Eşim evimizi kapatıyor

eski iş yerinizle görüşme imkanınız var mı?

binbir tehditle işten çıkartmıştı beni eski iş yerimden güzerllikle ayrıldım yani arkadaşlarımdan..

boşanmayı kafaya koyduğumda haber yolladım eski iş yerime ve beni tekrar çağırdılar 3 ay içinde bütün hazırlıklarımı yapıp boşandım..

bence eski iş yerinizle irtibata geçin eğer ki iyi bir şekilde ayrılmışsanız

E dogal olarak bosanma karai almissiniz. Esiniz neden evinizin kirasini odemeye devam etsin ki? Calisin ayri bir ev tutun yada kiranizi kendiniz odeyin.

daha önceki konularınız biliyorum doktorun koyduğu teşhis doğruysa böyle erkeklerden k,mseye hayır gelmez zaten kurtulmuşsunuz ne güzel işte boşverin

eşim evimizi kapatıyor deyince kayınvalideyle oturacaksınız sandım.
boşanma yoluna girilmiş, niyetler açık edilmiş
eh ev kira, kira bedeli de yuh oha bir bedel
ödemek istememesi normal yani.

Oyle ya da boyle bu evde yasamaya devam etmeyeceksiniz butcenize daha uygun bir eve cikmak durumunda kalacaksiniz zaten, ne kadar cabuk olursa o kadar iyi olur sanki, yani ben bosandiktan sonra her durumda evimi degistirmek isterdim zaten, esim boyle bir sey yapsa da yapmasa da.

Ya çıkarma gibi bi hakkı olmasa bile, o evde durmayın zaten. Napacaksınız ki? Kötü hatıralar, az da olsa yaşanmışlıklar var o evde. Size iyi gelmez...

Eski eşiniz de çok sakatmış yahu 2 ayda boşancksan niye evlendin kardeşim

Ev işini bilemem ama eski işyerinizi bir arasanız?

Bir de şunu söylemek istiyorum iyi eğitimli akıllı insansınız neden herif sözüyle iş bırakıyorsunuz?? Koca buldum ohhh o çalışsın ben yiyeyim kezbanlığını bari kariyerli kadınlar yapmasın yahu. Evlendim diye iş bırakmanın mantığını anlayamadım gitti.

Son düzenleme:
ilk iş eski iş yerinizle anlaşmaya bakın daha sı-obnra eşyalı bir eve çıkabilirsiniz veya bir arkadaşınızda kalın geçici bir süre ei,dost akraba yokmu birileri.

Çok geçmiş olsun.
Konuyu bilmiyorum avukat arkadaşlar yardımcı olur.

Sizin avukatınız yok mu?
Boşanacaksanız bir avukatınız olmalı.
Ayrıca 2 aylık evliliğinizin bitmesi için kocanızın gerçekten kusurlu olması lazım. Hayallerinizi yıktığı için de tazminat isteyin bence. Tek derdiniz ev olmamalı, işinizi bıraktığınızı mahkemeye sunmalısınız. Birikiminizle eve eşya aldığınızı...

Acilen iyi bir avukat tutun...

Onceki konularinizi okudum eşinizle ilgili dr bi teşhis koymus bence hayatinizi mahvetmeyin bi an once isinize dönün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…