• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ev islerine cok karisiyor....

Bence annesi titiz ve becerikli erkekler karışıyor. Bizimkinin anası ne ki danası nolsun. Anası siyah çantanın söküğünü turuncu iple dikerdi, danası da daha pijamasını düzgün katlayamaz.Buzdolabını açmışlığı 3-4 ü geçmez. O yüzden de hiçbir şeye karışmaz.Böyle de kendini evin hanımı değil, annesi gibi hissediyor insan.Hayatın epey bir bölümü paylaşılmıyor. Direkt ben karar veriyorum, eksiğine gediğine ben bakıyorum, ben sürekli takip ediyorum. Beyefendi rahat.

:60: :60: :60: ay ne guldummm...canta bi an gozumun onune geldide :60:

yok canım benim eşimde karışmaz evi hergün süpürsem niye süpürüyon demez, bi ay süpürmesem niye süpürmüyonda demez. çamaşıra falanda karışmaz aksine ben kızarım ona temiz birini giyer birini çıkarır hangisi temiz hanigisi pis belli olmaz. bende basarım hepsini makineye. napiim. sınav zamanı dolapta ütülü kıyafeti kalmaz gider alır buruşuk giyer :1: ama normal zamanlarda ben zaten işlerimi yaparım.
bence seninki cimriliğinden yapmıyordur öylesine bi huydur işte. annemlerin bi kiracısı vardı adamlar evden cıktıgında bi baktık klozet tıkalı meğer şişeye bez sarıp tıkamış adam tuvaleti karısınada sifonu çekince çok su gider diye bozuldu demiş kandirmış. kadın kaç kere sölemişti bize tuvalet tıkalı diye :1: kadına harçlık para vermediğini bildiğimiz için biz şişeyi görünce cimri nasıl oluyomuş anladıydık.

bende çalışan bir bayanım,eşim ev konusunda saolsun herşeye yardımcı olur
yeri gelir evi süpürür,toz alır,çamaşırları asar vs..
bazen bir konudaki kendi düşünesini söyler ama öyle karışma olarak değil
hergün tek tek yıkasam çamaşırları niye böyle yapıyon demez
çamaşırları gece yıka der sadece elektirik dah ucuz diye
yıkamazsamda kalkıp bişey demez allah var
alışverişleri kendisi yapar
vs vs

yemek konusunda çoğu kez karışırdı yok bunu böyle yap şöyle yap
bende o anda bırakıveririm al kendin yao nasıl istiyorsan derim üstüne atarım
oda yapar birlikte yeriz.

ben her konuda böyleyim çok karışıyorsa üstüne atarım al kendin yap derim :))

