eşim en yakın arkadaşımdan mı hoşlanıyor :(((

Belki sadece hoşlantıdır cümlenizi anlamadım. Yani sadece hoşlantı olunca masum mu oluyor? İnsanın kocası başkasından hoşlanır mı, hadi o hoşlandı siz nasıl normal karşılıyorsunuz?

arkadaşın ablasına araba almak nedir ya.. :oha: Hala düşünüyor musunuz :KK57:

Sevgili hanımlar
Hemcinslerimizi korumamız gerekirken bir darbe de bizler vuruyoruz, ne kadar acı. Oysa ki toplumsal baskılar ve bizlerin dar kalıplı düşünceleri değil mi bizleri bu duruma düşüren? Sevgili üyemizin ikinci evliliğiymiş, hatta zar zor bir evlat sahibi olmuş. Bizler kendisine bu konuda olumlu yaklaşımlarda bulunmalıyız ki yuvası yıkılmasın, toplumsal olarak bir aile daha yok olup da etrafımızda mutsuz kadınlar ve mutsuz çocuklar olmasın. Kaldı ki eşi o aşk şarkılarını belki karısı için dinliyor, o bahsettiği arkadaşı arayınca olan heyecanlanmaları da belki karısı abartıyor; bunları bilemeyiz orası bir muamma. Bebeklerinin altınlarını karısından habersiz bozdurup da arkadaşının ablasına araba alması konusunda yardım etmesi de bence takdir edilesi bir durum. Günümüzde halen böyle insanlar var diye mutlu ve ümitli olmalıyız. Dara düşünce herkes elini eteğini çekerken, bu beyefendi yardım elini uzatmayı tercih etmiş. Sevgili üyemizi yönlendirirken lütfen bu konuları da dikkate alıp, böyle düşünceli bir beyefendiye haksızlık etmeyelim.

herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
ailecek görüşmelerimizde bi muhabbet bi muhabbet
arkadaşım beni aradığında heyecanlanmalar
yüksek sesle aşk şarkıları dinlemeler falan
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
şimdi ben görüşmeyi kessem, hafif bi hoşlantı varsa takıntıya dönüşür mü?
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.
Böyle bir durumda görüşmeyi kesmen gereken arkadaşın değil farkında mısın.

Sevgili hanımlar
Hemcinslerimizi korumamız gerekirken bir darbe de bizler vuruyoruz, ne kadar acı. Oysa ki toplumsal baskılar ve bizlerin dar kalıplı düşünceleri değil mi bizleri bu duruma düşüren? Sevgili üyemizin ikinci evliliğiymiş, hatta zar zor bir evlat sahibi olmuş. Bizler kendisine bu konuda olumlu yaklaşımlarda bulunmalıyız ki yuvası yıkılmasın, toplumsal olarak bir aile daha yok olup da etrafımızda mutsuz kadınlar ve mutsuz çocuklar olmasın. Kaldı ki eşi o aşk şarkılarını belki karısı için dinliyor, o bahsettiği arkadaşı arayınca olan heyecanlanmaları da belki karısı abartıyor; bunları bilemeyiz orası bir muamma. Bebeklerinin altınlarını karısından habersiz bozdurup da arkadaşının ablasına araba alması konusunda yardım etmesi de bence takdir edilesi bir durum. Günümüzde halen böyle insanlar var diye mutlu ve ümitli olmalıyız. Dara düşünce herkes elini eteğini çekerken, bu beyefendi yardım elini uzatmayı tercih etmiş. Sevgili üyemizi yönlendirirken lütfen bu konuları da dikkate alıp, böyle düşünceli bir beyefendiye haksızlık etmeyelim.

Yahu hepsi tamam da altınları bozdurup arkadaşının ablasına araba alması nasıl takdir edilesi bir durum oluyor :oha: hem de habersiz... Bence gayet ayıplanası, hor görülesi bir durum. Siz alır mıydınız arkadaşınızın abisine eşinizden habersiz hem de bebeğinizin altınları ile araba. Benim aklım almadı açıkçası... Hani ironi yapıyorsunuz da ben mi anlamadım o_O

Adamın ç.künü kafese koyacak değilsin ya .. gözünün önünde bunları yapan dışarda neler yapmaz .. ay az kendine gel yahu .. ikinci evliliğin diye bunlara göz yummak zorunda değilsin ..

Bebeğin altınlarını bozdurup ,arkadaşının ablasına araba alıyorsa , brtrhmt camasirlarimi yıkıyorsun, evimi temizliyorsun ,çocuğumuza bakıyorsun ,canım istedi mi koynuma giriyorsun ,Allah razı olsun ,kuman da hayırlı olsun ,diyor ..

Sımdı esınızde cok garıp davranıslar var ama siz de de garıplık oldugunu dusunuyorum. Yanı altınları dıyelım kı habersız bozdurdu bu zaten tavrınızı koymanız ıcın cok buyuk bır neden ki yani sizden habersız kendı ıcın bıle bozdurmus olsa sonucta o cocugunuzun hakkı, ve bır de bozdurup arkadasınızın ablasına borc vermıs bence ona asık olup olmadıgını dusunmeden ılıskınızı degerlendırın

Sevgili hanımlar
Gerçekten her cümlenizde travma geçiriyor gibi oluyorum. Nesil değisti. Ordada bir yuva yokki ne dağilacak? Konu sahibine nasil destek olalim mesela? Evdeki diger altinlarida ver o kadinlarla yesin mi diyelim? Yoksa sen yeterki heyecanlanma, ben o arkadasi eve getiriyimde ben bi markete gidip gelcem mi diyelim? Yani hakikaten hayretler icerisindyimm

Sevgili hanımlar
Bence beyefendi canik34 kiligina girip kendini akliyor burda

Sevgili hanımlar
Ne olur gözlerim ilerlemiş olsun lensimi değiştirmeyi unutmuş olayım..

Gerçekten her cümlenizde travma geçiriyor gibi oluyorum. Nesil değisti. Ordada bir yuva yokki ne dağilacak? Konu sahibine nasil destek olalim mesela? Evdeki diger altinlarida ver o kadinlarla yesin mi diyelim? Yoksa sen yeterki heyecanlanma, ben o arkadasi eve getiriyimde ben bi markete gidip gelcem mi diyelim? Yani hakikaten hayretler icerisindyimm

Ahhh bu dünya, ahh şu insanlar. Ben ne kadar hümanist olmaya çalışsam da maalesef ki beni anlayacak kişi sayısı çok sınırlı. Ben bir sanatçıyım, elbette ki olaylara herkesten farklı bir pencereden bakmam sizler tarafından yadırganabilir. Bunu ilk kez yaşamıyorum, ama sizlere de kızamıyorum. Hepinize içinde kötülüğün olmadığı, kardeşçe yaşayabileceğimiz mutlu bir dünya diliyorum.

herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
ailecek görüşmelerimizde bi muhabbet bi muhabbet
arkadaşım beni aradığında heyecanlanmalar
yüksek sesle aşk şarkıları dinlemeler falan
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
şimdi ben görüşmeyi kessem, hafif bi hoşlantı varsa takıntıya dönüşür mü?
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.

Yani şimdiki zamanda millet annesine aileden bir ferde 50-250 tl arası bİr yardım yapsa kıyamet kopar iken !!!
Yabancı bir kadına ne cüret bebeğime takılan altınları bozdurup araba alacak !!!
Şuanda en büyük boşanma sebebi bu değilmi ?
Arkasından aradığı zaman AŞK şarkısı dinlemekte neyin ne si ?
HALA acaba arkadaşımdan hoşlanıyor muyamı takıldınız ! PESSS

Back
X