Eşim evdeyken neden iş yapamıyorum?

İki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Bende haftasonları eşim evdeyken iş yapmıyorum :)

İki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Ben de öyleyim. Eşim de hep "ben yokken sen daha çok iş yapiyorsun, ben varken iş yapamiyorsun" der.
Çünkü o evdeyken birlikte zaman gecirmek istiyorum. Beraber pineklemek hoşuma gidiyor.
Zaten sadece pazar günü evde oluyor. Beraber pinekliyoruz ama sonra ben işleri ona kitliyorum 😅 kahvaltı yemek bulaşık mutfakla ilgili her şeyi eşim yapıyor evdeyken.

Benim de kızlarım 4,5 yaş ve 2,5 yaş. Büyük yarım gün okula gidiyor ama sabah ben bırakıyorum. Dışarı çıkınca küçüğü de eve sokmak zor oluyor. Bazen öğlen de ben almaya gidiyorum. Yani kısaca şu siralar aslında hiçbir zaman iş yapamiyorum 😅

Genelde öyle olur adamlar evdeyken oyalanıyoruz farkında olmadan tek başımıza olunca aklımızdaki işi yapıp bitiriyoruz ;)

Bizde tam tersi
Haftasonu esim evdedir ve totomun ustune oturamadigimi farkederim
Kahvalti sonra kahve sonra evi supurelim derken camasir atariz onlar kurur ertesi gun ütü cikar aksama dogru bi avm gezilir
Haftaici esim ise gider benim tatil baslar 🥴

Ben daha güzel iş yapıyorum ya o çocukla ilgileniyor, ben hemen evi düzenliyorum falan. Ne bileyim 😁

pazar günleri kahvaltıyı eşiniz hazırlasın ve toparlasın sizde geri kalan işleri bitirin😂 bizim rutin böyle artık

Bilmiyorum belki iki tane diyedir ama benim oğlum bebekte olsa ben yine de eşim işten gelmeden tüm işlerimi bitirirdim. Hala da öyleyim eşim asla bulaşık görmez mutfakta.

Bence bunun nedeni, biri sizi gözetliyormuş hissiyatı.
Benim için bu durum iş hayatında yaşanırdı.
Yanımda amirim, mesai arkadaşım vs biri olduğunda verimli olamazdım ama tek başıma çalışırken bıraksalar atomu parçalarım 😂
Dikkat dağıtan etkenler diyorum.

Bebeğimizden önce bende yalnızken yapmayı daha çok seviyordum ama şimdi bebişle yapmak çok zor o yüzden eşim evdeyken yapıyorum sağolsun o bakıyor ilgileniyor ben iş yapıyorum

Getir götürü mu bitmiyor ? Sonuçta evde çocukların senin saatlerin belli yedin kalktın ama adam çayı biter çorba ister çorbası biter kahve ister vs vs

Eşim 2 ay raporlu 1aydır evde bende yapamıyorum geçen aynı şeyi ona dedim 😀 o evde oturup yada telefonla ilgilenince sinir oluyorum bende iş yapmıyorum en azından evde yokken yüzünü görüp sinir olmuyorum😀

Bende sizin gibiyim,önceleri eşim istemiyordu yanındayken iş yapmamı,ona göre bizim ev hep temiz zaten (tabi benimde işime gelmiyordu desem yalan olur) eğer o evdeyken acil bir misafir gelecekse herşeyi beraber yapıyoruz ,dışarı çıkıp gezmek veya beraber uzanıp dinlenmek daha cazip,haftaiçi yaparım diyorum ama çalışanlar için bu zor tabi

Esiniz evdeyken bulaşık çoğalıyordur.Size yardım etmiyorsa eee çocuklar da var bence normal.Çay, yemek vs derken bulaşık artar biraz tabi.Ben de öyleyim ama şuan bulaşık yok.Bence akşamdan mutfaktaki işleriniz bitirin sonradan zor geliyor sabah tertemiz bir mutfak cok iyi oluyor.Temizlikte mutfak çok vakit alıyor bence.

Bende öyleyim bendede 2tane bebek var esim evdeyken yaptığım temizlik olmuyor sanki yetistiremiyorum bişey 😁

Ben de yapmak istemiyorum. Esimle oturmak birseyler yapmak istiyorum. Ancak çok is varsa, o hadi iş yapalim beraber derse kalkip beraber yaparsak yapiyorum. Yoksa ne gerek var

Back
X