tesadüf eşimin profili açık kalmış bi baktım bi kızla yazışmaları bana aşkım demeyen adam elin kızına aklımdasın tatlım aşkımlı konuşmalar seni ben alıyımlar o an eşim yanımdaydı ama farketmedi okuduğumu acele yazışmayı kendime yolladım .o an kendimi bilgisayarı fırlatmamak için zor tuttum .6 senelik evliyiz bi gün yüzü göstermedi 2 tane çocuğumuz var 26 yaşındayım şuan hale bişe yapmadım sadece dayıma anlattım oda sınavların var biraz bekle dedi aöf üni. okuyorum.çok acayip durumdayım normalde anında çekip giderdim ama şuanda napıcamı bilmiyorum ama büyük bi olay çıkarıcam kesin konuştuğu kızda kendisinden 7 yaş büyük eski iş yerinden napabilirim yıllardır zaten aşırı şiddetli geçimsizlik var ama bişe öne süremiyodum eşimin huyları çok kötü ama başka kızlara gelince çok nazikmiş onu anladım beni bi yere götürmeyi sevmez kimseyle konuşturmaz daha birsürü şey bilmiyorum nolcakkk bunlar boşanma sebebi sayılırmı kopyaladığım mjlar falan sizce ne yapmalıyım içine atıcak biri değilim dünden beri zor tuttum kendimi nolur yorum yapım düşünemiyorum.