Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen kendimi suclu hissetmem icin agzimdan girip burnumdam cikti. Sonra cekip gittiVallaha bir insana ancak bu kadar duygusal santaj uygulanabilir. Hemde bir kredi yüzünden. Her iste bir hayir vardir.Saydiklarini dinlemeyin artik. Size yazik
Efsane bir yorum olmuş çok şaşırdım okuyuncaBoşan kurtul
Resmen kendimi suclu hissetmem icin agzimdan girip burnumdam cikti. Sonra cekip gitti
Defolsun gitsin bu saatten sonra boyle birini istemiyorum . Zararin neresinden donsem kardir. Anladim artikKrediyi kabul ediyorum deseydin denemek için aşkından Romeo olurdu oracıkta.senin eşine akıl vermişler iyi gaza gelmiş.seni yıldırıp krediyi kabul ettirmeye çalışıyor.siz sakince bekleyin kuzu kuzu gelecek.at gibi giden it gibi geri gelir
Zamana bırakın bence.ayrılacaksanız bile öfkeyle değil sakinden karar vermek en mantıklısı.eşiniz bence henüz ergenlikten çıkamamış sorunu bu sizin aile olduğunuzu anlayamamış.kendini düzeltmek isterse aile terapisini deneyin ondan sonra karar verirsiniz.çocuklarda öyle değil mi ağlayarak her dediğini yaptırmaya çalışır.eşinizde küserek yaptırmaya çalışıyor.ailesi de belli kendini geliştirememiş cahil insanlar.şimdi sabırlı olun bir süre kendinizi de çok yıpratmayın.arkadaşınız akrabanız varsa yakınlarda eşiniz göreve gitmiş gibi düşünün gezin tozun umursamayın.sizin ergen daha iyi yola gelirDefolsun gitsin bu saatten sonra boyle birini istemiyorum . Zararin neresinden donsem kardir. Anladim artik
Para pul mal mülk icin bir insana bunlar yapilmaz.. neler yasadigimi neler hissettigimi bir ben biliyorum... bundan sonra ne halleri varsa gorsun hepsi hic biri umrumda degil...Krediyi kabul ediyorum deseydin denemek için aşkından Romeo olurdu oracıkta.senin eşine akıl vermişler iyi gaza gelmiş.seni yıldırıp krediyi kabul ettirmeye çalışıyor.siz sakince bekleyin kuzu kuzu gelecek.at gibi giden it gibi geri gelir
Eski konularınıza göz attım çocuk istemiyorum başkasından yap gibi bir laf etmiş size.olumlu olmaya çalışıyordum ama bu laf çok fena sizinle gelecek düşünmüyor gibi anladım ben.en doğru kararı siz verirsiniz.30 yaş geç değil hayatın daha baharı.mutlu da olursunuz anne de.Para pul mal mülk icin bir insana bunlar yapilmaz.. neler yasadigimi neler hissettigimi bir ben biliyorum... bundan sonra ne halleri varsa gorsun hepsi hic biri umrumda degil...
Hiç iletişime geçmedi mi? Eşyaları hala evde mi?Defolsun gitsin bu saatten sonra boyle birini istemiyorum . Zararin neresinden donsem kardir. Anladim artik
Iki kez geldi esylarini almak icin, ikincisi carsamba gunuydu, agzimdan girip burnumdan cikti resmen sen boylesin soylesin, konusamadim bile dinlemedi bir tek kendisi konustu resmen ezdi beni laflarinla, a gun bu gun ses yokHiç iletişime geçmedi mi? Eşyaları hala evde mi?
Evet esyalarinin yarisi hayla evde, artik ben isteyken gider toplar benceIki kez geldi esylarini almak icin, ikincisi carsamba gunuydu, agzimdan girip burnumdan cikti resmen sen boylesin soylesin, konusamadim bile dinlemedi bir tek kendisi konustu resmen ezdi beni laflarinla, a gun bu gun ses yok
Cehennemin dibine kadarResmen kendimi suclu hissetmem icin agzimdan girip burnumdam cikti. Sonra cekip gitti
Anlatirmisin sende nasil olmustu?Tek merak ettiğim konu bu
Ben de yaşamıştım
Yarın anlatıyım canımAnlatirmisin sende nasil olmustu?