Son düzenleme:
Biz daha bu akşam bu yüzden kavga ettik baya çıngar çıkardım ama patladım artık. Eşimin annesi çok titiz biri eşimde başak burcu ama bazen titizliği tutar ama genelde dağınıktır. Yatak odasına gardırop yaptırdık sığmıyordu eşyam çünkü şifonyerim yok odaya sığmadığı çin ve onu çizerken mobilyacının yapması için, bana hiç nasıl olsun sormadı sorsada ağzımı açtığım n karıştı neyse yaptırdk ama pantolonlarını astığım kısım o kadar kısa tutulmuş ki sığmıyor pantolonlar. Şimdi balkonu kapattırdık tutturdu dolap yaptırcam oraya diye zaten dar dolap yaptırcakmı gereksiz şeylri koyacakış ama balkonda adım atcak yer kalmayacak yanii. Hadi neysee dedim. Ocak bazen kalıyor işte o an yorgun oluyorum dizim başlıyor dilerim nasılsa diyorum alıyor sline süngeri siliyor ama sonra elbezimle kuruluyor ve o yağlı flan köpüklü şeyler elbezime bulaşıyor ve kolay çıkmıyor on kere söyledim dinlemiyor. Tencere yıkıyor sözde ama yağ içind ekalıyor kapakjlar hiç temizlenmiyor zaten. Neysee bugünde şöyle oldu. Ben çalışıyorum yeni başladım ve işe kabul edilmemle,eşimin izne ayrıldığı zaman aynı zamana denk geldi o evde tek başına. Bende sabah aradığımı bir türlü bulamadım acelemde vardı servise yetişcektim herşeyi döktüm yere. Akşam toplarım çek kağıyı karışma birşeye dedim. Önce çizim yapmış yine kafasına göre balkon için sonrada beni gardıptaki nevresimler, çarşaflar ve pikelerimi baza altına kaldırmış oraya da kendi tişörtlerini kaldırmış aşağıda iki yer bırakmış neymiş kıyafetlerim sığmıyormuş yer açmışmış. Yahu dedim benim boyum kısa her ütü yaptığımda yerleştirirken sandalye tepesine mi çıkıcam. Hadi benimkileri yukarı koysak yine aynı durum. Ayrıca ben o çarşaflari nevresimleri sürekli değiştiriyorum elimin altında rahat oluyor bazanı altı zaten dolu buruşacaklar zaten zor kaldırıyorum onunla mı uğraşıcam dedim. Benim düzenim bu dedim. Gördük odanın halini diyor yani bir kere bir sabah dağıttım diye bunları söylüyor bende dedim o zaman daha tertiplisini bul. Eee tamam konuşalım diyor sonra dedim ne konuşcaz sen zaten yapmışsın kafana göre beni beklememişsin yetti artık bu evde benim düzenim var dedim. Kendisi ama birşey alırken dolkaptan herşeyi dağıtır eve gelir dolap toplarım hiç onları görmüyor. Valla gerçekten sinie bozucu.. Tabii yine yerlerine yerleştirdim herşeyi.

aaa kendisi yapsın o zaman:19:

bu erkekler ne gıcık varlıklar ya.herşey bizim üstümüze kalıyor.insanın halinden anlamıyorlar
:47::47:

Ne öyle kadın gibi...Erkek karışmamalı ev işine,ama eşine yardımcı olmalı. ;)

erkekler ev şine alışverişe ve çocuklara karışmamalı karışacak ama yönetim kadında olcak yoksa kadını eziyor diş göstermek gerek

Biz daha bu akşam bu yüzden kavga ettik baya çıngar çıkardım ama patladım artık. Eşimin annesi çok titiz biri eşimde başak burcu ama bazen titizliği tutar ama genelde dağınıktır. Yatak odasına gardırop yaptırdık sığmıyordu eşyam çünkü şifonyerim yok odaya sığmadığı çin ve onu çizerken mobilyacının yapması için, bana hiç nasıl olsun sormadı sorsada ağzımı açtığım n karıştı neyse yaptırdk ama pantolonlarını astığım kısım o kadar kısa tutulmuş ki sığmıyor pantolonlar. Şimdi balkonu kapattırdık tutturdu dolap yaptırcam oraya diye zaten dar dolap yaptırcakmı gereksiz şeylri koyacakış ama balkonda adım atcak yer kalmayacak yanii. Hadi neysee dedim. Ocak bazen kalıyor işte o an yorgun oluyorum dizim başlıyor dilerim nasılsa diyorum alıyor sline süngeri siliyor ama sonra elbezimle kuruluyor ve o yağlı flan köpüklü şeyler elbezime bulaşıyor ve kolay çıkmıyor on kere söyledim dinlemiyor. Tencere yıkıyor sözde ama yağ içind ekalıyor kapakjlar hiç temizlenmiyor zaten. Neysee bugünde şöyle oldu. Ben çalışıyorum yeni başladım ve işe kabul edilmemle,eşimin izne ayrıldığı zaman aynı zamana denk geldi o evde tek başına. Bende sabah aradığımı bir türlü bulamadım acelemde vardı servise yetişcektim herşeyi döktüm yere. Akşam toplarım çek kağıyı karışma birşeye dedim. Önce çizim yapmış yine kafasına göre balkon için sonrada beni gardıptaki nevresimler, çarşaflar ve pikelerimi baza altına kaldırmış oraya da kendi tişörtlerini kaldırmış aşağıda iki yer bırakmış neymiş kıyafetlerim sığmıyormuş yer açmışmış. Yahu dedim benim boyum kısa her ütü yaptığımda yerleştirirken sandalye tepesine mi çıkıcam. Hadi benimkileri yukarı koysak yine aynı durum. Ayrıca ben o çarşaflari nevresimleri sürekli değiştiriyorum elimin altında rahat oluyor bazanı altı zaten dolu buruşacaklar zaten zor kaldırıyorum onunla mı uğraşıcam dedim. Benim düzenim bu dedim. Gördük odanın halini diyor yani bir kere bir sabah dağıttım diye bunları söylüyor bende dedim o zaman daha tertiplisini bul. Eee tamam konuşalım diyor sonra dedim ne konuşcaz sen zaten yapmışsın kafana göre beni beklememişsin yetti artık bu evde benim düzenim var dedim. Kendisi ama birşey alırken dolkaptan herşeyi dağıtır eve gelir dolap toplarım hiç onları görmüyor. Valla gerçekten sinie bozucu.. Tabii yine yerlerine yerleştirdim herşeyi.

