Eşim evimizi kumarda kaybetmiş

love you

artık sevmiyorum
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
86
40
Merhaba kızlar. Kafam allak bullak, sağlıklı düşünemiyorum şu anda. Sizlerden fikir almak istiyorum. Öncelikle, hiç kimseye %100 güvenmemek gerekiyormuş, bunu yeni anlıyorum. Biz birkaç yıl önce kooperatif gibi ödemesi olan bir binadan daire aldık küçük bir peşinatla. Kendimiz oturamadık çünkü girdiğimiz daire bulunduğumuz yerde değil başka bir ilde. Neyse, daireler teslim edildi, kendimiz oturamayacağımız için kiraya verdik. Ben de tanıştım onlarla, yeni evli bir çift. Çok beğendiler evimizi. Yeni ev, yeni eşyalar, yeni gelin. Ne güzel dedim, Allah mesut etsin, güle güle oturun. Kiracılarımız 2 yıl oturduktan sonra, eşim bana onların taşınacaklarını söyledi. E tamam dedim, başkası tutar. Evi boşalttılar, ben oraya gidip emlakçılarla görüşeyim dedi, yine olur dedim. Çok güveniyorum ya, gözüme perde inmiş sanki. Ne kadar safmışım. Meğer evimizde oturan bu kiracılar kendisi çıkarmış. Satacağını söylemiş. Şimdi düşünüyorum da ben oraya emlakçılarla bi görüşmeye gideyim dediğinde yapmış olmalı bunları. Eminim.Sonuç ; birkaç gün önce dedim ki ' ben yeni kiracılarla tanışmadım, tanışmak istiyorum. Diğer çift ne iyi insanlardı.'Kem küm etmeye başladı. Anladım ters birşeyler olduğunu hareketlerinden. Ne oluyo sana neden böyle davranıyosun, tanışamazmıyım insanlarla ben dedim. İçindekileri dökmeye başladı. Çok üzgünüm ama kiracı falan yok, ev de yok. ben o evi kumarda kaybettim dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Tartakladım onu. Kavga kıyamet, bilirsiniz işte. Sabahı zor ettik. Bu yaptığını, 2 senedir bunu benden saklamasını kaldıramıyorum. Tek güvencemiz o evdi. Kendimce seviniyordum. Ama kaybetmiş. Onu affedemiyorum, kaldıramıyorum. Ne olacak şimdi. Ben ona çok ağır laflar söyledim. Birbirimizin yüzüne bakacak halimiz yok.Boşanmayı düşünüyorum. Çünkü bu attığı kazığı hayatım boyunca unutamayacağım ve hiçbir şey olmamış gibi davranamam. Evden gönderim onu. Peki ne olacak şimdi? Siz olsanız ne yapar, nasıl davranırdınız.Ben kabullenemiyorum:KK61:

