eşim en yakın arkadaşımdan mı hoşlanıyor :(((

Arkadaşımın ablasına araba almak için eşim bebeğin altınlarını bozdursa vites koluyla dalarım kendisine.

Kardeş gibinin ötesinde bir şey bu.Gözünü açık tut.

Araba falan hikaye, paralari yosmalarla yiyordur.

Hadi diyelim aşk şarkıları tesadüf dinleniyor. Açıkçası ben eşimin dinlediğim şarkılardan anlam çıkarmasını istemem. Heyecanlanması da size öyle geliyor olabilir. Ama altını bozdurması sıkıntı. Bunun için hiç kavga etmediniz mi? Hiç konuşmadınız mı? Borç mu verdi yoksa?

bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum. :KK43:
neden?
ne olmuş 2. evliliğiniz ise çalışmıyor musunuz?
bide benim çocuğumun altınlarını bozduracak arkadaşınız nasıl alıyor kabul ediyor

ben olsam arkadaşım ve ablasından isterim parayı geri
ve ikisine de çok kızarım kabul ettikleri için

eşime de dünya kaç bucak gösteririm

herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
ailecek görüşmelerimizde bi muhabbet bi muhabbet
arkadaşım beni aradığında heyecanlanmalar
yüksek sesle aşk şarkıları dinlemeler falan
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
şimdi ben görüşmeyi kessem, hafif bi hoşlantı varsa takıntıya dönüşür mü?
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.

Sizin soylediginiz seylerin yarisindan da azini yapsa esimi parcalarim sanirim. Hele de bebegimin altinlarini bozacak. Bence bisey var. Sizi uzmek istemem ama. :(

Sizin haberiniz olmadan altınlar kimden ve nasıl istenmis .Bence karşı tarafta da sıkıntı büyük.Karşılıksız degil yani.

Sorun arkadaşın değil kocan.
Bugün arkadaşınla aralarına mesafe koysan yarın adam etrafındaki başka kadınlara meyledecek.
Bence asıl sorunu çözmeye bak...

Araba almak neymiş ya pardon? Alenen yazılır mı bir insana? Yazılıyor demekki. Sizde müsaade ediyorsunuz.

Arkadaşınızın tavırları nasıl bence ona göre görüşmeye devam edin
Bir süre eşler olmadan görüşün eşinizin tavırlarına da dikkat edin
İnşallah Hüsnü kuruntu yapıyorsunuzdur

bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum. :KK43:
O zaman sizde onun yanimda arkadasinizdan bahsetmeyin yada tlf konumayin bence üstüne gitseniz bile esiniz takinti yapacak Allah yardımcınız olsun

hoşlaniyor mu ne demek adam resmen abayı yakmis arkadasina...
sen de arkadasimla iliskimi keseyim mi dicene esinle iliskini kessen daha mantikli olmaz mi...
2. evliligim diyosun baska sansim yok diyosun
olabilir ama sunu bilmelisin sen istersen herkesle gorusmeni kes senin esin adam olmadiktan sonra gider baskasina da ask sarkilari dinletir...
utanmaz herif...
sen ne yapacaksin soyleyim.
once kendine bi is bulacaksin para biriktireceksin.yeteri kadar biriktirince kiraya cikacaksin 1 arti 1 ev bile yeter size cocuguna da pasalar gibi bakacasin.o adam dan bir an evvel kultul
2.evliligini yapan ayrilamaz diye bi kaide yok bunu sart kosan bizim yozlasmis toplulumuz.
lutfen biyle dusunme sen haksiz degilsin resmen goz gore gore aldatiliyosun...

Bu altin konusu gercekse o adam olacak sahsi hala evde tutmaniz hata.

Bosanmaniz icin illa basmaniz mi gerekiyor ikisini.
Ben esime bile vermiyorum altinlari.
Kaldi ki esimin arkadasina vereyim.

Back
X