- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
Yamac paraşütü bile daha ucuz
Adam nerseyse acindiracakmis kendini param yetmedi diye, ki ben ona da inanmadim, insan masturbasyon yapmak icin etek trasi mi olur, cevirmistir yol kenarindan bi tane.
Anl
Anlatamiyorum isim yok param yok hersey ailemle konusunca sekillenecek . cocugumu babasiz buyutme fikri bile cok zor geliyo. Onumde cok onemli iki sinav var . ailem arkamda durursa bosanicam ders calisicam ailem bebegime bakar dahs cok kucuk ya 6 aylik ya nasil yapar bunu bize nasil
Adam arabada mastürbasyon yapınca cünüp olmuş ya
Gusül abdesti almak için hamama gitmiş.
Etek traşı yok olayda.
Eve cünüp halde gelmek istememiş.
Aynı şeyi konu sahibi eşine dese ne olurdu acaba?
Hadi kendi yıkandı araba ne olacak, araba cünüp kaldı
Adam arabada mastürbasyon yapınca cünüp olmuş ya
Gusül abdesti almak için hamama gitmiş.
Etek traşı yok olayda.
Eve cünüp halde gelmek istememiş.
level atlıyosun espri konusundaHadi kendi yıkandı araba ne olacak, araba cünüp kaldı
Konu Sahibi yazmis onceki mesajlardan birinde kilini tuyunu de almis diye, bence once hamam sonra aktivite yapmis adam.
Bence bir denemek lazim, jigolalari aradim cok pahalilardi ben de cektim arabayi kenara masturbasyon yaptim, hamamda da yikandim geldim desin konu sahibi, bakalim esi ne diuecek. Normalde herhangi bir erkek de soyleyemez bunu karisina bence ya, hadi yaptin bir sapiklik, insan utanir kimseye hele ki karisina anlatamaz, bunlar aşmış olayi.
İşte bu ...
Neleri ellerimizin tersiyle ittik , Subay eşiydim bölük komutanı 16 yıl sonra 2 çocuğumla boşadım...
Mesleğim de yoktu Ankara ya da yeni gelmiştim , ev tuttum çalıştım , gece evde gizli gizli nikah şekerleride yaptım ...
Çok çalıştım azmettim şimdi hem Genel Mdrlk hem de emlak işi yapıyorum , şükür binlerce kez ...
Oğlum özel okulda , kızım Üniye gidecek , çok koşturdum çok , eve geldiğimde ayaklarımı tuzlu suya sokardım , kızım hep destek oldu bana , neden annesi gibi dik ve gururlu ...
Sizin gibi benim gibi hanımları ayakta alkışlıyorum ...
Anl
Anlatamiyorum isim yok param yok hersey ailemle konusunca sekillenecek . cocugumu babasiz buyutme fikri bile cok zor geliyo. Onumde cok onemli iki sinav var . ailem arkamda durursa bosanicam ders calisicam ailem bebegime bakar dahs cok kucuk ya 6 aylik ya nasil yapar bunu bize nasil
Hadi kendi yıkandı araba ne olacak, araba cünüp kaldı
ŞakaYok yahu
Onu da oto yıkamaya verdi, iç dış yıkattı
Geçmiş mesajlarda yazıyor
Yok yahu
Yok yahu
bende sneı gıbı düşünüyorum ınatla,ama öle şeyler duyuyoruz ki,şok oluyorum,şok,koca istanbul,çivisi çıkmış,ben fanusda yaşıyorum,lakın eş dost öle şeyler söylüyor,kırk yıl düşünsem aklıma gelmez,erkeklerde böle sapıtıyor,otel şeflik yaptım,4 ay dyandım,neler gördüm,asla bu adam bu akdınla olmaz dediğim ne tipler gördüm,gecen gece abimle yolumuz istanbulun bır yerıne düştü,bir hastene var,meşhur,arka sokakalardan çıkmaya çalıştık,şişli perpa arası işte anla sen,gördükleırm benı şok etti,abimle çıt çıkarmdan gittik,oda üzüldü,geneceık çocuklar ve travestiler,saat 12,30,beynım durdu,Face'tekiler de onu bekliyordu zaten
"Nerde yahu parasız abazalar, gelseler de onlarla sevişsek" diye...
Yok yahu
Anladığım kadarıyla konu sahibi kendisi sormuş.
Sorana söylenir ne diyeyim...
Eminim konu sahibi bunu söylese cinayet çıkar.
Anladığım kadarıyla konu sahibi kendisi sormuş.
Sorana söylenir ne diyeyim...
Eminim konu sahibi bunu söylese cinayet çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?