eşim....eşim :(

Yazık hakikaten, 2000 TL bir telefona verilir mı, üstelik borç oduyormuşsunuz, umarım vazgeçer esınız...

allahım aklı olmayan bencil erkeklere akil ver yarabbim.....siz şimdi sen tlf alacaksan bende şunu alırım bunu alırım demeyin bence....neden mi! Ters teper...eşiniz almak istedikçe yorum yapmadan dinleyin alacm alacm der,siz üzerine uğratmadan kulak ardı edin söylesin dursun...siz yok dedikçe zıtlaşıyor sanırım elektronik manyağı olmuş...benim eşımde aynısıydı yukarda yazdıgım gibi yaptım...şimdi tlf lafı duymuyorum çok şükür...inşlh sende de işe yarar bu taktik.

2000 tl lik telefonların şuan 500 e falan satılan telefonlardan hiç bi farklı özelliği yok aslında sadece adı var.Ve pahalı olunca bi havası var o kadar.Bencede çok istiyosa çin malı almasına ikna et canım.

bu erkekler çocuk gibi yaaa.durumunuz olsa 2000 liralık tel alsa neysede borcun harcın içinde ne gerek vareşin biraz sorumsuz sanırım Allah yardımcın olsun umarım ucuz bir telefon alması için ikna edebilirsin canım

bu erkekler çocuk gibi yaaa.durumunuz olsa 2000 liralık tel alsa neysede borcun harcın içinde ne gerek vareşin biraz sorumsuz sanırım Allah yardımcın olsun umarım ucuz bir telefon alması için ikna edebilirsin canım

gözü yüksekte olandan korkacaksın derler .
uzgunum ama ,esınız fazla yuksekten ucuyor .
şöyle de ozetleyebılırız ;
ayranı yok içmeye atla gider s.........
hey Allah'ım akıl fıkır ver sen bu kullarına .
Allah yardımcın olsun canım .

yaklaşık 5 ay önce ipone 4 siyah aldı sonra beyazını bulmuş onu sattı beyazını aldı sonra galaksi note cıktı bir ay kullandı galaksi note yide sattı daha sonrada iphone4s çıktı son 3 haftadır o var elinde . bu arada ev aldık 1 yıldır borç ödüyoruz arabayıda değiştirdi :) gülermsn ağlarmısın misali ..... bunları alıp satarkenki zararıda cabası .... kar etse hiç gücüme gitmez valla yarı yarıya her tlf da zarar ....
bana en son tlf nu aldığında tabi otomatikmen maddi olarakda çok zorlandı bi daha tlf alırsam caldion ağzımı burnumu kır dedi kocam .... bence arkadasım sende kocanın ağzını burnunu kır

Son düzenleme:
Erkekler ergen cocuklardir :) cogu kadin evlendigi andan itibaren ergen bir cocuk sahibi oluyor :)) bende bu tip dusuncesizliklerle cok ugrastim ...Hatta annemde cok ugrasti ve bana demistiki kizim bosver her sey olacagina variyor olan sana olur...Annemin bu sozu aklima geldi ve en sonunda saldim hatta ondanda sorumsuz davrandim bir ara...sonunda esim panikledi ve hesabini bilmeye basladi..onlarin yerine dusunmeye basladigimizda simarik cocuklar buyumuyor gibi geliyor bana:)))

hanımlar kusura bakmayın buara nete giremedim ama tektek değerli fikirlerinizi okudum hepsinede bayıldım ve kesinlikle hepsini denicem benimkinin tlf. merakı tlf.nun özellikleri varmışmışmış...nasıl tlf.sa sanki uzay üstü anlamadım nasıl illettir bu ama kurtulacam bu beladan hanımlar sizin sayenizde

telefona 2.000 tl verilir mi be ya; hele de kredi kartıyla ödenecek yani borç olacak :) ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye sözü aklıma geldi birden.

Sende aynı telefondan almak istediğini söyleee baakalım ne dicek

bencede bende istiyorum diye tutturr bakalım ne diycekkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…