Eşim evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamin gelmesini beklemek niye? Kilitleri degistirirsin, velev ki geldi, polisi çagirirsin. Bosanma davani açtigindada uzaklasma karari aldirirsin. Ve bir daha eger senin yakinina gelirse hem bu uzaklasma karari dolayi, hem esrar aldigindan dolayi çok uzuuun bir zaman hapise girecegi ile tehdit edersin.

Hiç yok, kendi annenlere gidersin. Onlar sana bir kizar, iki kizar sonrada onlarda duruma alisir.

Yani su kurdugun cümleye kendin inaniyormusun? Adamin gelmesini içten içe istiyorsun aslinda. Adam esrara bagimli fakat sende adama bagimlisin. Bunu ilk basta sen kabul etmen lazimsin. Burda herkes yazdi çizdi ve sürekli diger üyeleri hatali buluyorsun. Artik kendin ile yüzlesmenin zamani geldi de geçiyor da.

Bosicam diye konusmanin yerine, gerçekten faaliyete geç.
Bak herseyide de ama bunu söyleme asla onu istemiyorum ölmesini bile diledim Allah'tan nefret dolu yum ona bişi bilmiyorsun.onunla evlendigim güne hergun nalet ediyorum .kendime de ofkeliyim sokaktaki bu kopeklen evlenseydimde bu adamla evlenmeseydim.insanin kendine yaptığını 72 sülalesi yapamazmis onu anladım.zateb yazmıştım gelirse polisi cagiricam.

Lütfen ayrılın. Anneler kulübü yazdığınıza göre evladınız da var, uyuşturucu bağımlısı biriyle evlat büyütmek evlada yapılan en büyük haksızlık olur. Kendinizin ve evladınız iyiliği için boşanın lütfen.

Günaydın arkadaşlar .bana duacı olurmusunuz bu pislikten kurtulayim diye.corona nedeniyle işi kapanmıştı.gelip gidip beni kandiriyordu para ver lazım diye veriyodum başta ,bı bakiyodum e.srr içmiş .gelmiş Allah'ın cezası.en son güzellikle konustum yapma etme dedim bize yazık degilmi bari kriz de yapma( sokağa çıkma yasağı çıksa ilk biz öleceğiz açlıktan) para dayanmıyor bu nalete.beni dinle di bigun içmedi.ama o da triple tavırla ertesi gün para istedi vermedim biliyodum yine gidip zikkimlanacagini .kavga ettik defoldu gitti bende mesaj attım ona eve içip gelirsen yemin ediyorum seni polise şikayet ederim dedim.gelmedi eve iki sonra 37 defa aradı beni açmadım .en son açtım durmuyordu Allah'ın cezası bagirmaktan sesim kısık hala..o aramadan sonra ki gün eve geldi bende dedim iyice soytarik yaptinmi iyi eglendinmi dedim bana merak etme 'banyo yapmaya üstümü değiştirmeye geldim dedi .' sanki krhaneden çıkmış burası hamam ' banyonyaptinona dedim şimdi defol git birdaha buraya adımını atmicaksin diyip kapıyı yüzüne kapattım .pislik Corona bize bulastiricak enson.icimden bı ses diyor bugün gelicek.baska mahalledeyken zaten polislik olmuştuk.bu mahallede de bizi rezil edebilir kapıyı aç diye.ben napicam kizlae bana bı yol gösterin . yemin ediyorum kurtulusum yok benim çarem yok ben napicami sasirdim
Polisi arayın eşyaları hazırlayıp kapıya koyun alsın gitsin taşkınlık yaparsa polisi arayın

Evde kullanmıyor dışarda kullanıyordu eve sarhoş geliyordu .bende aynı senin gibi dedim ona.hicmi demiyosun evladım beni örnek alır diye o an üzülüyor hatta agladida sonra yine aynı 3 kere ameteme yattı çip taktı cipin etkisi bitince yine başa sardı.oda bu kafada ben kendimden başka kimseye zarar vermiyorum diyor.fiziksel şiddet uygulaması ama psikolojik şiddet uğradım.cocuga bugüne kadar sesini bile yukseltmemistir çok seviyor ama.hem bana hem çocuğa zarar verdiğini n farkında değil.en son gitmeden iki onc yalvardım ağladım ona nolur çık hayatımızdan bizide kendinle sürükleme bataklığına dedim.2 sonra gitti evden.belkide terk etti.sirf bıraksın diye nikahında senin olsun amacın eğer başka bir evlilik yapmamdan korkmaksa ,ben bu saaten sonra gözüm başka erkeği görmez varım yoğum çocuğum çık hayatımızdan dedim 2 sonra gitti işte.belkide bidaha dönmez inşallah birkere olsun bencil olmazsa bizide düşünürse donmez.off hangi birini anlatayım bilmemki olay asla maddi değil çok şükür ben ayağımın ustinde dururum üstüne evde yaparım arabada .ama kocam hayatımızda olmazsa

