Eşim eski sevgilisinin adını sayıkladı.

ya hanımlar özür dileyerek söylüyorum benim babam bir keresinde rüyasında yatırın şişkoyu s...cem dedi. yani rüya bu ben de konuşurum rüyamda millete saydırdığım bile oluyor babam gibi. yapacak bir şey yok maalesef.
annenin ne yaptığını mrk ettim bu olay karşısında

İnsan gün içinde neyi cok düşünüyorsa o bilinçaltına yerlesıyo ve uykuda ortaya cıkıyo ve bu bendede Cidde'n oluyo örneğin eskı bi olayı bazen düşünüyorum devamlı veya bir insan diyelım o rüyamda cıkıyo aceba eşin unutamadımı aceba

rüya bu... yaşadığımız, öğrendiğimiz, bildiğimiz her şeyi günlük hayatta her an kullanmasak da bu beynimizde kaydedilmediği anlamına gelmez. beyin çok ilginç bir organ ve de karmaşık. subliminal mesaj diye bir şey duymuşsunuzdur, kısaca: beyne bilinçdışı mesajlar gönderilerek yönetilmesi. bu da beynin gördüğü her şeyi kaydettiğinin ve çağrışım özelliğinin ne kadar kuvvetli olduğunun bir göstergesi...
şöyle düşünelim, bitmiş bir ilişkiden bir süre sonra bir insandan o kişiye karşı duygusal bağını hislerini bitirmesini beklersiniz, bu olağan bir şey ama o kişiyle ilgili yaşadığı paylaştığı her anın en ufak bir iz kalmayacak derecede unutmasını silinmesini bekler misiniz? hayır bu normal şartlarda imkansızdır. bu yüzden beyinde kayıtlı olan bu anıların zaman zaman herhangi bir obje veya kişi veya durumla çağrıştırılması sözkonusu olabilir. bunu bilinçli yapabiliriz veya bilinçdışı da olabilir. rüyalarda kimi zaman bu çağrışımların oluşturulduğu filmcikleri görürüz...
kısacası... eşinizle aranızda bir sorun yoksa, ona güveniyorsanız bu durumun altında bir şey aramak doğru değil. hatta bence sormayın bile. boşu boşuna aklına bilinçli olarak sokmuş olursunuz belki.

geçen gece eşimle uyumadan evvel yatakta isim muhabbeti yaptık çocuğumuz için.
sabah kahvaltıda söyle bakayım kimdi o sayıkladığın kişi.. dedi. bende uyumadan aklıma isim mevzusunu sokarsan böyle olur dedim.
tabi bunları gülerek konuştuk. çocuğumuzda erkek olacak bu arada. yani sayıkladığım isim erkek ismiydi ama hangisiydi bilmiyorum. söylemedi onu bana. :D

4 Yıllık bir ilişki yaşamış ve aldatılmış, rüyasına girmesi normal bence irdeleme.

Aaamn bilinçaltı olayına çok inanmıyorum aslında. Ben çok sayıklarım alakalı alakasız herşeyi söylüyormuşum. Ama yine de mıncıklayıp uyandırırdım. Sonra da aa uyandın mı cnaım geçti geçti diye teselli eder uyuturdum. :KK70::KK70:Boşver takılma.

Back
X