sana oyun oyna rol yap dıyen yokkı.benım soylemek ıstedıgım psıkolojıde olan bı yontem.sönme diye bı olay var.ıstenmedık davranısları ısrarla gormezden gelıp pekıstırmedıkce o davranıs söner canım.sen bılırsın tabı buyur devam et rol yapmamaya...........dün gece bana sarılıyor bırakmıyor ittim bende bağırdım bırak ya diye...
oda amaaaaan diyo..
sabahları hergün kim önce giderse diğerini öper öyle gider. bu sabah kalktım öpmeden çıktım en gıcık olduğu şeylerden biri...
artık onu aramıycam beklemiycem. ne yaparsa yapsın. dediğiniz gibi bana çocuk istemiyorum dedi yaaa. biliyorum deli oluyor aslında sırf canımı acıtacak ben çünkü ayrılıktan korkmuyorum deyince onunda çok canı yandı...
gerçi tel. özür diledi falan ama ben bıktım artık eve gelince gülümsedi suratım asık olunca tartışmaya başladık.
onun sülalesi çok boşanıp ayrılıyor. alışık böyle durumlara..babasının bile 3. eşi
ama babası çok saf ondan...
bu uyanık.
neyse bu akşam işten çıkınca aramadım hep arardım. nerdesin diyede aramıycam...
gerçektende merak etmiyorum. şuanda ona o kadar kızgınımki görmek zaten istemiyorum.
arkadaşlardan biri hem umursama hemde iyi davran demiş ama ben bunu yapamam. oyun oynayamam. keşke yapabilsem.
şuanda ona kızgınken ona rol yapıpta yola getirmek için iyi davranamam.
oda benim gibi..
hani millet eve misafir gelince küslüğü bırakır sanırsın az önce birbirine giren onlar değil. sonra misafir gider devam ederler.
biz öyle değiliz. misafir bize vız gelir. o yüzden tüm sülale duyar tartışınca...
şuanda 1 senedir uzaktayız kimsenin duyduğu yok.