Herkese merhaba kime anlatacağımı şaşırdığım bi derdim var ,eşimle kaçarak evlendim sonradan öğrendim ki madde bağımlısıymış ama tedavi ettirdim kaç kere bi önce yine duygu durum bozukluğu falan başladı içmiyodur dedim ama 3 gün önce beni otobüse bindirip babamın evine yollayacaktı gitmedim sonra terminalde beni bırakıp gitti üç gündür yok Allah aşkına 20 yaşındayım kaldıramıyorum bi akıl verin ailem gel diyor bırak hala bekliyorum gelmesini
Ailenizin yanına gidin Allah aşkına ya. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Geriye de dönmeyin. Siz bir oyuncak değilsiniz canı isteyince yanında olup canı istemediği zaman sizi birakamaz demek ki sizin ona verdiğiniz değeri o size vermiyor. Aile gibisi yok. Dönün anacığınızın dizinin dibine...
Ailenizin yanına gidin Allah aşkına ya. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Geriye de dönmeyin. Siz bir oyuncak değilsiniz canı isteyince yanında olup canı istemediği zaman sizi birakamaz demek ki sizin ona verdiğiniz değeri o size vermiyor. Aile gibisi yok. Dönün anacığınızın dizinin dibine...
Bak ne güzel sana arka çıkan sahip çıkan bi ailen var. Senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var kalk git ailenin yanına sana onlar kadar kimse kıymet vermez. Ayrica elinden gelenide yapmışsın vicdanında rahat.
kaçan, ailesi kabul etmeyen pek çok kadın olmasına karşın ailen sana kucak açmış. kafası normal olmadığı için sana her şeyi yapabilir. daha genceciksin dön ailenin evine