- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
Su an ayni konu yuzunden birbirimize girdik. Anlasin diye bende bi film actim kendimi bilerwk yakalattim bitbitimize girdik bizimde tek sorunumuz buoda çok utandığını sölüyor ama yinede vaz geçmiyor onu çok seviyorum ama artık ne yapacağımı bilemiyorum bu ..... bizim sonumuz olacak gibi geliyor
burda bir arkadaş hayranı olduğu bi ünlünün resimlerini videularını indirmişti pc.ye
yani eşinin görebileceği şekilde..eşide çok kıskanmıştı filan
sizde sanki izliyomuşsunuz gibi videolar indirin kalsın masa üzerinde..
abuk sabuk şeyler aratın kalsın geçmişi silmeyin..
belki yaptığının iğrençliğini farkeder..
veya hoşunada gidebilir..hepten ters teperse onuda bilemem..
ama o arkadaşt işe yaramıştı..
Su an ayni konu yuzunden birbirimize girdik. Anlasin diye bende bi film actim kendimi bilerwk yakalattim bitbitimize girdik bizimde tek sorunumuz bu
slm cnm ama benm evliliğim bu yüzden bitti
Nasil yani canim neden bitti?
Aşırı tepki verip huzurunu bozmuşsun.
İzlemeyen erkek yoktur. Burada "benim kocam izlemez" diye ahkam kesen arkadaşlar henüz yakalayamamıştır sadece. daha da ilginci .....ya bu denli düşman olan kadınlar genelde kocalarına tam olarak yetemeyen kadınlardır bence. Çünkü bu; yeniliğe, heyecana, farklı şeyler denemeye de kökten karşı olan, cinselliği görevleştirip monotonlaştıran, bu yüzden de kaybetme korkusu yaşayan kadınların özelliğidir.
görmezden gel, ..... hakkında iğneleyici/laf sokucu şaka yap, kazara yakalamışsan "ıyyy bana gösterme şunları" tarzı tepkiler ver. boşu boşuna yasaklamaya, çiğneyeceğini bildiği halde yemin ettirmeye daha da kötüsü interneti kapattırma gibi sevimsizliklere ne gerek var. Yani ben henüz nişanlıyım belki evlenince farklı düşünürüm belli olmaz. Ama gene de bu şekilde "aldatıldım" psikozlarına girmeye gerek yok.
Alakasi yok canim dediklerinle. Ben yenilige acigim ona gel bisiler deneyelim desem kaciyor ha bilsemki orda ogrenip gelip benle yapcak yinde bu kadar tepki vermezdim ama ole degil biz iliskiye girerken on hazirlik yok hep ayni seyler ve 3-5 dakkada bitti gitti yenilik sifir ben istedigim halde nerde peki burda yeni bise ogrenmek icin izleyen adam? Bende evlenmeden senin gibi dusunuyordum soLe yapicam bole yapicam kocama diye ama nerde adam anlamaz oyle seylerden yapmak istedigim zamanda izin vermez
Hazirlanmayi gectim banyo yapmak daha cok zoruma gidiyo inanO zaman bilemeyeceğim cnm. Adamda tedavi edilebilir bir ayarsızlık var gibi duruyor.
Aslında, ayptır söylemesi, ben bir süredir nişanlımla birlikte oluyorum(konusunu açmıştım, uzun hikaye). bu yüzden evlilik sonrası kötü bir sürprizle karşılaşma tehlikesini bari atlattım. Yani sen de haklısın 3-5 dakika için hazırlanmaya değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?