- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
Bir de diyor ki eger yapacak olsa gider faceden bulurmus ta para vermeden yaparmis. Onlara para yedirirmiymis. Demek ki aklindan bu da gecmis adi herif
Bir de diyor ki eger yapacak olsa gider faceden bulurmus ta para vermeden yaparmis. Onlara para yedirirmiymis. Demek ki aklindan bu da gecmis adi herif
Anlatamiyorum isim yok param yok hersey ailemle konusunca sekillenecek . cocugumu babasiz buyutme fikri bile cok zor geliyo. Onumde cok onemli iki sinav var . ailem arkamda durursa bosanicam ders calisicam ailem bebegime bakar dahs cok kucuk ya 6 aylik ya nasil yapar bunu bize nasilhala düşüncem diyosunn birşey demek istemiyorum daha fazla evliliğine bu şekilde devam edersen daha nice imtihanın olur senin arkadaşım
Adam olaya o kadar hakim ki kendini savunurken bile başka başka pislikleri çıkıyor. Hem tek tek sana o.ların fiyatlarını sıralıyor hem de yapcak olsam faceden bulurdum diyor.Bir de diyor ki eger yapacak olsa gider faceden bulurmus ta para vermeden yaparmis. Onlara para yedirirmiymis. Demek ki aklindan bu da gecmis adi herif
tmm anlıyorum tabikide zor ama bölle iğrenç bi adamla aynı evde yaşamak kolaymı nolur bu olıyın üstünü kapatıpta kocamdır diyip devam etme böyle bi hayata ayrıca babasız büyüsün böyle babası olacağına hem deliller var diyosun sağlam bi avukatla tazminatta nafakada alırsınAnl
Anlatamiyorum isim yok param yok hersey ailemle konusunca sekillenecek . cocugumu babasiz buyutme fikri bile cok zor geliyo. Onumde cok onemli iki sinav var . ailem arkamda durursa bosanicam ders calisicam ailem bebegime bakar dahs cok kucuk ya 6 aylik ya nasil yapar bunu bize nasil
bence artık tartışmana bile değmez canım sen söylersen söyle olan olmuş sen sonucunu düşün inan böyle facede bulurdum diyen para konusuna kadar konusan insanla konuşmaya değmez bosa nefes tüketmeAnl
Anlatamiyorum isim yok param yok hersey ailemle konusunca sekillenecek . cocugumu babasiz buyutme fikri bile cok zor geliyo. Onumde cok onemli iki sinav var . ailem arkamda durursa bosanicam ders calisicam ailem bebegime bakar dahs cok kucuk ya 6 aylik ya nasil yapar bunu bize nasil
aynen, hadi diyelim ki cidden eskorta gitmedi, arabayı kenara çekip mastürbasyon yapmak nedir ya
Kimi buluyomuş yahu faceden,herkes onu mu bekliyordu, yapanlar zaten belli fiyatları bile yazıyo alenen facede
Butun yorumlari okudum hepsine donemiyorum kusura bakmayin. Burdaki yorumlardan sonra vazgeçtim hamama gitmekten . esime bir soru daha sorucam Allah rızası icin dogruyu soyle dedim. Tmm dedi. Kac para istedi o kizlar dedim. Biri 200 istemis biri 400 biri 500 bunlar sanirim iki hafta once aradigi numaralar cunku bu hafta sadece biriyle konusmus. O da 200 istemis. Baya baya niyetlenmis ama parasi yetmemis anladığım kadariyla. Cunku bu aralar hep borcla idare ediyoriz. Memur maaş i var ama yetiremiyoduk biraz da borclar vardi. Bu ay sadece 300 lirasi vardı hep takip ederim nereye ne harcadigini. Kart ekstresiinide. 300 un 150 siyle başka birine olan borcunu ödeyecekti. Yetmedi işte parasi. O cepteki son parayi harcayamadi. Geçen haftada birsuru kisi aramis fiyat almis demekki. Su an ailemin yanina gidiyoruz yoldayiz. Korkuyorum kaza yapicak diye. Cunku sürekli yalvariyor. Tartisiyoruz. Ailemin yaninda biraz kafami dinleyip napacagima karar vericem. Hepinize tesekkur ediyorum. Tanimiyorsunuz ama bana dua edin bi insirah okuyun yuregim ferahlasin. Ben boyle bir imtihan gormedim
Bir de işin o boyutu var değil mi?
Arabanın camlarında film var mı bari?
Ciddi misin
300 lira ne be, 10 dakikalik is icin 300 lira verilir mi, millette ne para var yahu, esinize de size fiyat listesi verecek cesareti nasil vermissiniz aklim almiyor, normalde boyle bir durumda esinizin utanctan yuzunuze bakamamasi lazim, sizinki biraz daha agiz arayip eskorta gitmek icin sizden borc isteyecek.
300 lira ne be, 10 dakikalik is icin 300 lira verilir mi, millette ne para var yahu, esinize de size fiyat listesi verecek cesareti nasil vermissiniz aklim almiyor, normalde boyle bir durumda esinizin utanctan yuzunuze bakamamasi lazim, sizinki biraz daha agiz arayip eskorta gitmek icin sizden borc isteyecek.
10 dakika bile değil, erken boşalma problemi varmış adamın, 3 dakika için 200 tl yani...
sizinki biraz daha agiz arayip eskorta gitmek icin sizden borc isteyecek.
Bir de işin o boyutu var değil mi?
Arabanın camlarında film var mı bari?
Ciddi misin
Evet ciddiyim,başka birini ararken listede bi hatun gördüm bu ne len diyip profiline girdim baya 1 saat 100 dolar tarzı şeyler yazıyordu
Nasil bir aile hayatlari varsa adam karisina arabayi kenara cekip masturbasyon yaptim diyebiliyor şok ustune şok
10 dakika bile değil, erken boşalma problemi varmış adamın, 3 dakika için 200 tl yani...
Beni karıya götür demese iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?