acaba? Konumuz karısının gönlünü yapmadan şehir dışına balığa giden eş bir kez daha hatırlatayım.

Siz aldatan kocaların karılarına böyle dediğini mi sanıyorsunuz?
Balığa gideceğim denince sizin aklınıza aldatmak mı geliyor?

Eşler arasında güven olmalı, evlilikte güven olmazsa olmaz bir parametredir.

Yani bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…