eşim düzeldi kv nin ağzına bakmıyor artık diyen var mı?

Bu kadar benzer olur karakterler. Benim anlamadigim tamam hadi ayrildik ailesi yuzunden, daha mi iyisini bulucaklar acaba? Ya esiyle mutluysa hele ki bide ortada cocuk varsa bunun vebalini nasil kaldirocaklar ya, Allah korkusu yok mu onlarda.
aynen öyle. kendi oğulları sanki bulunmaz hint kumaşı.

Ben varım canım benim KV de anca kötülüyodu dedidodumuzu yapıyordu bende ondan bundan duyuyordum, eşim fazla bişey demezdi ama ben yokken ağzından laf alıyorlardı, eşim önceleri ailesinin agzına çok bakıyordu ailesinin gerçek yüzünü bizi huzursuz ettiklerini gördükten sonra hiç ağız larına bakmadı.
darısı başıma canım inşallah eşim de akıllanır...

Eşin annesi hakkında ne düşünüyor.Yani annesinin yaptığı hataların farkında mı??
eşim ben annemi tanıyorum ikiniz de aynı karaktersiniz çata çat cevap veriyorsunuz diyor. beni kv ile aynı kefeye koydu ya yuh diyorum . hiç lafı açılmıyor ve eşim iyi bir oyuncu anladı mık anlamadı mı bilmiyorum:(

Ben yazsam kitap olur. Özetleyeyim elimden geldiğince.
Kaynanam çok sinsidir. Hastayım der telefonunu kapatıp güne giderdi. Evde heryerimi karıştırırdı anladığımı hissettirince düzeltmek için derdi. Eşimin yanında hep ağlamaklı dolaşır akşam yatınca eşim beni sorgulardı annemle aranızda bir şey mi geçti diye. Hep saygılı davrandım hiç bir şeyi yüzlemedim. Eşyalarımı çaldı ufak tefek sustum. Çocuklarımı bana karşı doldurdu sustum. Kilerimdeki poşet çaylara kadar çalardı çantasına saklardı sustum. Ta ki bir gün kızımın çişli bezini mutfak dolabına saklayana dek. Niye sustun derseniz annemden öyle öğrendim, asla kocana annesini şikayet etme derdi.
Eşime ilk o zaman dedim. Annen hasta mı acaba diye. Hani çişli bezi saklamış ya tabak çanak dolabına. Kıyamet koptu annesine nasıl bunadı dermişim. Sadece bunlar değil dedim. Küpelerimi alıyor saklıyor, minik tefek çalıyor. Demek ki hasta ondan dedim. Anneme nasıl hırsız dersin dedi yıktı ortalığı. Tek şey söyledim sadece. Sen benim 10 yıllık nezaketimi çöpe attın. Seni üzmemek için demedim, daha da demediğim şeyler var yaptığı. Ama onları da anlatırsam yüzüme bakamazsınız utancınızdan. O zaman sustu.
Şimdi annesinin tüm görgüsüzlüklerini, söylediği tüm yalanlarını, alttan alta oymalarını fark ediyor çünkü öncesinde hiç farkında değildi. Ne zaman göz kulak kesildi o zaman kendi gördü.
Şimdi evime desturla girip çıkıyor. Eşim artık aramam için baskı yapmıyor. Ben de yıllar sonra evde çevirdiği bir numarayı ilk defa yüzledim kaynanama. O günden beri beni arayamıyor. Halbuki bir bilse, odamı karıştırmalarını kameraya aldım. Çocuklarımı dolduruşunu ses kaydına aldım. Hepsi gizli duruyor. Onları da yüzlesem kalp krizinden giderdi sanırım.
Ben derim ki bir şekilde ispat edin duyurun ama çirkeflik etmeden, mazlum yönünüzle duyurun. İçinde biraz adalet olan erkek görür oyunlarını. Allaha havale ediyorum bu ikiyüzlü kaynanaları.
Bir anlatsam dizi çıkar entrikalarından. Böylesini görmemişsinizdir. Allahım evimden uzak tutsun inşallah. Yıllarca her gelişine yakın ağladım, her gidişinde de tekrar gelecek diye ağladım. Hatta bir seferinde zona çıkardım geldiğinde. Oğluma annen senin için bunları yapmazdı ama ben yapıyorum. Annen olsa sana kızardı ama bak ben kızmıyorum diye diye yıkamış beynini. Hepsini evden çıkarken koyduğum dinleme cihazından öğrendim. Dinlediğimin sabahında zona çıkarmıştım.