Ama kocam hayatimizda olmazsa derken?
Kocanin hayatinda olmamasinin tek caresi sensin
Niye kocanin gitmesini bekliyorsun ki
Gitmez yani neden gitsin?
Ev sizin mi o evde kalma israrin neden
Eger kiradaysaniz bu inat sacma
Bosanmaya kalkmissiniz daha once galiba
E tamam sans vermissin yalvarmis araya buyukler girmis tamam ama olmamis yine ayni dongudesiniz
Bu defa daha kararli durup bu is bitti diyeceksin
Ailen de bir iki kizip dön dese bile seni kararli gorurlerse isrardan yilacaklardir
Dik durman gereken yer esin degil bu saatten sonra ailen
Ailene dik duracaksin annem babamsiniz koynunuzda saklayacaksiniz bizi gerekirse diyeceksin
Ellerini opup bir duzen kuracaksin
Esin gelsin gitsin yalvarsin umursamayacaksin
Araya girmek isteyenlere cok istiyorsan sen evlen esin evlensin diyeceksin
Yani biraz cirkeflik yuzsuzluk etsen sana 1000 tl yardim ederiz diyen ailenin onunde engel olacagini sanmiyorum
Onlar da bence senden o isigi almiyorlar
Konusur konusur susar diyorlar
Hadi onu gectim ben kendi ayaklarimin ustunde dururum deyip ama kocam olmazsa demene sasirdim yani
O gucun varsa madem once esinle arana set ör ve bitir, esinin gitmesini çooook beklersin

Ailenizi ne ilgilendiriyor.O evde yaşayacak olan (şuan görüyoruz) sizdiniz.Birde şu yaşlıları araya sokmaktan bir vazgeçseler artık.O akrabalar bu ruh hastası olan adamlara bakmak istemedikleri için bir sanş ver demişler.Hata yapmışsın.
Benim de hep o aklima geliyor. Akrabalar bu tarz "sorunlu" kişilerin başında vasisi olsun die eslerini zorla tutmaya çalısiyorlar. Evli kalirsa " karısı var ailesi var , bize bisey düsmez" rahatlığı için. Bosansa yine ister istemez kendileri yakınlik durumuna gore ilgilenmek , ev açmak, para vermek, belaları ile ugrasmak zorunda kalacaklar. Karısına yaptığı eziyeti yakın çevresine yapacak. 1 delinin 1 mahalleye zararı olurmuş

Bu ne işgüzarlık, zahmet edip yazarsa (sanırım benim adıma yazıldı)vs yazanlara bir şey anlatacağım. Arkadaş sıfatını hiçbir şekilde taşımayan insanlar içeceğime bir tür uyuşturucu damlatmışlar (merak edene ismini söylerim) 2 gün uyuyamadım, yemek yiyemedim. Geçmeyince hastaneye gittim. Serum hava yedim. Ama olay psikolojimle ilgili. Panik atak, anksiyete tedavisi görüyorum şu an. Kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor. Delireceğimi o anları sürekli yaşayacağımı düşünüp duruyorum. Bu uyuşturucu konusunun azı çoğu yok hepsi aynı kapıya çıkıyor ve bu yüzden bu kadar hassasım. Hayır yazmadım şikayette bulunmadım ama uyuşturucunun u’sunu ağzına alan insanların tümünden ananız babanız dahi olsa uzak durun, ya ben temizim kullanmam yanlarında iradeliyim diyen insanların tümü de yanılıyor. Kullanmıyorsan bile kullandırıltıyorsun. Hayatım allak bullak oldu. Konu sahibine de önerim gerekiyorsa şehir değiştirsin izini kaybettirsin.

Konu sahibine peşin hükümlü davrandığınızı düşünürken ben de size peşin hükümlü davrandım,
Özür dilerim.
Herkesi gerekçeleri var elbet. Ben konu sahibi için endise ettim, eşi içeri girse ailesi bela olur mu, gidecek yeri var mı yok mu? Hadi yine normal zaman neyse ama küçük çocukla, şu zamanda nerede kalır, hangi para ile yaşar? Vs.
Yoksa tabiki azı, çoğu, cesidi önemli değil, her türlüsünden ve kullanicisindan uzak durmak, uzaklastirmak gerektiği konusunda haklısınız.