aynı benim eşim ya. tıpatıp aynısını yapar. :53: benimki de başak burcu.

benim eşimde öyle ama hiç karışıo olarak görmedim ortak yaptığımızı düşünüorum ben

mesela temizlik yaparken ben siliorum o süpürüor koltukları çekiyor yerleştrior

ve o bezle silme bu bezle sil şurdan başla aşkım arkanda biryeri unuttun cnm der

ben böyle devam ederken o da masayı tv sehpasını falan siler

yemek yaparken yanımda durur muhabbet ederiz yağı unuttun dışarda erio cnm der şuraya yemek damladı unutma onu der

banyoda benm görmediğim birkaç saçım dökülmüşse biryerlere gelir cnm saçların dökülmüş banyoda onları alırmısın der

genelliklede gördüklerini kendide siler düzeltir sonra söyler

çamaşır yerleştirirken makinaya izler onları 2 defada yıka falan der

bu şekilde yani daha hiç rahatsızlık duymadım

benim eşimde öyle ama hiç karışıo olarak görmedim ortak yaptığımızı düşünüorum ben

mesela temizlik yaparken ben siliorum o süpürüor koltukları çekiyor yerleştrior

ve o bezle silme bu bezle sil şurdan başla aşkım arkanda biryeri unuttun cnm der

ben böyle devam ederken o da masayı tv sehpasını falan siler

yemek yaparken yanımda durur muhabbet ederiz yağı unuttun dışarda erio cnm der şuraya yemek damladı unutma onu der

banyoda benm görmediğim birkaç saçım dökülmüşse biryerlere gelir cnm saçların dökülmüş banyoda onları alırmısın der

genelliklede gördüklerini kendide siler düzeltir sonra söyler

çamaşır yerleştirirken makinaya izler onları 2 defada yıka falan der

bu şekilde yani daha hiç rahatsızlık duymadım

"Y" harfi var hani, kaynaştırma harfi olarak kullanılır, hatırladınız mı? Yıkıor, gelior , yior içior kelimeleri yok Türkçe'de. Lütfen biraz daha özen. Bu sayfaları yeni nesilden binlerce genç de okuyor, iyi örnek olalım.

