esim eskisi kadr yakin degil

bırakın bu işleri ya.... bu nasıl bir piskolojidir... Bir kadın kendini nasıl bu kadar aşağılayabilir anlamıyorum.

Ne demek aşağılamak yaa. Bende bunu anlamıyorum evli bir kadının kocası için bişeyler yapması, kendini ona beğendirmek istemesi kadar soğal nedir allah aşkına. Tutturmuşsunuz bir kadın köle mi aşağılatıyo mu kendini falan da filanda. Siz bırakın artık bunları. Ben 2 yıllık evliyim hergün eşimin geliş saatinde saçımı başımı toparlar parfümümü sıkar kıyafetimi değiştirir öyle karşılarım eşimi, bir gün bile aşağılanmış hissetmedim, dahası eşim de bütün bu özenin karşılığında evine güler yüzle girer hemen elini yüzünü yıkayıp dişlerini fırçalar sokaktan gelince, ondan sonra öper beni, yatarken kokusunu sürmeyi asla ihmal etmez. Senin tabirinle kendimi bu kadar aşağıladığım için böyle özenli bi eş var karşımda. Kendinize gelin artık. Evli kadın ve erkekler eşlerinin mutluluğu için evet uğraşmalılar mutlu olmak için mutlu etmeliler.

bırakın bu işleri ya.... bu nasıl bir piskolojidir... Bir kadın kendini nasıl bu kadar aşağılayabilir anlamıyorum.

Mevlana Celaleddin-i Rûmî “Sen ne söylersen söyle, söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır.” der.
sen beni anlamasanda,ben seni anlayabiliyorum,

humeyraufuk ve lale1990 ilginiz için tşk çok ederim canlarım

Son düzenleme:
Ne demek aşağılamak yaa. Bende bunu anlamıyorum evli bir kadının kocası için bişeyler yapması, kendini ona beğendirmek istemesi kadar soğal nedir allah aşkına. Tutturmuşsunuz bir kadın köle mi aşağılatıyo mu kendini falan da filanda. Siz bırakın artık bunları. Ben 2 yıllık evliyim hergün eşimin geliş saatinde saçımı başımı toparlar parfümümü sıkar kıyafetimi değiştirir öyle karşılarım eşimi, bir gün bile aşağılanmış hissetmedim, dahası eşim de bütün bu özenin karşılığında evine güler yüzle girer hemen elini yüzünü yıkayıp dişlerini fırçalar sokaktan gelince, ondan sonra öper beni, yatarken kokusunu sürmeyi asla ihmal etmez. Senin tabirinle kendimi bu kadar aşağıladığım için böyle özenli bi eş var karşımda. Kendinize gelin artık. Evli kadın ve erkekler eşlerinin mutluluğu için evet uğraşmalılar mutlu olmak için mutlu etmeliler.

şimdi arkadaşım süslen tabi tabi temiz ol o da olsun ama kadın ilgisizlikten şikayt ediyor. sen kendine bakmasan hakkımıdır eşinin sana ilgisiz olması??? biraz salsan makyaj yapmasan süsenip püslenmesen bu o adamın sana karşı böyle davranmasına olanak tanıyorsa ortada ne aşk ne sevgi vardır. ortada bir sorun mu var süslen püslen oh mis.. bu ne böyle.. nasıl ilişkidir bu. her halinle sevmeli seni karşındaki. sen yine özenmek mi istiyorsun özen ama özenmediğinde bunu hakediyorsun gibi bir psikoloji kadının kendisini aşağılamasından baka birşey değildir!

canim sonuna kadar haklisin sana katiliyorum ama arkadsin cani sikilmis gece gece kendine entrika ariyo bencee

arkadaşım entrika falan aramıyorum... neden öyle birşey yapayım.. kadncağızın kocası ilgisiz biz kadına sen süsleniyor musun yeterince diyoruz.. kadın erkek ilişkisi bu kadar basit mi...

arkadaşım entrika falan aramıyorum... neden öyle birşey yapayım.. kadncağızın kocası ilgisiz biz kadına sen süsleniyor musun yeterince diyoruz.. kadın erkek ilişkisi bu kadar basit mi...

Sonuna kadar katiliyorum...
Evet, kesinlikle iki taraf da bakimli olmali, ozenli olmali, esini gectim kendi ozsaygisi icin bile...
Ama erkek aldatir, yok giy babydoll u gec karsisina goster maharetlerini derler...
Adam uzaklasir, acaba kendine mi bakmiyorsun derler...
Yahu bu iliskidir, bir sorun varsa iki yetiskin gibi konusulur, varsa can sikan bir sey cozulmeye calisilir...
Kusuru her zaman kadin da aramak nedir allasen?

Back
X