Ben seni anladım.
16 yaşında gençken daha doğrusu safken tanıyıp kapılmışsın. Farkettiğinde durum çok geç olmuş, ellerin kolların bağlı 1 çocukla kalakalmışsın. Anne baba da sen çek diyip aklınca seni cezalandırıyorlar. Sende gerek maddi, gerek manevi gerekse eğitim bakımından eksik (bunu kesinlikle kötü niyetle söylemedim, tahsilini bilmiyorum) olduğun için bu adama son 1 şans vermişsin. Ama boş be kuzum. Para bulamayınca eşini zorla dövüp para alan, hatta eşini satan insanları okuduk haberlerde. Kocanın bu tarafa evrilmeyeceğini bilemezsin. Ama bir yandan da boşanırken olacakları kestiremiyorsun. Anlıyorum ben seni. Çünkü adam madde bağımlısı bir psikopat. Keşke bir adım atabilsen. Ben senin diğer konularını bildiğim için net konuşabiliyorum, sende bu adamı sevmiyor hatta nefret ediyorsun. Ama çaresizlik elini kolunu bağlıyor.
Bakın arkadaşlar.
Hiçbirimiz madde bağımlısı değiliz, olmadık.. Yoksunluğu tatmadık, nasıl bir duygu olduğunu bilemeyiz. Ben konu sahibini anlıyorum. Neden boşanamadığını da. Normalde burada boşaaağğn diyen biri olarak bu kadına dilim lal oluyor. Çünkü bu kadının kocası madde bağımlısı. Ne yapacağını bilemeyiz. Geçimsiz koca olur, aldatan koca olur bas git neden boşanmıyorsun derim. Ama buna diyemem.. Çünkü bu adamın yoksunluk krizinde karısına kızına ne yapacağını bilemem, evinin kapısına baltayla silahla saldırıp saldıramayacağını bilemem. O yüzden bu konuya boşan da git yeaa tarzı yaklaşamıyorum. Hele şikayet edenleri hiç anlamıyorum. Ya adam gelip karısını çekip vursa? Hanginiz bu vebali almak istiyorsunuz? Bu vebali alırım, bir kadın cinayetine ön ayak olurum diyorsanız buyrun edin ne diyeyim.