eşim duygularımı incitiyor

birgulatesadilcevaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1
1
1
36
iyi geceler kadınlar kulübü üyeleri başımda çoğunuzun muzdarip olduğunu bildiğim büyük bi sıkıntı var artık uykularımı kaçırıyor ben iki yıllık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik bu senenin başlarına kadar hiç problemimiz yoktu hastalığım dolayısıyla çok kilo alınca eşim bana sürekli sen zayıfken daha alımlıydın keşke eskisi gibi zayıf olsan demeye başladı bunları çok kafama takmadım ama bana dombili baykuş diye lakap takıyor tospiş diyor bunlara çok kırılıyorum kaç defa dedim bana lakap takma diye ama anlatamadım bazen bunları düşününce gözlerim doluyor kızlar eskiden pazar sabahları birlikte yürüyüşe çıkardık artık yürüyüşe çıkasım hiç gelmiyor en son eşimle beraber asansöre bindik beni zorla asansörden çıkardı beraber binmeyelim şimdi asansör kalır felan sen merdivenden çıkıp gel hem biraz yağ yakarsın dedi o günden beri ona surat yapıyorum gece sırtımı dönüp yatıyorum hatasını anlaması için daha başka neler yapabilirim önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Gün geçmiyor ki yeni davar yeni bir camış okumayalım... Ablacım kusura bakma saydırdım ama çok sinirlendim.. Hiçbir şartta lakap takmaması gerekirken birde rahatsızlık yüzünden aldığınız kilolara böyle mi diyor. İyi bi kavga çıksın bence kendisi de brad pitt olmadığına göre tüm kusurlarını sayın ve BEN BUNLARI SENİN YÜZÜNE VURUYOR MUYUM diye kızın

Hic caninizi sikmayin sagliginiz onemli ilactan dolayi kilo aliyorsunuz diye anladim ben. Esiniz sizi kilo vermeye tesvik etmeye calisiyor ama izledigi yol dogru degil boyle yaparak sizin zayiflamanizi degil.aksine daha da kilo almanizi saglar sadece. Gulun gecin esinize siz hamile kalacaksiniz dogum yapacaksiniz kilo aliniyor catlak vs ee onlara da.mi.laf edecek herseyin dis gorunus olmadigini esinize aktarmak lazim.
Ben kocama laf ediyorum ama sanirim haksizlik ediyorm ona. Hep kiloluydum 110 kg kadar. Dugunde 82 idim 85le hamile kaldim suan 100 kiloyum yuzum bile olmuyor ve asla laf etmez ki etse de agzinin payini alir. Kendini ezdirme uzulmede.

Esin tam bir öküz . Kusura bakma ama diyecek başka bir lakap bulamadım. Siz de ona lakap takın incitici şeyler deyin belki aklı başına gelir.

Kendi biscolata erkeği değil mi, haspam!
Çok ayıp ya, sizi demoralize ederek kamçılamaya çalışıyor olsa bile, asansörden çıkarmak ne demek!
Tlc ağır yaşamları izletin, haline şükretsin önce!
Ayrıca sizin bedeniniz sizin kararınız, zayıf olmanız şart mı, o beden üzerinde söz söyleme hakkı mı var?

Eşiniz kilo vermenizi isteyebilirsiniz bunu normal görüyorum ama sizi inciterek yapmamalı bunu. Lakap takmak, asansöre sığmayız demek tam bir öküzlük göstergesi.

Yürüyüşe çıkmaktan eşinize kızarak vazgeçmeyin ama bir daha size böyle bir şey söylerse hatasını anlayıp özür dileyene kadar konuşmayın.

Sizi gaza getirip zayıflamaya teşvik etmek için yanlış bir yol seçmiş öküzbaş.

Asla bu şekilde konuşmasına izin vermeyin , haddini bilsin.
Düşmez kalkmaz bir Allah.
Yarın birgün kendiside başka sebeplerden o durumlara düşebilir.
Bu lakapları söylemeyi kesene kadar konuşmayın hüçbir şekilde

Aklima bir akrabamiz geldi kadin 36 yaslarinda kanser ilk kemoterapisinde kocasi yikilmisti cunku esi banyo yaptiktan sonra saclarini hep o tararmis cok guzel bir kadindi sonraki gordugumde cökmus asiri zayiflamis bambaska birine donusmus gorumcem hemsire hastaneye gitmistim yanina ugrayayim dedim bu akrabamiza endoskopi yapiliyormus tam 50 dakika diri diri kocasi disarda hungur hungur agliyordu.iste koca var koca var hastalikta saglikta diye soz veriyoar bazilari sacinin teline kiyamazken bazilari odunlugun dibine vuruyor ne yazikki.sizin icin uzuldum kel falansa sizde onunla dalga gecin bunu hakediyor

Kilo vermeye çabaladınız mı hiç. Sizi kırmak için yazmıyorum kesinlikle ama çabaladığınız halde bu şekilde konuşuyorsa ayıp ediyor. Ama yok sizde istikrar görmüyosa o yüzden bilerek moral bozmaya çalışıyor olabilir hırslanmanız için. Kilo vermek çokda zor değil. İnat edip zayıflayın ve şimdide ben seni beğenmiyorum deyin ✌🏻

Kilo alinir ve geri verilir ama esinin söyledikleri hep aklinda kalir. Yaptigi terbiyesizligi anlayana kadar devam et!

iyi geceler kadınlar kulübü üyeleri başımda çoğunuzun muzdarip olduğunu bildiğim büyük bi sıkıntı var artık uykularımı kaçırıyor ben iki yıllık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik bu senenin başlarına kadar hiç problemimiz yoktu hastalığım dolayısıyla çok kilo alınca eşim bana sürekli sen zayıfken daha alımlıydın keşke eskisi gibi zayıf olsan demeye başladı bunları çok kafama takmadım ama bana dombili baykuş diye lakap takıyor tospiş diyor bunlara çok kırılıyorum kaç defa dedim bana lakap takma diye ama anlatamadım bazen bunları düşününce gözlerim doluyor kızlar eskiden pazar sabahları birlikte yürüyüşe çıkardık artık yürüyüşe çıkasım hiç gelmiyor en son eşimle beraber asansöre bindik beni zorla asansörden çıkardı beraber binmeyelim şimdi asansör kalır felan sen merdivenden çıkıp gel hem biraz yağ yakarsın dedi o günden beri ona surat yapıyorum gece sırtımı dönüp yatıyorum hatasını anlaması için daha başka neler yapabilirim önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Senaryolar değişik ama anlatım tarzınız aynı.
Siz görümcesi gerilla olan akıllıya benziyorsunuz

Iki cocuk dogurdum suan 57 kilodayım adam hala sıkılas diye arada takılıyo ve kendisinin göbeği cikti bu ara :) eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz takılıyormu dalgamı geciyo siz daha iyi bilirsiniz ama erkekler pek ole kismekten falan hatasını pek anlamaz siz uzuldugunuzle kalırsınız cok takılmayın.

Back
X