• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim dün gece bodruma balık tutmaya gitti çıldırıyorum. Gelince nasıl davranmalıyım....

ben bu izin vermeme olayını bir türlü anlamış değilim..
farklı aktivitelere ihtiyaç duyulabiliniyor bazen.

Hanımefendi bence hiç karşılık vermeyin. Ben dahil birkaç kişi zaten kibledik, yönetim bakacaktır. Yok yere siz de ceza almayın : )
Ya hamile diye kelimelerimi seçerek konuşuyorum ama susmuyor. Neyse bencede cevap vermeyim en iyisi...Sağolun:anneadayı:

Bırak gitsin adam yahu
sende bunun acısını bir alışveriş seti olarak alırsın ondan

Arkadaşlar yazdığınız yorumlar için hepinize teşekkür ederim. farklı yorumlar gelmiş. Eşim zaten sosyal bir insandır. benim onu kısıtladığım falan yok. Ama bu konuda haklıydım. Her neyse eşim dün saat 10 30 da geldi. kimo dedim. ciddi ciddi aç dedi. normalde aç canım hayatım vs derdi. kavga etmeyeyim diye ciddiyetini bozmuyor tabi. ben gayet rahattım. döndü dolandı evin içinde 3-5 balık tutmuş onları yıkadı dolaba koydu. Dayanamadı tabi. geldi yanıma canım aklım hep sendeydi. itifraf ediyorum hiç güzel geçmedi dedi. keşke gitmeseydim falan. tekne bozulmuş. yorulmuş, üşümüş. ben hiç bişey demedim gülüp geçtim. haftaya ailece plan yaptı. seni götürcem oraya tekne kiralayalım falan.. Bu adam beni seviyor...

Sonra da "vay efendim esim bana ilgi gostermiyor, esim benden sogudu, esim galiba beni aldatiyor vs vs vs"
adamlari zorla sogutan kadinlar da yok degil, su konuyu ve gelen cevaplari okuyunca erkeklere de hak veriyor insan. Ne demek kus, kavga cikar, kafasini ezerim ben olsam vs? Daha da bunaltin adamlari, kacirin evden. Sonra magdur rolu oynamayin ama.

Sonra da "vay efendim esim bana ilgi gostermiyor, esim benden sogudu, esim galiba beni aldatiyor vs vs vs"
adamlari zorla sogutan kadinlar da yok degil, su konuyu ve gelen cevaplari okuyunca erkeklere de hak veriyor insan. Ne demek kus, kavga cikar, kafasini ezerim ben olsam vs? Daha da bunaltin adamlari, kacirin evden. Sonra magdur rolu oynamayin ama.
kadınlar eşleri için her fedakarlığı yapar. bu çoğu kadın için böyledir. karşılığında biraz ilgi şevkat yeter. sen bunları yazarken acaba erkeklerin kadınları umursamadığını bişey yerine koymadığını dışardaki insanlara değer verdiğini düşündünmü. kadınların neden bu hale geldiğini anlamak lazım.

siz erkeklere hak vermeye devam edin. bence sandığınız kadar masum değiller...

Arkadaşlar yazdığınız yorumlar için hepinize teşekkür ederim. farklı yorumlar gelmiş. Eşim zaten sosyal bir insandır. benim onu kısıtladığım falan yok. Ama bu konuda haklıydım. Her neyse eşim dün saat 10 30 da geldi. kimo dedim. ciddi ciddi aç dedi. normalde aç canım hayatım vs derdi. kavga etmeyeyim diye ciddiyetini bozmuyor tabi. ben gayet rahattım. döndü dolandı evin içinde 3-5 balık tutmuş onları yıkadı dolaba koydu. Dayanamadı tabi. geldi yanıma canım aklım hep sendeydi. itifraf ediyorum hiç güzel geçmedi dedi. keşke gitmeseydim falan. tekne bozulmuş. yorulmuş, üşümüş. ben hiç bişey demedim gülüp geçtim. haftaya ailece plan yaptı. seni götürcem oraya tekne kiralayalım falan.. Bu adam beni seviyor...
çok sevindim canım, Allah ağzınızın tadını bozmasın..

bence çok güzel davranmışsın.

Canım ona bakılırsa bir sürü mağaza var hepsi kıyafet değil mi? Niye illa birine gidiyoruz. Yarın da eşi diyebilir evimizin yanında X mağazası var niye oraya gitmiyosun, başka yere gitmene rızam yok, kesin bir işler çeviriyorsun sen. Bu kadar da abartılacak bir şey değil bence
Hayir bu baska semtte gitmekle ayni sey mi sence? Bu istanbulda otururken bursaya alışverişe gitmek gibi. Bana enteresan geldi.

Canim balik oyle bi tutku ki,gözleri hic bisey gormuyor erkrklerin.Benim esimde balığa gidiyor,izinsiz gitmiyor ama cok israrci olduğu dönemlerde oldu.normal sartlarda izin almadan basina buyruk yasiyorsa haklisin..sirf soz verdiği icin gitmis ise en azindan bir defaya mahsus bu isi buyutme derim ben..bizimde israrci oldugumuz,gidicem diyip gittiğimiz olmuyormu sanki.Ayrica baliga gittiğinden eminsen ki eminsindir zaten bosver gitsin

Eger balik tutkusu varsa hic birsey yapamazsin benimkide gider ama iyi avcidir balikcidan balik keklik tavsan.alip.gelmiyorsa gercekten ava gidiyor:KK48:zamanla alisiyorsun gerci bende giderim gercekten keyifli olmadi sende takilirsin dert yapma adam keyif almaya gitmis gelince keyfini bozma.

Eger balik tutkusu varsa hic birsey yapamazsin benimkide gider ama iyi avcidir balikcidan balik keklik tavsan.alip.gelmiyorsa gercekten ava gidiyor:KK48:zamanla alisiyorsun gerci bende giderim gercekten keyifli olmadi sende takilirsin dert yapma adam keyif almaya gitmis gelince keyfini bozma.

balık erkekler için cidd bir tutku... benim babam samsundan gümüşhaneye balığa gidiyor....hem de günübirlik.sabaha karşı 3 gibi çıkıyor yola...gündüz balığını tutup geceye doğru eve geliyor...:) elinde 10 kilo balık:))) baraj var oraya gidiyor... adam nerde hangi balık vardır, hangi balıık hangi yeme ,yiyeceğe hangi saatte gelir biliyor... yapacak bişey yok...takılmayın fazla:)

Back
X