Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşımın ablasına araba almak için eşim bebeğin altınlarını bozdursa vites koluyla dalarım kendisine.
Kardeş gibinin ötesinde bir şey bu.Gözünü açık tut.
Niyeyse konunun gerçekliğine inanmadımAraba falan hikaye, paralari yosmalarla yiyordur.
neden?bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.![]()
herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
ailecek görüşmelerimizde bi muhabbet bi muhabbet
arkadaşım beni aradığında heyecanlanmalar
yüksek sesle aşk şarkıları dinlemeler falan
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
şimdi ben görüşmeyi kessem, hafif bi hoşlantı varsa takıntıya dönüşür mü?
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.
Mümkün.Belki de arkaşla yedi.Yalnız yosmalar gerçek mi değil mi,konu gerçek mi değil mi çözemedim.Araba falan hikaye, paralari yosmalarla yiyordur.
O zaman sizde onun yanimda arkadasinizdan bahsetmeyin yada tlf konumayin bence üstüne gitseniz bile esiniz takinti yapacak Allah yardımcınız olsunbu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.![]()