Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımefendi bence hiç karşılık vermeyin. Ben dahil birkaç kişi zaten kibledik, yönetim bakacaktır. Yok yere siz de ceza almayın : )he tamam sen haklısın
![]()
Ya hamile diye kelimelerimi seçerek konuşuyorum ama susmuyor. Neyse bencede cevap vermeyim en iyisi...SağolunHanımefendi bence hiç karşılık vermeyin. Ben dahil birkaç kişi zaten kibledik, yönetim bakacaktır. Yok yere siz de ceza almayın : )
Böyle düşünen hatunlar eşlerine birer tasma bir de at gözlüğü hediye etmeli bence. Tasma çivililerden olursa iyi olur, sağa sola dönmesin
ben eşimi çok sıkmıyorum. sadece o çok rahat biri. rahatsız olduğum bu.
kadınlar eşleri için her fedakarlığı yapar. bu çoğu kadın için böyledir. karşılığında biraz ilgi şevkat yeter. sen bunları yazarken acaba erkeklerin kadınları umursamadığını bişey yerine koymadığını dışardaki insanlara değer verdiğini düşündünmü. kadınların neden bu hale geldiğini anlamak lazım.Sonra da "vay efendim esim bana ilgi gostermiyor, esim benden sogudu, esim galiba beni aldatiyor vs vs vs"
adamlari zorla sogutan kadinlar da yok degil, su konuyu ve gelen cevaplari okuyunca erkeklere de hak veriyor insan. Ne demek kus, kavga cikar, kafasini ezerim ben olsam vs? Daha da bunaltin adamlari, kacirin evden. Sonra magdur rolu oynamayin ama.
siz erkeklere hak vermeye devam edin. bence sandığınız kadar masum değiller...Sonra da "vay efendim esim bana ilgi gostermiyor, esim benden sogudu, esim galiba beni aldatiyor vs vs vs"
adamlari zorla sogutan kadinlar da yok degil, su konuyu ve gelen cevaplari okuyunca erkeklere de hak veriyor insan. Ne demek kus, kavga cikar, kafasini ezerim ben olsam vs? Daha da bunaltin adamlari, kacirin evden. Sonra magdur rolu oynamayin ama.
çok sevindim canım, Allah ağzınızın tadını bozmasın..Arkadaşlar yazdığınız yorumlar için hepinize teşekkür ederim. farklı yorumlar gelmiş. Eşim zaten sosyal bir insandır. benim onu kısıtladığım falan yok. Ama bu konuda haklıydım. Her neyse eşim dün saat 10 30 da geldi. kimo dedim. ciddi ciddi aç dedi. normalde aç canım hayatım vs derdi. kavga etmeyeyim diye ciddiyetini bozmuyor tabi. ben gayet rahattım. döndü dolandı evin içinde 3-5 balık tutmuş onları yıkadı dolaba koydu. Dayanamadı tabi. geldi yanıma canım aklım hep sendeydi. itifraf ediyorum hiç güzel geçmedi dedi. keşke gitmeseydim falan. tekne bozulmuş. yorulmuş, üşümüş. ben hiç bişey demedim gülüp geçtim. haftaya ailece plan yaptı. seni götürcem oraya tekne kiralayalım falan.. Bu adam beni seviyor...
amin cümlemizin inşallahçok sevindim canım, Allah ağzınızın tadını bozmasın..
bence çok güzel davranmışsın.Arkadaşlar yazdığınız yorumlar için hepinize teşekkür ederim. farklı yorumlar gelmiş. Eşim zaten sosyal bir insandır. benim onu kısıtladığım falan yok. Ama bu konuda haklıydım. Her neyse eşim dün saat 10 30 da geldi. kimo dedim. ciddi ciddi aç dedi. normalde aç canım hayatım vs derdi. kavga etmeyeyim diye ciddiyetini bozmuyor tabi. ben gayet rahattım. döndü dolandı evin içinde 3-5 balık tutmuş onları yıkadı dolaba koydu. Dayanamadı tabi. geldi yanıma canım aklım hep sendeydi. itifraf ediyorum hiç güzel geçmedi dedi. keşke gitmeseydim falan. tekne bozulmuş. yorulmuş, üşümüş. ben hiç bişey demedim gülüp geçtim. haftaya ailece plan yaptı. seni götürcem oraya tekne kiralayalım falan.. Bu adam beni seviyor...
Hayir bu baska semtte gitmekle ayni sey mi sence? Bu istanbulda otururken bursaya alışverişe gitmek gibi. Bana enteresan geldi.Canım ona bakılırsa bir sürü mağaza var hepsi kıyafet değil mi? Niye illa birine gidiyoruz. Yarın da eşi diyebilir evimizin yanında X mağazası var niye oraya gitmiyosun, başka yere gitmene rızam yok, kesin bir işler çeviriyorsun sen. Bu kadar da abartılacak bir şey değil bence
Adam bodruma gidiyor arkadaslariyla bizim turk kadinimiz arasin dursun diyerek cocuklari alip kipaya gidiyorzor boyle zoooor .d