Biz daha bu akşam bu yüzden kavga ettik baya çıngar çıkardım ama patladım artık. Eşimin annesi çok titiz biri eşimde başak burcu ama bazen titizliği tutar ama genelde dağınıktır. Yatak odasına gardırop yaptırdık sığmıyordu eşyam çünkü şifonyerim yok odaya sığmadığı çin ve onu çizerken mobilyacının yapması için, bana hiç nasıl olsun sormadı sorsada ağzımı açtığım n karıştı neyse yaptırdk ama pantolonlarını astığım kısım o kadar kısa tutulmuş ki sığmıyor pantolonlar. Şimdi balkonu kapattırdık tutturdu dolap yaptırcam oraya diye zaten dar dolap yaptırcakmı gereksiz şeylri koyacakış ama balkonda adım atcak yer kalmayacak yanii. Hadi neysee dedim. Ocak bazen kalıyor işte o an yorgun oluyorum dizim başlıyor dilerim nasılsa diyorum alıyor sline süngeri siliyor ama sonra elbezimle kuruluyor ve o yağlı flan köpüklü şeyler elbezime bulaşıyor ve kolay çıkmıyor on kere söyledim dinlemiyor. Tencere yıkıyor sözde ama yağ içind ekalıyor kapakjlar hiç temizlenmiyor zaten. Neysee bugünde şöyle oldu. Ben çalışıyorum yeni başladım ve işe kabul edilmemle,eşimin izne ayrıldığı zaman aynı zamana denk geldi o evde tek başına. Bende sabah aradığımı bir türlü bulamadım acelemde vardı servise yetişcektim herşeyi döktüm yere. Akşam toplarım çek kağıyı karışma birşeye dedim. Önce çizim yapmış yine kafasına göre balkon için sonrada beni gardıptaki nevresimler, çarşaflar ve pikelerimi baza altına kaldırmış oraya da kendi tişörtlerini kaldırmış aşağıda iki yer bırakmış neymiş kıyafetlerim sığmıyormuş yer açmışmış. Yahu dedim benim boyum kısa her ütü yaptığımda yerleştirirken sandalye tepesine mi çıkıcam. Hadi benimkileri yukarı koysak yine aynı durum. Ayrıca ben o çarşaflari nevresimleri sürekli değiştiriyorum elimin altında rahat oluyor bazanı altı zaten dolu buruşacaklar zaten zor kaldırıyorum onunla mı uğraşıcam dedim. Benim düzenim bu dedim. Gördük odanın halini diyor yani bir kere bir sabah dağıttım diye bunları söylüyor bende dedim o zaman daha tertiplisini bul. Eee tamam konuşalım diyor sonra dedim ne konuşcaz sen zaten yapmışsın kafana göre beni beklememişsin yetti artık bu evde benim düzenim var dedim. Kendisi ama birşey alırken dolkaptan herşeyi dağıtır eve gelir dolap toplarım hiç onları görmüyor. Valla gerçekten sinie bozucu.. Tabii yine yerlerine yerleştirdim herşeyi.