Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin,eltini değil,eltin dolayısıyla kendi kardeşini savunuyor olabilir.
Senin söylediğin sözlerin bir ucu kaynına dokunuyordur ister istemez.
Ne yapıyor ki eltin sana ?
evet bu çok doğru bizim ailemizdede erkek kardeşler herzaman birbirini tutarlar kendi eşleri ne olursa olsun dışlanır malesef ....
Eşim neden eltimi savunuyo abisinden mi çekiniyo.ama aramızda konuşuyoruz onlar duymuyo ki benim eleştirilerimi.buna rağmen eltimin hatalarını saçmalıklarını kabul etmiyo bana sen senaryo yazıyosun diyo.Bu yüzden kavga ettim eşimle bana sahip çıkmıyosun hak vermiyosun.ne zaman görücek eşim o kadının sahtekar olduğunu.Eltimin Beni kıskandığını ve kendi kardeşinin de onunla yarıştığını maaş açısından falan ne zaman anlıcak.Ama karar verdim ağzımı açmıcam naparlarsa yapsınlar bana.ne faydası varki onları savunuyo kötü ben oluyorum.Maaşı yetmiyo kredi ödüyoruz.Ben veriyorum ona harçlık(çalışıyorum)veriyorum evi geçindiriyorum.Ama nankör bu benim kocam.Yinede eltimi tutuyo.Neden sizce?(eltim çalışmıyo ve ev işlerinde falan kayınvalideme yardım etmek zorunda.bu da ağırına gidiyo benim işni yapmam.)
inan normal bir durumu söylediğin halde kendi gözüyle görmediği için çoğu kez "şikayetçi hatta kıskanıyor da ondan söylüyor"durumuna düşersin eşinin gözünde..
bekle sabırla illa ki dengesizliklerini eşinin gördüğü bir zamanda da yapar..ben söylediğimde pek inanmıyordu sanki..ama zamanla eşim anladı onun ne olduğunu...şimdi" istediği oldu 2 kardeşi ayırdı" diye kızıyor ..ne zamandır diyorum çocuklarını görmeye evlerine gidelim diye..bebekken gittik ya diye kızıyor istemiyor.diyorum onlar 2 kere de elbise alıp geldiler nie altında kalayım gidelim elbisemizle lafını etmesin..ama gitmem diyor!!
sen de sabret elbet eşin anlar ne olduğunu onun!
bence eltini tutmuyordur dedikodu yapmayı sevmiyor olabilir, senin kime karşı olursa olsun negatif düşüncelerinden hoşlanmıyor olabilir, yani eltini tutmakla alakası yoktur belki. Bazı erkekler bu tarzdır çünkü...
hem eşin onun sahtekar olduğunu görse ne görmese ne, kardeşinin onla yarıştığını fark etse ne etmesene ne, bu konularla ilgilenmiyosa bence sende bahsedip durma
ayrıca hayat müşterek hayat ikinizin, ben ona harçlık veriyorum nankör demen hoş mu
hayat müşterekse benim yanımda olsun onların değil.sinirimi bozdu ya.nankör tabi.
çok oynuyo ama.kayınvalidemin yanında falan bana yardım etmek istiyomuş gibi davranıyo.kendini iyi gösteriyo yani.hiç sevmediğim şeyler bunlar.
Eşim neden eltimi savunuyo abisinden mi çekiniyo.ama aramızda konuşuyoruz onlar duymuyo ki benim eleştirilerimi.buna rağmen eltimin hatalarını saçmalıklarını kabul etmiyo bana sen senaryo yazıyosun diyo.Bu yüzden kavga ettim eşimle bana sahip çıkmıyosun hak vermiyosun.ne zaman görücek eşim o kadının sahtekar olduğunu.Eltimin Beni kıskandığını ve kendi kardeşinin de onunla yarıştığını maaş açısından falan ne zaman anlıcak.Ama karar verdim ağzımı açmıcam naparlarsa yapsınlar bana.ne faydası varki onları savunuyo kötü ben oluyorum.Maaşı yetmiyo kredi ödüyoruz.Ben veriyorum ona harçlık(çalışıyorum)veriyorum evi geçindiriyorum.Ama nankör bu benim kocam.Yinede eltimi tutuyo.Neden sizce?(eltim çalışmıyo ve ev işlerinde falan kayınvalideme yardım etmek zorunda.bu da ağırına gidiyo benim işni yapmam.)