Bende yaşadım ben anlatyımAnlatirmisin sende nasil olmustu?
cok sevindim senin icin arkadasim demekki yine bir yerde esin seni sevip sana deger veriyormus. Insallah omur boyu mutlu olursunuzBende yaşadım ben anlatyım
Gitti üç haftaya yakın gelmedi sonra geldi eşyalarımı alcm diye aldı bikaç parça gitti, ben kafayı yycktim dayanamadm kalktım annemlere gittim bunada yazdım evden çıktıgımı, gitmiş eve eşyalarımın hepsini toplamış yıgmış kapıya sürekli kardeşime foto attı eşyayı topladım gelin alın diye hiç alttan almadık gittik aldık eşyalarımı bide boşanma dilekçesi hazırlamış onuda imzaladım bıraktım blöf yaptıgını biliyordum ama ben vazgeçmiştim gerçekten çok seviyordum ama pes etmiştim artık, biz eşyalarımı eve getirdik anında kapıya dayandı seviyorum ölüyorum diye bizimkiler kovdu kapıda yattı kaç gün, sonra konuştuk bi şans daha verdim seninki gibi habire tehdit ederdi eskiden şimdi baya bi düzeldi o huyları, alttan alsaydım tepeme çıkmıştı
pskoloj,Merhaba arkadaslar,
Esim surekli beni bosanmakla tehdit ediyordu, susturmak bastirmak icin buraya konu acmistim 1 ay once ( abisine kredi yapip ev almamizi istiyordu, ailesi surekli baski yapiyordu...) neyse en son iki gun once bir konu hakkinda konusmaya calistim bana « sus tamam bak giderim annemlere falan dedi (yani terk ederim) sus gidicem falan bende yeter gidersen git hayatim boyunca senin pesindenmi kosucam dedim derken cikti gitti. O gun bugun ses yok artik istedigi oldu bosansin. Ama cok zoruma gidiyor boyle olmasi adamin buyuk aski bitti saygisida bitti sanki cocuk oyuncagi.
Sanki su an bosluktayim onun umrunda degil hayata bisey olmamis gibi devam edicek hersey bu kadar basit onun icin olan bana oldu. Gider ayak bide bana « korkmuyomusun pisman olucaksin »dedi!!!! Saka gibi!!!!! Yapmadigini birakmadi ve pisman ben olucam??? Zaten yeterince ezildim daha ne yapabilirimki???
Lutfen bosluktayim yardiminiza ihtiyacim var boyle benzer durum yasiyanlar nasil atlattiniz..
İnşallah canım amin hepimiz mutlu olalım inşallah seninkininde aklı başına gelirde döner ve düzeltir hatalarını düzelmsydi benimki düzelmezdi evet bazı huyları aynı ama yinede eskisi gibi değil Allaha şükür, bol bol dua et hayırlısını iste çok zor bi durum ben ne çektim ama bazen bişeylerin yoluna girmesi için ortalığın sağlam bi karışması gerekir bu durumda öyle bşydir belki, sen sakın alttan almacok sevindim senin icin arkadasim demekki yine bir yerde esin seni sevip sana deger veriyormus. Insallah omur boyu mutlu olursunuz
Galiba gercekten her seyde bir hayir vardir cunki gun gectikce ondan dahada soguyorum... ilk baslardaki gibi ozlemiyorum bile.. bu saatten sonra gelse bile onu istemedigimi anladimKrediyi kabul ediyorum deseydin denemek için aşkından Romeo olurdu oracıkta.senin eşine akıl vermişler iyi gaza gelmiş.seni yıldırıp krediyi kabul ettirmeye çalışıyor.siz sakince bekleyin kuzu kuzu gelecek.at gibi giden it gibi geri gelir