Eşim evden gitti

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Yaklaşık 3 aylık evliyiz ve eşimle tartıştık babasıyla ortak is yapıyor kendisinde oldukça haftalık 60 tl harclik olarak bırakıp ise gidiyordu bu aralar bayağı bir stres yaşıyoruz hatta evlendigimizdenevlendigimiz günden beri sürekli tartışma ve huzursuzluk var nişanlılık donemindekdonemindeki halinden eser yok neyse biraz once canım sen haftalık mi yoksa aylık mi alıyordun dedim bu şekilde demeyle başladı tartışmamız ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum çalışmamı kabul etmiyorsun haftalık 60 da kıyafet hatta yeri gelir yor mutfak gereçlerini de alıyorum yetmiyor aşkım ben bununla nasil birikim yapacaz biriktirip çeyrek almak istiyordum böyle yaparak alabildiğim kadar alacağım çeyrek altın biriktirmek istiyorum bu evdende kurtulmak istiyorum böcek gördüm çamaşır a konmuş diye çamaşıra dokunamadım dedim (ilaclayacam yeterki müstakil eve tamam de her ay mutlaka ilaclayacam diyen adam ortada yok) neyse çıktı gitti ben borç ödüyorum dedi düğündeki bütün parayı siz almıştınız borç odeyecez demistiniz nasıl ödemediniz canım dedim evden kapiyida çarptı çıktı ve gitti

Gercekten haftalik mi aliyor esin.Babalari yaninda calisan erkeklere bazen babalari boyle az verebiliyor.Mustakil evde niye oturmak icin israr etti kira odememek icin mi?

üzülmeyin, zamanla düzelir, ilk zamanlar çok kavga patırtı olur.
şuan için sadece çocuk yapmamaya özen gösterin, daha sakin olduğu bir akşam tekrar konuşmaya çalışın.

Gercekten haftalik mi aliyor esin.Babalari yaninda calisan erkeklere bazen babalari boyle az verebiliyor.Mustakil evde niye oturmak icin israr etti kira odememek icin mi?
Haftalık ta aylık ta almıyalmıyor canım bilerek öyle sordum o 60 lirayı eşim bana veriyor babası eşim e ihtiyacı neyse onu veriyor galiba bugün elektirik faturası al sana 35 tl yarın telefon faturası alsana 50 tl benzin mi alacaksın al 70 tl bu şekilde diye biliyorum

Yaklaşık 3 aylık evliyiz ve eşimle tartıştık babasıyla ortak is yapıyor kendisinde oldukça haftalık 60 tl harclik olarak bırakıp ise gidiyordu bu aralar bayağı bir stres yaşıyoruz hatta evlendigimizdenevlendigimiz günden beri sürekli tartışma ve huzursuzluk var nişanlılık donemindekdonemindeki halinden eser yok neyse biraz once canım sen haftalık mi yoksa aylık mi alıyordun dedim bu şekilde demeyle başladı tartışmamız ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum çalışmamı kabul etmiyorsun haftalık 60 da kıyafet hatta yeri gelir yor mutfak gereçlerini de alıyorum yetmiyor aşkım ben bununla nasil birikim yapacaz biriktirip çeyrek almak istiyordum böyle yaparak alabildiğim kadar alacağım çeyrek altın biriktirmek istiyorum bu evdende kurtulmak istiyorum böcek gördüm çamaşır a konmuş diye çamaşıra dokunamadım dedim (ilaclayacam yeterki müstakil eve tamam de her ay mutlaka ilaclayacam diyen adam ortada yok) neyse çıktı gitti ben borç ödüyorum dedi düğündeki bütün parayı siz almıştınız borç odeyecez demistiniz nasıl ödemediniz canım dedim evden kapiyida çarptı çıktı ve gitti
yahu ceyrekleirni sonrada biriktirebilirsin. ne bu acale...
adam iyi yapmış cekip gitmekle. tartışma büyüyecekmiş.
camaşırda böcek gördüysen bekle ucar gider..

