Eşim her akşam bir bahaneyle dışarı çıkıyor. Ama söyleyince çok sinirleniyor. Tavsiye bile isteyebilecek yüzüm yok biliyor musunuz kızlar çünkü böyle olduğunu bile bile evlendim. Böyle olmaz sandım. Babam çok karşı çıktı, bu çocuk gezmeye tozmaya meyilli dedi, beni vazgeçirmek istedi ama ben ısrar ettim.
Şimdi kimseye şikayet edecek yüzüm yok valla.Utanıyorum babamın dedikleri çıktığı için. Adam benim iyiliğimi istiyordu ama ben dinlemedim. Hoş dinlesem sanki etraf koca mı kaynıyordu. Zaten bir doğu kentinde yaşıyorum, ki Türkiye'nin genelinde biliyorsunuz genç kızlara diretilen bir evlenme baskısı var. Zaten pek çok kız bu yüzden layığı olmayan kişilerle evleniyor artık. Evlenince statü atlamış gibi oluyorsunuz toplumun gözünde. Bekarsanız da tüm suçlar sizin oluyor, 2 kişiyle gezseniz adınızın başına o.... diye bir sıfat koyuyorlar. Neyse toplumun bekar kadınlara yaptığı baskıları biliyorsunuz, hele boşanmış bir kadınsanız ölün daha iyi.
Bunları anlatacak kimsem de yok,iyi ki bu site var, sahiplerinden Allah razı olsun.
Az önce yine dışarı gitti kocam.Burada kar yağıyor, gidip arkadaşlarıyla kardanadam yapıyor, sanki benimle yapılmaz, öküz işte.
Ne anlıyor bu erkeklerle gezmekten anlamıyorum.
Burada belki kızlarla geziyordur diyenler olabilir, yok henüz onu yaşamadık ama böyle giderse tabiki sonumuz öyle olabilir, sonuçta çok gezen tavuk ayağında pislik getirir.
Kısacası kendim ettim kendim buldum gül gibi sararıp soldum

Ne olacak sonumuz bilmiyorum, ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Bazen dıları çıkınca beddua ediyorum, elini ayağını falan kırıp geliyor. Yine beddua ettim bugün sonuçları sizinle paylaşırım:) çaresizlik böyle bir şey işte
genç kızlara tavsiyem,18'i geçince okul falan diyip mantıklı kısmetlerinizi geri çevirmeyin ve ailenizin onayladığı biriyle evlenin.