Eşim eski sevgilisinin adını sayıkladı.

Dün gece rüyanda ne gördüğünü hatırlıyomusun dedim hayır neden sordun dedi bende eski kız arkadasınin adini sayikladin ne gördüysen dedim şasirdim rügamda birsey görmedim yemin ederim o kisi benim aklimda yok dedi ve aglamaya basladi ki bu adamin ben ilk defa agladigini gördüm
neden ağladı?
eski sevgilisi evli mi?

Bende uyurken 'terligimi verin' diyormuşum hemde çoğu zaman. Ne yani rüyamda terlik mi görüyorum. Bir erkek ismide ilabilirdi, yada her hangi bir nesne. Sacmalamissin. Birde bundan dolayı hesap sormak. Vauv bu kadınlar çıldırmış olmalı!!

eski sevgilisini düşünmüyorsa bilinçaltında ne işi var?
hadi rüyasında görmesi neyse de, sayıklayacak kadar bilinçaltında olması da enteresan...

Bende bazen hiic aklimda olmayan insanlari, yillar olmus görüseli rüyamda görüyorum. Bilincalti öyle birsey iste. Ben olsam ilk basta sok yasarim, en fazlasi saka ile karisik sorarim fakat üstelemem. Sonucta ortada mutlu bir evlilik var, aldatma yok.

Bende bazen hiic aklimda olmayan insanlari, yillar olmus görüseli rüyamda görüyorum. Bilincalti öyle birsey iste. Ben olsam ilk basta sok yasarim, en fazlasi saka ile karisik sorarim fakat üstelemem. Sonucta ortada mutlu bir evlilik var, aldatma yok.
rüyasında görmesi normal bişey ben de yıllardır görüşmediğim alakasız insanları görüyorum bazen ama sayıklaması tuhaf geldi bana

rüyasında görmesi normal bişey ben de yıllardır görüşmediğim alakasız insanları görüyorum bazen ama sayıklaması tuhaf geldi bana

Ben rüyamda sayiklamiyorum ama mesela esim arada yapiyor. Hatta bazen onun ile konusuyorum uyurken, cook komik oluyor :KK70:

Yani sayiklamasi normal olabilir.

ama eski sevgilisinin adı sayıklıyor
benim garibime gitti doğrusu

Dogru, hani konu hasas fakat eger konu sahibin dedigi gibi mutlu evlilikleri varsa, süpheli davranis yok ise (cep telefon saklamak, gece gec gelmek,..) fazla üzerine düsmesin. Sonucta ne yapabilir konu sahibi? Gidip "Sen o kizin ismini sayikliyordun" diyerek esine küsmek mi?

Yani sence konu sahibi ne yapsin?

Dogru, hani konu hasas fakat eger konu sahibin dedigi gibi mutlu evlilikleri varsa, süpheli davranis yok ise (cep telefon saklamak, gece gec gelmek,..) fazla üzerine düsmesin. Sonucta ne yapabilir konu sahibi? Gidip "Sen o kizin ismini sayikliyordun" diyerek esine küsmek mi?

kendimi konu sahibinin yerine koyarak cevaplıyorum
duyduğum anda bir şok yaşardım, sonra acaba neden adını sayıklıyor diye kendi kendime sorardım. illa aşktan sevgiden değil, onunla ilgili yaşadığı bir travmadan dolayı da olmuş olabilir bu sayıklama olayı, ki, konu sahibinin de dediğine göre eski sevgilisi onu aldatmış.
konu sahibinin eşi, eskiden yaşadığı olayları tekrar rüyasında görmüş ve bu yüzden sayıklamış olabilir.
ben bir de şuna takıldım, konu sahibi sayıkladığını söylediğinde, eşi ağlamış, yani bu psikolojik bir durum. bence eşi aldatılma travmasını atlatabilmiş değil, o yüzden rüyalarında görüp sayıklıyor ve eşi sorduğunda ağlıyor.

Merhabalar arkadaşlar ben iki buçuk senelik evliyim 6 ay önce doğum yaptim eşimle çok şükür iyi giden bir evliligimiz var. Eşimin nerdeyse 4 yıl konuştuğu bir kisi olmuş o kişi esimi aldatmış yalanlarini yakalamis eşim ve biz tanısmadan 2 yil önce ilişkileri bitmis. Dün gece kızımın sesine uyandim yanima aldim emzirirken eşimin mırıldandiğını duydum biraz eşime yanaştım duyabilmek için eski sevgilisinin adını söyledi iki kere ben bit anda şok tamam rüya hali kendinde değil ama ben yinede kötü oldum nasıl gördü rüyasında acaba içim içimi yiyor sabaha kadar uyuyamadim bir yanım kaldır sor dedi bir yanım boşver bilinçsizce olmuştur üstünde durma diyo nasıl davranmam lazım yardımcı olursaniz cok sevinirim iyi akşamlar.

Esegin aklına karpuz kabuğu getirme
Hiç eşine açma bile konuyu bilinçaltı olur öyle ben görümcemi görüyorum Rüyalarımda :KK53:

kendimi konu sahibinin yerine koyarak cevaplıyorum
duyduğum anda bir şok yaşardım, sonra acaba neden adını sayıklıyor diye kendi kendime sorardım. illa aşktan sevgiden değil, onunla ilgili yaşadığı bir travmadan dolayı da olmuş olabilir bu sayıklama olayı, ki, konu sahibinin de dediğine göre eski sevgilisi onu aldatmış.
konu sahibinin eşi, eskiden yaşadığı olayları tekrar rüyasında görmüş ve bu yüzden sayıklamış olabilir.
ben bir de şuna takıldım, konu sahibi sayıkladığını söylediğinde, eşi ağlamış, yani bu psikolojik bir durum. bence eşi aldatılma travmasını atlatabilmiş değil, o yüzden rüyalarında görüp sayıklıyor ve eşi sorduğunda ağlıyor.

Ben o tarafi okumamistim. O halde konu sahibi bunu tatli dil ile sorabilir, birseymi var diye. Kim bilir esi bile farkinda degildir. Ne bilim o gün bir film görmüs, bir sarki duyupta bilincaltina birden rüya olarak yansimista olabilir.

Ben sadece esler degmeyecegi seyler icin tartisip, küsmesini istemem. Zaten evlilik yeterici kadar zor bir kurum. En basit yukarda yazdigim gibi tatli dille sorsa bile esi utanabilir, yada saldiri olarakta görebilir. Gercekten bilemedim simdi..

Ben o tarafi okumamistim. O halde konu sahibi bunu tatli dil ile sorabilir, birseymi var diye. Kim bilir esi bile farkinda degildir. Ne bilim o gün bir film görmüs, bir sarki duyupta bilincaltina birden rüya olarak yansimista olabilir.

Ben sadece esler degmeyecegi seyler icin tartisip, küsmesini istemem. Zaten evlilik yeterici kadar zor bir kurum. En basit yukarda yazdigim gibi tatli dille sorsa bile esi utanabilir, yada saldiri olarakta görebilir. Gercekten bilemedim simdi..
Yalnız rüyasında aglamiyo du sordugumda agladi biraz kırılgan sordum sadece üstünede gitmedim

bak ben çok kıskancım ama bence de çok mantıklı bu sözler

ya hanımlar özür dileyerek söylüyorum benim babam bir keresinde rüyasında yatırın şişkoyu s...cem dedi. yani rüya bu ben de konuşurum rüyamda millete saydırdığım bile oluyor babam gibi. yapacak bir şey yok maalesef.
kahkaha attım.net :D

Back
X