üzülmeyin, zamanla düzelir, ilk zamanlar çok kavga patırtı olur.
şuan için sadece çocuk yapmamaya özen gösterin, daha sakin olduğu bir akşam tekrar konuşmaya çalışın.
Konuyu açtığımda beni huzursuz etme diyip duruyor konuşulmuyor ki ailesi çocuk konusunda çok israrci eşimin de aklına yerleştirip baskı yapıyorlar torun torun diye bende ALLAH verirse olur diyordum böyle ışte korunmuyoruzdA

Haftalık ta aylık ta almıyalmıyor canım bilerek öyle sordum o 60 lirayı eşim bana veriyor babası eşim e ihtiyacı neyse onu veriyor galiba bugün elektirik faturası al sana 35 tl yarın telefon faturası alsana 50 tl benzin mi alacaksın al 70 tl bu şekilde diye biliyorum
Gercekten zor o zaman.Artik evli bi adam harclik verir gibi.Nisanliyken biliyor muydunuz boyle oldugunu

Müstakil ev candır ya,zenginlerin hepsi müstakilde oturuyor,ama sizinki eski sanırım.
Para mevzusunu halletmeden çocuk vs yapma,ayrıca daha çok yensisiniz,birbirinizi tanıdıkça zamanla alışırsınız huyunuza.
Ailesine sanırım söz geçiremiyor ya da eski usul devam ediyorlar,harçlık usulü.
Artık evli olduğunuz ailesi siz olduğunuz fikrini sokun kafasına,yoksa işin zor.
Çalışmana da izin vermiyormuş,o konuda da aklına gir çalış.Para için değil sadece,kendin için de çalış.

Düğündeki altınları eşinizin ailesi mi aldı? Buna rağmen eşiniz düğün borcu ödüyorsa sıkıntı vardır. Siz bence eşinizin sakin bir anında konuşun. Bunları detaylıca öğrenin. Eşinizi babasıyla konuşup sabit bir ücret istemeye ikna edin. Bütçemizi bilelim, geleceğimize yatırım yaparız vs diyebilirsiniz.

Ama sen aşureye çevirmişsin konuşmayı canım ya...Çalışma isteği,birikim yapmak,evden kurtulmak,çeyrekler altınlar,çamaşırda ki böcek,düğündeki takılar.:confused: Senin bakışınla birbiriyle bağlı konular,ama adam hiç bir şey anlamadı emin ol.Onların beyni bizim gibi komplike çalışmıyor çünki.:işsiz:

Konuyu açtığımda beni huzursuz etme diyip duruyor konuşulmuyor ki ailesi çocuk konusunda çok israrci eşimin de aklına yerleştirip baskı yapıyorlar torun torun diye bende ALLAH verirse olur diyordum böyle ışte korunmuyoruzdA

aynı benim hödük gibi desene..
ticaretle uğraşıyordu benm hödükte, ne kadar kazanırdı hiç bilmedim, ama evimiz vardı, 100 milyarlık arabamız vardı, yaş kış tatiller, bunların yanı sıra son 2 sene içinde borçlanarak iş büyütme vs, ben sorduğumda beni bunaltma, sen benim ticaretimi anlamazsın bilmem ne..

geldiğimiz nokta, evi ipotek ettirdi, araba gitti, bankalara borçlandı, uhuuuu anlatsam sabah olur..
haftalık 60 tl bırakıyo diyosun, ayda taş çatlasın 250, 300 geçiyordur eline, bu sıkıntılı zamanda hamile kalmak, bebek dünyaya getirmek ne demek bir kez daha düşün..
bunca olumsuzluğun arasına, çocuk doğurursan altından kalkamazsın, eşin daha sana aylıkmı, haftalıkmı aldığını anlatmıyo, kavga çıkarıp kaçıyo, ne çocuğu.. evlendiğimiz günden itibaren tartışma diyorsun, akıllı ol, iyi düşün..

aynı benim hödük gibi desene..
ticaretle uğraşıyordu benm hödükte, ne kadar kazanırdı hiç bilmedim, ama evimiz vardı, 100 milyarlık arabamız vardı, yaş kış tatiller, bunların yanı sıra son 2 sene içinde borçlanarak iş büyütme vs, ben sorduğumda beni bunaltma, sen benim ticaretimi anlamazsın bilmem ne..