Merhaba kızlar. Kafam allak bullak, sağlıklı düşünemiyorum şu anda. Sizlerden fikir almak istiyorum. Öncelikle, hiç kimseye %100 güvenmemek gerekiyormuş, bunu yeni anlıyorum. Biz birkaç yıl önce kooperatif gibi ödemesi olan bir binadan daire aldık küçük bir peşinatla. Kendimiz oturamadık çünkü girdiğimiz daire bulunduğumuz yerde değil başka bir ilde. Neyse, daireler teslim edildi, kendimiz oturamayacağımız için kiraya verdik. Ben de tanıştım onlarla, yeni evli bir çift. Çok beğendiler evimizi. Yeni ev, yeni eşyalar, yeni gelin. Ne güzel dedim, Allah mesut etsin, güle güle oturun. Kiracılarımız 2 yıl oturduktan sonra, eşim bana onların taşınacaklarını söyledi. E tamam dedim, başkası tutar. Evi boşalttılar, ben oraya gidip emlakçılarla görüşeyim dedi, yine olur dedim. Çok güveniyorum ya, gözüme perde inmiş sanki. Ne kadar safmışım. Meğer evimizde oturan bu kiracılar kendisi çıkarmış. Satacağını söylemiş. Şimdi düşünüyorum da ben oraya emlakçılarla bi görüşmeye gideyim dediğinde yapmış olmalı bunları. Eminim.Sonuç ; birkaç gün önce dedim ki ' ben yeni kiracılarla tanışmadım, tanışmak istiyorum. Diğer çift ne iyi insanlardı.'Kem küm etmeye başladı. Anladım ters birşeyler olduğunu hareketlerinden. Ne oluyo sana neden böyle davranıyosun, tanışamazmıyım insanlarla ben dedim. İçindekileri dökmeye başladı. Çok üzgünüm ama kiracı falan yok, ev de yok. ben o evi kumarda kaybettim dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Tartakladım onu. Kavga kıyamet, bilirsiniz işte. Sabahı zor ettik. Bu yaptığını, 2 senedir bunu benden saklamasını kaldıramıyorum. Tek güvencemiz o evdi. Kendimce seviniyordum. Ama kaybetmiş. Onu affedemiyorum, kaldıramıyorum. Ne olacak şimdi. Ben ona çok ağır laflar söyledim. Birbirimizin yüzüne bakacak halimiz yok.Boşanmayı düşünüyorum. Çünkü bu attığı kazığı hayatım boyunca unutamayacağım ve hiçbir şey olmamış gibi davranamam. Evden gönderim onu. Peki ne olacak şimdi? Siz olsanız ne yapar, nasıl davranırdınız.Ben kabullenemiyorum:KK61:
Bu kadar basit mi yani kumarda kaybettim, kumar gecmişi var mı

Şunu da eklemeliyim ki, eşimin kumar gibi bir alışkanlığı yok. En fazla sayısal oynar. Bu kumarda kaybetme işini anlayamıyorum

ya sattıysa parasıyla başka bişey yaptıysa ama napmış olabilir ?

ev bu neticede en kötüsü 100.000 tl eder..nasıl bir kumar ki hem sizden saklayabilmiş oynadığını hem de bu kadar para kaybetmiş...
nasıl bir kumar oynamış yani?

kaç yıllık evlilik,çocuk var mı,çalışıyor musunuz?
gerçi bunların cevapları bana göre sonucu değiştirmez..bazı hataların telafisi yoktur,bu da öyle birşey bence..

adama evi sattıracak kadar borç varsa,o dönemde mutlaka evde de problemler yaşanmıştır heralde..hiç mi sorun yoktu,birşey hissetmediniz?
eğer öyleyse mutlaka altından başka bireşey çıkacaktır.

yookkk çok fena kıllandım ben, en fazla sayısal geçmişi olan biri bir ev kaybetmez kumarda baya büyük oynaması lazım, başka bişi olmuştur. ben senin yerinde olsam bi gel eve konuşucaz derim alırım ağzından lafı sonra basarım tekmeyi. ayrıca biri yazmış evi satması için izin gerekir diye ona da tamamen katılıyorum siz şu işi iyice irdeleyin derim.

bu arada ev eşinizin üzerine herhalde.her ihtimali düşünmek lazım.az öncede yazdım daha önce kumar alışkanlığı yoksa
bu kadar büyük oynayamaz.belki çok kötü bir örnek olacak ama hayatında başka biri olabilir ve o evi onun üzerine yapmış olabilir.
sadece sizin izniniz olmadan o evi satamaz.muhtemelen ev müşterektir.

okur okumaz eşinizin hala sizi kandırdığını hissettim.
bence bu işin içinde başka bir şey var.

aile konutu olduğu için sizden izinsiz sattığı için mahkemeye başvuracağınızı kendi hakkınızı alacagınızı vs söyleyin gözünü iyice korkutun ve gerçekten yapmasanız bile arastırın yapacak kadar ciddi ve kararlı gözükün
emin olun gerçek çok baska cıkacak

Kumarda deyince zaten şaşkına döndüm, afalladım. Hiç aklıma gelmedi nasıl bir kumar bu diye sormak.10 yıllık evliyiz. Evet ben de boşanmaktan başka çare yok gibi düşünüyorum. Dediğim gibi katlanamam ben buna. Çocuğum var evet

:KK57::KK57::KK57: gerçekten PESSS YA BU nasıl bir rahatlık :KK20::KK20::KK20:kabullenecek gibi birşey değil

X