bende başak burçluyum nişanlımda başak burçlu her özelliğimiz birbirine benziyor o hatta benden daha iyi anlar ev işleri vs..:) geçen onlara gittiğimde hep annesini eleştiriyor şunu neden böyle yapmadın neden bunu böyle yaptın vs bende kızdım erkek kadının işlerine karışır mı diye güldü geçti..yazık kayınvalidem de diyorki o ne derse desin ben yine bildiğimi yapıyorum diyor inşallah evlenince öyle olmaz diyeceğim ama eminim ki karışmadan edemeyecek şimdi konuştuğumuzda temizlik,yemek vs yardımcı olurum diyor ama bakalım zaman gösterecek :38:

yaa işte tipik başak burcu. Bende çok titiz değilimdir ama temizimdir yani. Ayrıca işine gelince böyle normalde çok dağınık yanii işten geliyorum o izinli ya her yer her yerde. Ama tutuyor böyle işte iş yaptığını sanıyor ama zararı oluyor haberi yok. Beraber yapsak, ben söylesem o yapsa tamam ama mesela ben birşey yaparken yardımda etmez söylerim ancak öyle o da yarım yamalak işte. Bir sene yazın yazlıkları çıkarıyorum vakumlardan kışlıkları yerleştiriyorum dedim yapalım yok dizim var bilmem ne tek başıma kalkıştım aldım bazanın altından ki nasıl ağır oluyorlar ne kadar zaman sonra geldi. Yani böyle ne yaptığı belli değil. Bende kova burcuyum ve asla yaptığım birşey karışılsın istemem işte istemem..

başak burçları öyledir benimde abim öyle herşeye karışır Allah hanımına sabır versin
benim eşim dolabı açacakta yerlerini değiştirecekte pehhh:1:
maşallah ne güzel dolap falan düzenliyor sizinkiler:1:

keşke azıcık benim eşimde karışsa dünya umrunda değil adamın kokmuşmu batmışmı yanmışmı ev hanımı olduğum için zaten ondan bir beklentim yok işimi kendim görürüm ev bazn başını alır gider ama o temiz yapma gel otur der biraz titiiz olsa bana karışsa diyorum bazen

Benim kocam karışmaz ama eleştirir tabi güzel eleştirir yok bunu niye böyle yaptın şu niye böyle demez
sorar cevap veririm yemek yaparım eleştirir güzel olmuş, tuzu fazla olmuş ama genelde çok beğenir :16:
ben birazda karışmasını seviyorum ama hastalık derecesine gelirse ben karıştırmazdım herhalde :27:

benim eşimde çok karışırdı şimdi azaldı eskiye oranla.çamaşırları böyle yıka,şunu şöyle yap,bunu şurdan kaldır,yemeği şöyle yap böyle ben sessiz oldum hiç terslemedm istediklerini istediği şekilde yaptım yanlış olsa dedim sen dedin senin isteğinle yaptım birgün beyazlarla renklileri ayırma bir arada yıka dedi beyazlar bizde çok az sadece atletleri beyaz..renklerin karışacağını söyledim sen yıka birşey olmaz dedi peki dedim yıkadım tabii atlatleri boyandı sen dedin bende yaptım dedim artık çamaşıra karışmıyor,önceden iş yerinden arardı akşama şu yemeği yap önce yağını erit..... gibi yemeklerin tariflerini her gün verirdi elbetteki biliyorum yemek yapmayı ama kendini iyi hissetsin diye dinlerdim hatta istediği şekilde yapardım şimdi aramıyor ne yemek yapacağıma ve yemekleri şöyle böyle yap diye birde o evde yokken bütün ev işlerini hallediyorum evdeyken hiçbirşey yapmıyorum o da yavaş yavaş alıştı şimdi karışmıyor eskisi gibi arada tutuyor ama olsun beni rahatsız etmiyor öncedende rahatsız etmedi çünkü sıkılacağını biliyordum eğer zıt gidip istediği şekilde yapmasaydım hala istediği şekilde yaptırana kadar çabalayacaktı.tabii bu birazda eşinize duyduğunuz sevgiylede alakalı ben onu çooook sevdiğim için beni rahatsız etmiyor hiç bir hareketi

Back
X