Yazsam roman olur..

aman allahım ağzım bir karış açık okudum. ne kadar sabırlıymışsınız..hep mutlu olun inşallah...

aman allahım ağzım bir karış açık okudum. ne kadar sabırlıymışsınız..hep mutlu olun inşallah...
Çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım inşallah. Kaynana ne kadar sinsiyse o kadar sabırlı ve dikkatli olacağız. O nasıl vuruyorsa biz de öyle.

Çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım inşallah. Kaynana ne kadar sinsiyse o kadar sabırlı ve dikkatli olacağız. O nasıl vuruyorsa biz de öyle.
Biz onlar gibi olamayiz, cunku bizde vicdan var. Yuvamiz var, sevdigimiz adam var, bebegimiz var. Onlarin? Bizim icin kaybedicekleri biseg yok. Tam zittina kazanicaklari ogullari var. Sadece sabredicez galiba

eşinizin anlamasına sevindim. haklı olduğunuz yerde nasıl sonsuza kadar susmayı başarabiliyorsunuz? ben haksızlığa gelemeyen biriyim ne kendime ne başkasına...güzel güzel anlatmaya çalışıyorum sonradan gene kötü olan ben oluyorum.
Sonsuza kadar sustuğumu kim söyledi kendimi gayet iyi savunuyorum ama kavga şeklinde değil olgunlukla.Huzursuzluğu sevmeyen biriyim bir de eşimle kavga etsem ailesi yüzünden benim evimin de mutluluğu kalmayacaktı.

Kızlar merhaba,

Eşimle eşimin kv ye sorunlarımızı anlatması, kv nin herkese yayması ve beni kötülemesi, bunların gelip bana anlatılması gibi sebeplerle sorunlar yaşadık. Kv benle konuşmamaya başladı (sadece benle değil ailemle de), halen da konuşmuyor. Eşimle düzeltmek için çabalıyoruz ama ben halen eşimin kv ye bir şeyleri anlatıp anlatmadığı hususunda emin değilim.

Sizden tek isteğim şu; benzer durumda olanlar deneyimlerini yazsın nolur. Eşiniz düzeldi mi, sorunlarınızı çözüp huzura kavuştunuz mu? Evliliğim buna bağlı, lütfen deneyimlerinize ihtiyacım var.
Eski eşimle bu tarz sorunlar yasadık
4 sene sabrettim düzelmedi
Umarım siZinki düZelir

Kızlar merhaba,

Eşimle eşimin kv ye sorunlarımızı anlatması, kv nin herkese yayması ve beni kötülemesi, bunların gelip bana anlatılması gibi sebeplerle sorunlar yaşadık. Kv benle konuşmamaya başladı (sadece benle değil ailemle de), halen da konuşmuyor. Eşimle düzeltmek için çabalıyoruz ama ben halen eşimin kv ye bir şeyleri anlatıp anlatmadığı hususunda emin değilim.

Sizden tek isteğim şu; benzer durumda olanlar deneyimlerini yazsın nolur. Eşiniz düzeldi mi, sorunlarınızı çözüp huzura kavuştunuz mu? Evliliğim buna bağlı, lütfen deneyimlerinize ihtiyacım var.
Sayın kvm beni çok cildirtirdi,1 buçuk yillik evliyim yeni yeni anladı eşime ne söylese ne kadar kotulesede birşey degismedigini beni sevmekten vazgecmedigini görünce pes etti gibi. Ara ara yokluyor ama eşim sagolsun onuda kirmadan benide uzmeden arayı düzeltiyor. Ama çok can sıkıcı şeyler bunlar. Ayrıca eşinize bağlı herşey unutmayın. Bir köpeğiniz olduğunu düşünün ona siz taş atarsanız yada taş atılmasına goz yumarsaniz herkes taş atar... teşbihte hata olmaz.

Sonsuza kadar sustuğumu kim söyledi kendimi gayet iyi savunuyorum ama kavga şeklinde değil olgunlukla.Huzursuzluğu sevmeyen biriyim bir de eşimle kavga etsem ailesi yüzünden benim evimin de mutluluğu kalmayacaktı.
kendinizi nasıl savunuyorsunuz mesela? ben ne zaman kendimi savunmaya kalksam işler sarpa sarıyor.

