Bence rahat ol muglada yasiyorum ve burada balik tutulacak tek yer bodrum benim de esim bidruma bakik tutmaya gider hem de geceden cikarlar yola yani sen nasil arkadaslarinla güne ya da gezmeye gidebiliylrsan birak o da balik tutmaya gjtsin hem hakikaten tavir alinacak bi ortam da yok genelde guvercinlik diye biyerde tutuluyor baliklar o da bodrumun girisi yani bodrum bile sayilmaz bosver tavir alma kendi icin biseyler yapmak istemis hepsi buece_damla 38053108 .!.:Eşim dün ben istemediğim halde arkadaşlarını kırmamak için bodruma balığagitti. bu arada ben izmirde oturuyorum. Ne söylediysem kar etmedi. arkadaşlarına ayıp olurmuş. akşam gelince sizce nasıl davranmalıyım. hiçbişe yokmuş gibi mi davransam artık surat asmak küsmek kar etmiyor. ikizler burcu eşim sizce kaçan kovalanır taktiği mi uygulasam. güler yüzlemi karşılasam. normalde çok ilgiliyimdir eşime karşı. canım çok sıkkın yine. ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Eşim dün ben istemediğim halde arkadaşlarını kırmamak için bodruma balığagitti. bu arada ben izmirde oturuyorum. Ne söylediysem kar etmedi. arkadaşlarına ayıp olurmuş. akşam gelince sizce nasıl davranmalıyım. hiçbişe yokmuş gibi mi davransam artık surat asmak küsmek kar etmiyor. ikizler burcu eşim sizce kaçan kovalanır taktiği mi uygulasam. güler yüzlemi karşılasam. normalde çok ilgiliyimdir eşime karşı. canım çok sıkkın yine. ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
daha şimdi girdim eve geç oldu ama arayan yok...Aynen git gec gel eve hatta ararsada acma duymadim dersin birazda o sinir olsun
başka nereye gidebilirim 3 çocuk var...Adam bodruma gidiyor arkadaslariyla bizim turk kadinimiz arasin dursun diyerek cocuklari alip kipaya gidiyorzor boyle zoooor .d
eniştemin işyeriinde arkadaşları. bir tanesinin bodrumda tanıdığı varmış tekne falan kiralamışlar...Birincîsi kimlerle gîtti tanıyor musunuz ? Ikinciside Bodrum'dan daha yakın bir yer yokmuymuş balık tutmak için?
Canim aman sakin ol nolur, hicbise yokmus gibi davran, kavga edip ona koz verme kirk yilin basinda bi yere gittim burnumdan getirdinle baslar bi bakmissin sen haksizsinşimdi eşimden haber aldım. eniştem aramış hiç balık tutamamışlar yoldalarmış artık eve gelene kadar saat 10 olur.
öyle yapıcam dayanabilirsem tabi. çok takmıcam. Bakalım ne olacak. yazarım birazdan evde olur heralde.Canim aman sakin ol nolur, hicbise yokmus gibi davran, kavga edip ona koz verme kirk yilin basinda bi yere gittim burnumdan getirdinle baslar bi bakmissin sen haksizsin
Yorumlara bakıyorum da herkes normal karşılamış iyi o zaman siz de aynı türden planlar yapın yalnız bu planlarınız geceyi başka bir şehirde geçirmek üzerine olsun. Eşiniz karşı çıksa da dinlemeyin gidin sonra onun da arkadaşları karın sosyalleşsin ne var bunda falan gibi tavsiyeler verir belki
@Sephora85 arkadaşa sorunuzun cevabını verdim
Başka bir forumda anne grubuyla çok iyi ilişkiler geliştirdik. Çoğumuz İstanbul'daydık, o yüzden diğer şehirdeki arkadaşlar günübirlik geldiler buluştuk.
İzmir'de yaşayan arkadaşımız da bizi davet etti, 5 anne çocukları kocaya bırakarak (3,5 yaşındalardı o zaman), ben 5 aylık bebeğimle İzmir'e uçtuk ve hoş zaman geçirdik. Gece orada kalıp ertesi gün döndük.
Kimse izin filan almadı, haber verdik eşlerimize.
İlkokul çocuğu değiliz, eşlerimiz de öğretmenimiz değil.
Evlilikte hakları eşit olan bireyleriz.
Dip not: Siz haklarınıza sahip çıkmazsanız eşleriniz hiç çıkmaz.
Hanımefendi siz çok yanlış anlamışsınız. Ben eş bırakılıp şehir dışına gidilmemeli demedim razı olunmadığı halde gidilmemeli dedim. Oturulur konuşulur ikna edilir iyiyken gidilir döndüğünde tartışma yaşacağını bilerek gitmek de zevk vermez zaten. Bunun adı izin almak değil gönlünü yapmak. Önemli olan uzlaşmaya varabilmek. Çok şükür haklarımın da farkındayım sadece bu konudaki yorumlarımdan yola çıkıp haklarıma sahip çıkamadığımı nasıl anladınız hayret.
Birşeye izin vermek ya da razı olmak değil bence daha önce de yazmıştım, gönül rızası meselesi... Kim kime etkisiz eleman muamelesi yaparsa onun adı ilişki olmuyor. Neden ikna vs demişsiniz de...Sanırım yanlış anladım.
Ama eşin "razı olmaması" ne demek? Ben kötü bir şey yapmaya mı gidiyorum ki razı olmayacak? Zaten kendi kişiliğime, evliliğime, anneliğime yakışmayan şeyi ben teklif etmem.
İkna etmek zorunda olmak ne demek? Neye ve neden ikna ediyorum? Kötü birşey mi yapıyorum ki?
İyiyken gitmek ne demek? İlla eşimin gönlünü razı mı etmem gerek? Bu forumda annesine gittiği için bile kocası tarafından bağırılıp kızılan kadınlar var okuyorsunuz mutlaka, kendi annesine!
Açıklarsanız ben de daha iyi anlarım sanıyorum.
Birşeye izin vermek ya da razı olmak değil bence daha önce de yazmıştım, gönül rızası meselesi... Kim kime etkisiz eleman muamelesi yaparsa onun adı ilişki olmuyor. Neden ikna vs demişsiniz de...
Erkek milletine bu kadar anlayış çok...
Sanırım yanlış anladım.
Ama eşin "razı olmaması" ne demek? Ben kötü bir şey yapmaya mı gidiyorum ki razı olmayacak? Zaten kendi kişiliğime, evliliğime, anneliğime yakışmayan şeyi ben teklif etmem.
İkna etmek zorunda olmak ne demek? Neye ve neden ikna ediyorum? Kötü birşey mi yapıyorum ki?
İyiyken gitmek ne demek? İlla eşimin gönlünü razı mı etmem gerek? Bu forumda annesine gittiği için bile kocası tarafından bağırılıp kızılan kadınlar var okuyorsunuz mutlaka, kendi annesine!
Açıklarsanız ben de daha iyi anlarım sanıyorum.
Adam arkadaşlarımla Ukrayna'ya seks partisine gideceğim demiyor ki.
Balığa gideceğim denince sizin aklınıza aldatmak mı geliyor?Siz aldatan kocaların karılarına böyle dediğini mi sanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?