- Konu Sahibi birgulatesadilcevaz
Eşiniz sizi artık beğenmiyor maalesef.Demek istemezdim ama yakında sizinle sokağa bile çıkmak istemeyebilir onu gördüm eşinizde.Sizde kilo vermeye çalışın veremiyormusunuz.iyi geceler kadınlar kulübü üyeleri başımda çoğunuzun muzdarip olduğunu bildiğim büyük bi sıkıntı var artık uykularımı kaçırıyor ben iki yıllık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik bu senenin başlarına kadar hiç problemimiz yoktu hastalığım dolayısıyla çok kilo alınca eşim bana sürekli sen zayıfken daha alımlıydın keşke eskisi gibi zayıf olsan demeye başladı bunları çok kafama takmadım ama bana dombili baykuş diye lakap takıyor tospiş diyor bunlara çok kırılıyorum kaç defa dedim bana lakap takma diye ama anlatamadım bazen bunları düşününce gözlerim doluyor kızlar eskiden pazar sabahları birlikte yürüyüşe çıkardık artık yürüyüşe çıkasım hiç gelmiyor en son eşimle beraber asansöre bindik beni zorla asansörden çıkardı beraber binmeyelim şimdi asansör kalır felan sen merdivenden çıkıp gel hem biraz yağ yakarsın dedi o günden beri ona surat yapıyorum gece sırtımı dönüp yatıyorum hatasını anlaması için daha başka neler yapabilirim önerileriniz için şimdiden teşekkürler