Sayın kvm beni çok cildirtirdi,1 buçuk yillik evliyim yeni yeni anladı eşime ne söylese ne kadar kotulesede birşey degismedigini beni sevmekten vazgecmedigini görünce pes etti gibi. Ara ara yokluyor ama eşim sagolsun onuda kirmadan benide uzmeden arayı düzeltiyor. Ama çok can sıkıcı şeyler bunlar. Ayrıca eşinize bağlı herşey unutmayın. Bir köpeğiniz olduğunu düşünün ona siz taş atarsanız yada taş atılmasına goz yumarsaniz herkes taş atar... teşbihte hata olmaz.
çok haklısınız.sizin şansınız eşiniz. allah bozmasın...

kızlar bir de kv evimiz hakkında bildiklerini eşime tatlı tatlı sorarak öğrenmiş olabilir.birinden laf alacağı zaman sanki çok iyi biriymiş gibi tavırlara bürünür alacağı lafları alır sonra da kullanır...eşim annesini tanıdığı halde ona nasıl laf verir inanılmaz sinirliyim bu konuda. ama içime atıyorum sessiz ve derinden gidiyorum. benim için hayırlısı neyse o olur inşallah...

En iyi kaynana ölmüş kaynana, o da bende var :eek: benim annem de eşime kaynana lık yapacak oluyor, hemen tepki gösteriyorum. Erkekler öyle durup izliyor maalesef

Boyle bsey yasamadim yani kv beni hic istemedi ilk baslarda esimde sirf bu yuzden bir problem oldugunda benim aileme soylerdi yani seninki gbi bsey yasasaydim esime cok guvenmezdim snde oyle yap bir sure

14yıl sonra Yen'i bir ev alıp kvdem uzağa taşındık adam nasıl ve ne zaman değişti bilmiyorum ama kvdem günlük stres atma meşkalesi elinden alındığı için çok üzgün beni çok özlüyordur bu yüzden Emin'im kendisi yetmez kızkardeşleriyle birlikte saldırırdı evliliğimin ilk 10yılı eşimi evlendiğimizi ikna etmekle geçti ve birden bire perde kalktı gözlerinden ve kendi evimize taşındık nasıl oldu ben bile anlayamadım sabredebildiğiniz yere kadar sabredin ve doğru bildiğinizden asla vazgeçmeyin zaman herşeyin ilacı

kendinizi nasıl savunuyorsunuz mesela? ben ne zaman kendimi savunmaya kalksam işler sarpa sarıyor.
Eşimi kendini benim yerime koymasını sağladım yani empati kurdurdum.Başlarda çok başının etini yedim annen şöyle annen böyle kesinlikle kestim.Mesela Kv laf atıp karşılığını bekler ki kavga olsun tartışma olsun.(kocamı bana karşı doldurması gb)bu huyunu da iplemedim. Ben iplemedikçe bu daha da sardı bana. Baktı benim koca da sorun hep annesinden geliyor yavaş yavaş gerçekleri görmeye başladı.Dün eşim camiye gittiği için telini sessize almış.Sonra Kv de de aramış bunu haliyle açamayınca vermiş veriştirmiş. İşte sen beni silmişsin değer verilmediğimi daha iyi anladım anneler silinmez falan fistan diye.Bende dedim ki ben seni asla ailenden koparmam ailesiz olmaz diye.Yani anlayacağın son kozlarını oynuyo üstümde güya ben uzaklaştırıyomuşum.

Eşimi kendini benim yerime koymasını sağladım yani empati kurdurdum.Başlarda çok başının etini yedim annen şöyle annen böyle kesinlikle kestim.Mesela Kv laf atıp karşılığını bekler ki kavga olsun tartışma olsun.(kocamı bana karşı doldurması gb)bu huyunu da iplemedim. Ben iplemedikçe bu daha da sardı bana. Baktı benim koca da sorun hep annesinden geliyor yavaş yavaş gerçekleri görmeye başladı.Dün eşim camiye gittiği için telini sessize almış.Sonra Kv de de aramış bunu haliyle açamayınca vermiş veriştirmiş. İşte sen beni silmişsin değer verilmediğimi daha iyi anladım anneler silinmez falan fistan diye.Bende dedim ki ben seni asla ailenden koparmam ailesiz olmaz diye.Yani anlayacağın son kozlarını oynuyo üstümde güya ben uzaklaştırıyomuşum.
Aynen bende sizin gibi yaptım. Cidden çok ise yarıyor. Bir iki derken cevap alamayınca kv de sıkılıyor oglu da anlıyor anasının ne mal olduğunu.

