- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23
- 44
- Konu Sahibi Trophy Wife
-
Yani artık boşanıyorsunuz herkes kendi yoluna gidecek evi boşaltmak istemesi gayet normal2 aylık evliyken boşanma sürecindeyiz henüz resmi adımlar atılmadı ama konuştuk. Oturduğumuz evin epey yüksek kirası ve yarıyıllık ödemiştik. Bu ay sonunda kalan yarısı ödenecek. 50.000 kadar bir tutar ve eşimin kafasıyla! işi de bıraktığımdan ödeme imkanım yok.
O avukatla görüşüp evi boşaltmayı teklif edecekmiş. Dolayısıyla ben de ortada kalıcam. Yasal olarak böyle bir şey yapmaya hakkı var mıdır? Ev sahibi ve avukatla anlaştı diyelim henüz boşanmadan kontratı iptal edip kendine başka ev tutma ve beni ortada bırakmanın bir bedeli olmalı sanki
Eski konularınız okudum şimdi hatırladım sizi. Berbat bir eşten ayrılıyorsunuz.Bir laf var kadın kadının kurdudur. Boşanmaya karar verdiysem belli ki hayatımı tek başıma devam ettirecek gücüm de mevcut, şu anki sıkıntılı durumumun hukuki bir yaptırımı var mı niyetiyle bu konuyu açtım, bana niye sana baksın yorumları yapmanız için değil.
Evlilik hazırlıkları için benden sonbahara kadar işe ara vermemi istedi oldukça iyi düzeyde bir maaşla çalışıyordum, kendisinin de durumu iyidir.
2 ayda birtakım psikolojik sıkıntılarla yapamıycam ben evliliği diyip bitirmek istedi, evde toplam 10 gün geçirdik. Evin her detayıyla uğraştım tek başıma. O şehir dışında çalıştı. 3 ay hem onun hem benim evimi taşıyıp bu yeni eve yerleşme, düğün hazırlıklarıyla geçti. Üzerine 2 ay evde oturamadan işsiz, sebepsiz yere boşanmak isteyen bir eşle üzerine de evsiz durumdayım. Herkesin toparlanmak için süreye ihtiyacı olur. Bu kadar mağdur edilmeyi kimsenin hak ettiğini düşünmüyorum.
Tapu dairesine evlilik cüzdanı ve ikamet belgesi ile gidip konut üzerine aile konutu şerhi koydurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?