- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
1sen kk da yorumlarini en begenerek okudugum bir kac kadindan birisin. Hep "sIkI" yorumlar yaptigini, nokta atislar yaptigini dusunurum. Ilk defa seninle farkli dusununce ben de sasirdim ama birkac kez okudum konuyu. Ya konu sahibi kendini tam ifade edememis ya da bir kez verilen bu parayi cok cok sorun etmis. Ben sorun ettigini dusunuyorum. Bu para verme olayi devam ederse o zaman elbet bir dur demek gerekir. Su an icin huzurunu bozarsa esi ile arasi acilacagi gibi kotu gelin de olacaktir. O yuzden suan birsey dememeli ama devam ederse esiyle uygun uslupta konusmali bence.
Çok teşekkür ederim düşüncelerin için.
Konu sahibinin yorumlarının hepsini okumadım. Daha bu bir tanesi derken sanki artık bıkmış bir kadın izlenimi verdi.
Begenmediginden dolayı almadığı hediye için " sen alsaydın " demesi üzerine de bunu düşündüm.
Umarım yanılıyorumdur .
Çünkü hayat arkadaşın para derdine düşünce , yıllarını verdiğin ailene hiç yoktan sadece maddiyat için sırt dönüyorsa zordur.
Evde ailelerden dolayı çıkan huzursuzluk gemiye çok su aldırıyor.
Bir o kadar da eşini , çocuklarını düşünmeyip , " sürekli olarak sadece almaya alışmış bir aile için" de ( anneler bunun dışında benim için )kendi çekirdek ailesini hiçe saymakta kabul edilir gibi değil.