Bende esimle sözlendiğimden beri ailesi problemler çıkarıyordu surekli. Aramazi bozmaya çalıştılar olmadı,yarı başardılar ama ona ragmen evlendik. Cok alttan aldım. Hem eşimi hem ailesini. Affettim.
Ama olmadı evliligimiz boyunca da problem çıkardılar. Buda bize yansıdı boşanma aşamalarına defalarca geldik ve deflarca esim.son noktaya gelince sen haklisin ben biliyorumlar sözler yeminleer ama yinr bir konu olduğunda yine esim deliye dönüyordu soz konusu ailesi ise.
Ailesi o kadar kötü insanlarki bir degil hepsi bide aynı en sonunda avukata gittim eşimin kolumdan tuttum dedim gidiyiruz yürü. Bir olay olmuştu.
Oda gazla tmm boşanalim felan dedi. Bende dedim bu cocuk oyuncagi degil. Bende oyuncağın degilim ya erkek olacak karın olarak tercih ettigin benim arkamda duracaksın dedim yada ben hayatımda ailesine kamburu olan bir ezik bir eş istemiyirum dedum sen bana eş olamadın cocuguna yarın babada olamazsın dedim.
Avukata götürdüm oturdum dedim biz anlasmali bosanmak istiyoruz. Siddetli gecinmezlik.
Acil sekilde boyayın uzamasın dedim.
Avukatta tmm 1 haftaya hallederiz dedi.
Esim tabi sonra ailesini aradi boşanıyoruz felan demiş.
Ama ben aklima koydum cizdiydim. Yaktim gemileri.
Sonra anası aradı.
Evdeyiz bende hazırlanıyorum anneme gidicem.
Kadin aradi actim. Ne oluyor dedi.
Bende oglunuz ne diyosa o dedim benim birsey soylememe gerek yok dedim
Oda bana dedili oglum bisrsey demiyor sebep ne dedi.
Bendes sizsinuz sizin 3n başından beri yaşattıklarınız ve hala da devam eden seyler dedim.
Kadın zaten niyeti kopan ipleri kökünden kesmek icim aramiş meger.

Bende hoparlöri actim esimde odada gittim yanina konusuyorum.
Annesi surekli.beni sucluyor.
Aileme bana bir ton sey soyluyir.
Icinde biriken ne varsa kustu.
Yarısında fazlasi da yalan dolan.
İftiralar...
Oflu duydu tabi.
Telefonu kapattik tartisip.
Esimde bana diyorduki annem hatasıni analdu bak. Pisman . Bana soyluyot seni anliyor hersey duzelecek.
Meger kadin buna ayri konuşuyormuş.
Oyunculukta uzerine yok
Yalanlar atiyormuş seviyorum anlaiyorum ayaklari.
Tabi konuşmasıni duyunca bu sok oldu.
Bende telefonu kapatinca esime döndüm.

Bu pişman olan herseyi anlayan iyi niyetlu olan annen dimi dedim.
Sen yutabilirsin oyunlarını yalanlarını ben soylerken suclu ben oluyordum dedum.
Al anani da birlikte yaşayın iyi niyetiniz ile dedim.
Cekt gittim.
Ve ben cok kararli idim. Artik bıkmıştım esimin ailesinden ve kendinden.

Boyle bir adam ile hayatima devam edemezdim.
Bayramdı. Esim tabi yan cixdi geldi bayramda pişmanım felan. Ozurler.
Anladımlar.yine ayni seyler.
Bende dedum ben tokum sagol
Yiyen birini bul dedim.
Seni de aileni de asla affetmiyorum hakkimda helal degil dedim.

Baktı ben kararlıyım. Bayram annemin evindeyim. Herkes geliyor ne diycem annem dedi kızım affet anlamış dedi.
Bende annemin uzulmesine dayanamayıp affettim.
Ama esimle konuştum bundan sonra ailen benim için yok ne olume ne dirime asla dedim.
Gel gidelim
Yok gelecekler
Yok ara
Yok psimanlar yok barışmak istiyorlar
Yok efendim iyi niyetliler
Asla bana lafini etmeyeceksin dedim.
Oda tmm dedi. Agladi annemin yalan soyledigini bilmiyordum. Gercek dusunceleru duyguları sandim dedi.
Gel gelelim. Esim anladi suan bir sıkıntı yok.
Ama duzelse de gecici birsey mi diye dusunmeden edemiyor insan.
Kv ariyor yüzsüz sekilde hamileyim cunku.
Esime aramasın diyorum hala aroyor açmıyorum bende.
Benden uzak olsunlar.
Anlar anlarda zor anlıyorlar ya....
Valla aileler yzuunden cok yuva yıkılıyor hele ki erkek anneleri yüzünden.
Ben anlamıyorum allahtan da mi korkmuyorlar
Hikayelerimiz cok benzer. Benimki de anlamis gorunuyor simdilik.. Ben de hamileyim ve korkmuyor degilim ileride yine ayni seyleri yasatir mi diye.

Back
X