- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
Yaklaşık 3 aylık evliyiz ve eşimle tartıştık babasıyla ortak is yapıyor kendisinde oldukça haftalık 60 tl harclik olarak bırakıp ise gidiyordu bu aralar bayağı bir stres yaşıyoruz hatta evlendigimizdenevlendigimiz günden beri sürekli tartışma ve huzursuzluk var nişanlılık donemindekdonemindeki halinden eser yok neyse biraz once canım sen haftalık mi yoksa aylık mi alıyordun dedim bu şekilde demeyle başladı tartışmamız ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum çalışmamı kabul etmiyorsun haftalık 60 da kıyafet hatta yeri gelir yor mutfak gereçlerini de alıyorum yetmiyor aşkım ben bununla nasil birikim yapacaz biriktirip çeyrek almak istiyordum böyle yaparak alabildiğim kadar alacağım çeyrek altın biriktirmek istiyorum bu evdende kurtulmak istiyorum böcek gördüm çamaşır a konmuş diye çamaşıra dokunamadım dedim (ilaclayacam yeterki müstakil eve tamam de her ay mutlaka ilaclayacam diyen adam ortada yok) neyse çıktı gitti ben borç ödüyorum dedi düğündeki bütün parayı siz almıştınız borç odeyecez demistiniz nasıl ödemediniz canım dedim evden kapiyida çarptı çıktı ve gitti