Konu sahibine peşin hükümlü davrandığınızı düşünürken ben de size peşin hükümlü davrandım,
Özür dilerim.
Herkesi gerekçeleri var elbet. Ben konu sahibi için endise ettim, eşi içeri girse ailesi bela olur mu, gidecek yeri var mı yok mu? Hadi yine normal zaman neyse ama küçük çocukla, şu zamanda nerede kalır, hangi para ile yaşar? Vs.
Yoksa tabiki azı, çoğu, cesidi önemli değil, her türlüsünden ve kullanicisindan uzak durmak, uzaklastirmak gerektiği konusunda haklısınız.
Sorun değil, nereden bilecektiniz ki? Sadece çok zor zamanlardan geçiyorum ve çok hassasım.

İmkansizliktan elimde iki altın yüzüğüm var kiraciyim zaten o pislik çalıştığında günde 50 .60.70 veriyordu bana virüs nedeniyle isyeride kapandı.babasindn haftada 200 TL aliyodu o 200 TL'den 100 esrara veriyordu ben de dayanamadım daha bize hem maddi hem manevi zarar veriyordu s.rfsz.kavga ettik para vermedim ona .şu yardım varya 1000 TL o çıktı bana.suan o param var ikide altın yüzük başka bişi yok.ben bununla nereye gidiyim Allah aşkına.birikim yap demişler 50 TL yle en fazla 2 ayda 1000 TL birikim yapmıştım. yani yine elde var sıfır 2 ayda bin tlyelemi hayatımı kurtarıcam.ailem bana diyor evinden çıkma gelirse de sesini etme.onlarlada kavga ettim zaten .onu bu eve almicam dedim biri defolup gidicekse o kendi gidicek ben çocuğumla nereye gidiyim saha 2 yaşında.ailen bana bunuda dedi eğer gelmezse biz sana maddi olarakta yardımcı oluruz ama evinde kal .ee ben daha bu sözün üstüne ne yapayim
Ev kiraysa evde kalmak cok gereksiz? 1 ay sonra kirayi faturalari da sen ödemek zorunda kalacaksın.
Ayrica o evde tek başina savunmasiz oldugunu bilen esin daha bi pervasiz olacak, cesaret gelecek. Ailenin yaninda kalsan cep harcligi ile bikac hafta yeter. Hem eşin de aile yanında bisey yapamaz.
Bir de bu adamın ailesi nerde? Onlarla iletisime geçtin mi? (tüm sayfalari okuyamadm henuz)
Israrla ailenin yanina gitmeni tavsiye ediyorum

Sakin olurmusun canım.gercekten bak çaresiz durumdayım annem evinde otur biz sana maddi olarak destek olacağız diyor ablamda öyle.abimin haberi yok bu olaylardan eğer olursa ya koca ya abim birbirlerine zarar verirler diye annemde söylemiyor bende .lütfen biraz halden anlayın abimin 3 çocuğu var hapiste yada mezarami girsin.abim de deli biri çok sınırlı olay cikabilir
Bu düsünceyle olacaklar veya insanlarin davranışları sizin kontrolünüzdeymiş gibi saniyorsunuz. Asla öyle değil. Siz şuanda kendiniz ve cocugunuz için en güvenli yolu düsünün, başkalarının neler yapacaği asla sizin sorumluluğunuz değil. Herles kendi davramıslarini kendi kontrol etsin, yanlis yaparsa da cezasini ceksin. Abiniz bisey yaparsa bu sizin suçunuz olmayacak. Ortada bir sorun varsa bunu saklayarak kimseye iyilik yapmiyorsunuz. Biz kadınlar hep bu şekilde korkuyoruz. Ama bu yanilgi. Abiniz de öyle kolay kolay bisey yapacaga benzemiyor. 8 yildir eniştesinin ne mal oldugunu anlayamamis neyin artisliğini yapacak? Anladiysa ve yine bisey yapmadiysa da yine neyin havasi bu saatten sonra? Öyle " aman sinirli " denilen adamların ne hallerini görmesek , bi kaş çatmaya kuyruk kıstıran. Neyse abinizin başını beladan korumaya çalısacak güçte degilsiniz. Sızın başınız büyük belada .

Para biriktirip çekip gitmeniz gerekirdi... bu ada iki aydır kullanmıyor,senelerden bahsesiyorsunuz... aklınızı toplayıp birikim yapmamanız büyük hata.

az cok hikayeni biliyorum. bu adama bu kadar asik olmasan bunlarin hic birini cekmek zorunda kalmazdin. tabi ask denile bilirse....

olay cocugunu zehirlediginde coook baska yön almaliydi. neler cektin sen bu adam yüzünden deger mi?

az cok hikayeni biliyorum. bu adama bu kadar asik olmasan bunlarin hic birini cekmek zorunda kalmazdin. tabi ask denile bilirse....

olay cocugunu zehirlediginde coook baska yön almaliydi. neler cektin sen bu adam yüzünden deger mi?
Ya sen ne diyorsun Allah aşkına sus aşık değilim cocugumada öyle bişi yapmadı cildiricam ya .kimse yokmu burda Kazen Kazen konumu kapatın artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X