Evde kullanmıyor dışarda kullanıyordu eve sarhoş geliyordu .bende aynı senin gibi dedim ona.hicmi demiyosun evladım beni örnek alır diye o an üzülüyor hatta agladida sonra yine aynı 3 kere ameteme yattı çip taktı cipin etkisi bitince yine başa sardı.oda bu kafada ben kendimden başka kimseye zarar vermiyorum diyor.fiziksel şiddet uygulaması ama psikolojik şiddet uğradım.cocuga bugüne kadar sesini bile yukseltmemistir çok seviyor ama.hem bana hem çocuğa zarar verdiğini n farkında değil.en son gitmeden iki onc yalvardım ağladım ona nolur çık hayatımızdan bizide kendinle sürükleme bataklığına dedim.2 sonra gitti evden.belkide terk etti.sirf bıraksın diye nikahında senin olsun amacın eğer başka bir evlilik yapmamdan korkmaksa ,ben bu saaten sonra gözüm başka erkeği görmez varım yoğum çocuğum çık hayatımızdan dedim 2 sonra gitti işte.belkide bidaha dönmez inşallah birkere olsun bencil olmazsa bizide düşünürse donmez.off hangi birini anlatayım bilmemki olay asla maddi değil çok şükür ben ayağımın ustinde dururum üstüne evde yaparım arabada .ama kocam hayatımızda olmazsa
Ama kocam hayatimizda olmazsa derken?
Kocanin hayatinda olmamasinin tek caresi sensin
Niye kocanin gitmesini bekliyorsun ki
Gitmez yani neden gitsin?
Ev sizin mi o evde kalma israrin neden
Eger kiradaysaniz bu inat sacma
Bosanmaya kalkmissiniz daha once galiba
E tamam sans vermissin yalvarmis araya buyukler girmis tamam ama olmamis yine ayni dongudesiniz
Bu defa daha kararli durup bu is bitti diyeceksin
Ailen de bir iki kizip dön dese bile seni kararli gorurlerse isrardan yilacaklardir
Dik durman gereken yer esin degil bu saatten sonra ailen
Ailene dik duracaksin annem babamsiniz koynunuzda saklayacaksiniz bizi gerekirse diyeceksin
Ellerini opup bir duzen kuracaksin
Esin gelsin gitsin yalvarsin umursamayacaksin
Araya girmek isteyenlere cok istiyorsan sen evlen esin evlensin diyeceksin
Yani biraz cirkeflik yuzsuzluk etsen sana 1000 tl yardim ederiz diyen ailenin onunde engel olacagini sanmiyorum
Onlar da bence senden o isigi almiyorlar
Konusur konusur susar diyorlar
Hadi onu gectim ben kendi ayaklarimin ustunde dururum deyip ama kocam olmazsa demene sasirdim yani
O gucun varsa madem once esinle arana set ör ve bitir, esinin gitmesini çooook beklersin