geldiğimiz nokta, evi ipotek ettirdi, araba gitti, bankalara borçlandı, uhuuuu anlatsam sabah olur..
haftalık 60 tl bırakıyo diyosun, ayda taş çatlasın 250, 300 geçiyordur eline, bu sıkıntılı zamanda hamile kalmak, bebek dünyaya getirmek ne demek bir kez daha düşün..
bunca olumsuzluğun arasına, çocuk doğurursan altından kalkamazsın, eşin daha sana aylıkmı, haftalıkmı aldığını anlatmıyo, kavga çıkarıp kaçıyo, ne çocuğu.. evlendiğimiz günden itibaren tartışma diyorsun, akıllı ol, iyi düşün..
:) :)Zaten bir erkek,sen bu işlerden anlamazsın,işime karışma demeye başladıysa,kırmızı alarmlar:duduk: çoktan çalmaya başlamış demektir.Acil durum çantanızı kapın ve kendinizi sığınağa atın.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:) :)Zaten bir erkek,sen bu işlerden anlamazsın,işime karışma demeye başladıysa,kırmızı alarmlar:duduk: çoktan çalmaya başlamış demektir.Acil durum çantanızı kapın ve kendinizi sığınağa atın.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ahhhhh ahhhh, sorma, ben anlamazmışım, safik ne anlattında ben anlamadım, seni cebimden çıkarrırım diyorum, ama şimdi diyorum :D niye çünki ben safım, safişim, niye çünki eşim kocqam dediğim insana güvendim..
bunların başıma geleceğini bilseydim inan bana,

yalın ayak düşerdim istanbul yollarına..

adam haftalık 60 tl bırakabiliyor eve
siz çeyrek derdine düşmüşsünüz
aile işinde çalışması hiç iyi olmamış
birikim yapamazsınız kesinlikle bu şekilde
babasıyla anlaşamıyorlar para konusunda belliki
borçlar da hala kapanmamış
sakince konuşun
önceden konuşmadınız mı bu konuları
babasıyla ne iş yapıyor
aylık mı alıyor haftalık mı yoksa ihtiyacı oldukca mı
adamın aklına yatması lazım sözylediklerinizin
kızarak sitem ederek değil sakince konuşun
ben de çalışmak istiyorum deyin ve kesinlikle çalışın
yoksa kendinize kıyafet makyaj ürünü ayakkabı almanız biraz zor görünüyor

Bunu bilerek mi evlendin peki

ahhhhh ahhhh, sorma, ben anlamazmışım, safik ne anlattında ben anlamadım, seni cebimden çıkarrırım diyorum, ama şimdi diyorum :KK70: niye çünki ben safım, safişim, niye çünki eşim kocqam dediğim insana güvendim..
bunların başıma geleceğini bilseydim inan bana,

yalın ayak düşerdim istanbul yollarına..
2+2yi,sorsan,öyle karmaşık anlatırlar ki,sanırsın kimya formülü,oysa 2+2 =4 bitti.Benim eşim de yıllar önce arsa alma isteğimi komik karşılıyordu.Sen ailende rahat yaşamışsın,kolay sanıyorsun.Hayat çok farklı.:ukala::ukala: Halbuki hayatın tüm iniş çıkışlarını beraber göğüslemiştik.Bilmiyorsam da öğrenmiştim yani hayatı.Bana adeta kimya formülleri sunuyordu.Şöyle böyle olursa,babasından miras az bir toprak çok değerlenirse:ukala:...Lafı boşverdim icraata geçtim.Çocukların doğum sünnet takılarını,düğünümden kalan birkaç parçayı topladım.Eksiği ablamdan borç alarak gittim bir arsa aldım.Görmemişti bile eşim.Annemlerin yakınlarında şimdi bile inanamadığım uygun bir fiyata:KK49:.Eşim ilk şaşkınlığı üstünden attıktan sonra neredeyse alnımdan öpecekti beni.Ve o sözü bir daha duymadım,SEN ANLAMAZSIN:KK70::KK70::KK70:

Bu mesele daha cok agritacak kafanizi. Istersen korunma sen bilirsin. Ozelde kontrole gidemiyorum, bez alacak paramiz yok, bebegim icin alisveris bile yapamadim diye cok aglarsin.

Back
X