eşim facede aldatıyorrrr acil yorum

lalezar87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
10
0
36
Kocaeli
tesadüf eşimin profili açık kalmış bi baktım bi kızla yazışmaları bana aşkım demeyen adam elin kızına aklımdasın tatlım aşkımlı konuşmalar seni ben alıyımlar o an eşim yanımdaydı ama farketmedi okuduğumu acele yazışmayı kendime yolladım .o an kendimi bilgisayarı fırlatmamak için zor tuttum .6 senelik evliyiz bi gün yüzü göstermedi 2 tane çocuğumuz var 26 yaşındayım şuan hale bişe yapmadım sadece dayıma anlattım oda sınavların var biraz bekle dedi aöf üni. okuyorum.çok acayip durumdayım normalde anında çekip giderdim ama şuanda napıcamı bilmiyorum ama büyük bi olay çıkarıcam kesin konuştuğu kızda kendisinden 7 yaş büyük eski iş yerinden napabilirim yıllardır zaten aşırı şiddetli geçimsizlik var ama bişe öne süremiyodum eşimin huyları çok kötü ama başka kızlara gelince çok nazikmiş onu anladım beni bi yere götürmeyi sevmez kimseyle konuşturmaz daha birsürü şey bilmiyorum nolcakkk bunlar boşanma sebebi sayılırmı kopyaladığım mjlar falan sizce ne yapmalıyım içine atıcak biri değilim dünden beri zor tuttum kendimi nolur yorum yapım düşünemiyorum.

canım cok zor bir durum böyle bir evliliğin içinde olmak eminim çok zordur cocuklarında var ne desem boş rabbim ıslah etsin eşini

tesadüf eşimin profili açık kalmış bi baktım bi kızla yazışmaları bana aşkım demeyen adam elin kızına aklımdasın tatlım aşkımlı konuşmalar seni ben alıyımlar o an eşim yanımdaydı ama farketmedi okuduğumu acele yazışmayı kendime yolladım .o an kendimi bilgisayarı fırlatmamak için zor tuttum .6 senelik evliyiz bi gün yüzü göstermedi 2 tane çocuğumuz var 26 yaşındayım şuan hale bişe yapmadım sadece dayıma anlattım oda sınavların var biraz bekle dedi aöf üni. okuyorum.çok acayip durumdayım normalde anında çekip giderdim ama şuanda napıcamı bilmiyorum ama büyük bi olay çıkarıcam kesin konuştuğu kızda kendisinden 7 yaş büyük eski iş yerinden napabilirim yıllardır zaten aşırı şiddetli geçimsizlik var ama bişe öne süremiyodum eşimin huyları çok kötü ama başka kızlara gelince çok nazikmiş onu anladım beni bi yere götürmeyi sevmez kimseyle konuşturmaz daha birsürü şey bilmiyorum nolcakkk bunlar boşanma sebebi sayılırmı kopyaladığım mjlar falan sizce ne yapmalıyım içine atıcak biri değilim dünden beri zor tuttum kendimi nolur yorum yapım düşünemiyorum.

Bu işin sınavı aöfsi olmaz. Sen o kayıtları sağlam biryerde tut, eşine bilgisayarı actır ve anlat de. Yanında da bir büyük olsun mutlaka basbasa kalmayın. Gerisi kolay.

Merhaba. Forumun hukukçu hatunları daha iyi yardımcı olabilirler ama bence o konuşmaları kesinlikle saklayın ekran görüntüsü olarak kaydedin. Asıl önemli olan sizin ne istediğiniz ? Ayrılık mı bunlara göz yummak mı ? :26:

Eşin seni aldatıyor dediğin gibi.

kayıtları sağlam biryere kaydet..
öğrenirse yok etmeye çalışacaktır mutlaka..

karar senin..hakkında hayırlısı..

aynısını ben de sevgilimle yaşadım. bana bi dk zaman ayırmayan adam başka bi kadınla saatlerce yazışmış. ben bunları okuyunca direk söyledim. duramadım. ben onunla yazışma dışında bişey yaşamadım, seni aldatmadım dedi. ama ben arkama bile bakmadım, terk ettim.
seninki de kesin inkar eder boşuna sorma. aklına gelen bütün hakaretleri say ve bir daha arama. en iyi ceza bu olur sanırım. içinde tutma hiçbişeyi ve gururlu ol.

çocukların velayeti için bu soruyu soruyosan. bu aldatma konuşmalarını kaydet. mahkemede kullanılabilir diye biliyorum.

Son düzenleme:
Sınava bu olayı içine gömerek mi çalışabilirsin sence, bu olayı çözdükten sonra mı?

Bence hiç bekleme. Harekete geç. Mesajları bir yere kopyala. Sonraki adımının ne olacağına karar ver, bitirmek ya da devam etmek.

6 senede gün yüzü göstermedi diyosun şiddetli geçimsizlik varmış, bu tek başınada boşanmak için yeterli neden bence, sınavla ne alakası var ki, zaten bunları bilerek ne kadar odaklanacaksın o sınavlara

Bunun sınavla AÖ ile ne ilgisi var ki sorsan inkar edecek ve zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacak 2 çocuğun var çokta erken evlenmişsin be canım acelen neydi ki adam 26 yaşında evlilikten bezdirmiş seni. Bence sen sakla kayıtları ama facebook yazışmaları pek dikkate alınmıyor bu konuda geçerlimi bilmem ama bir kız arkadaşımla facebook yazışmaları olmuştu ve ben savcılığa gittmiştim facebook mesajları değil telefon mesajları lazım dedi savcı ki çok şükür onlarda vardı. Sen genede açık açık konuş bakalım ne diyecek ama onların ekran görüntüsünü al

1 dk bile bekleme ne sınavı ya üzeri sogumadan onunla konuş,kararlarını ,ne yapmaya çalıştıgını konuş.
iki tane çocugunuz var bu öle beklenecek bir durum deyil.:20:
allah yardımcın olsun..

ben çocukları düşünüyorum napıcamıda bilmiyorum annem babam destek olcağını bilsem anlatırdım hemen ama beni iki çocukla annemlere bile sığamıyorum çok kötü bi durumdayım yıllardır ağlamadığım bi gün yok duvarla konuşuyorum sanki hep kes sus varsa yoksa fenerbahçesi .topu .maçı herşey öncelikli onun için annemlere gitsem normalde kalmaya 2 günde gelsem niye geldin oluyo çocuklarıda benide istemiyo gibi davranıyo biz yokken rahat ediyo anlıcanız konuşmalarıyla zaten devamlı canımı yakıyo ne dediğinden habersiz beni sürekli sevgilin var diye adımı çıkarmaya çalıştı annemle bile konuşsam hemen kavgalar kimle konuşuyon bilmem ne 6 senedir eve kapandım kafama göre biyere gitmem gelmem bi arkadaşım yok doğru düzgün içim şişti artık konsantre olamıyorum ayrı bi evim olsa çeker giderdim ama annem kabullenmek zorunda beni çok zorladı evlenmem için ağladı yalvardı gelinlik alınırken cayıyodum gene annem engelledi hepsi belki vesile ama yazsam bitmez kaynanamlardanda çok çektim hizmetçi gibi kullandılar 2 tanede bebek düşürdüm daha birsürü şey herşey boşunaymış

hadi konuştun bi süre sonra düzeldi diyelim ama sende güvensizlik bi kere oluştu mu ölene kdr sürer bu, asıl işkence bu bence, yine mi yapcak, yine mi yazcak vs.vs. ömrünü böyle kafa yiyerek heba etmektense bir dönem aöf sınavını vermezsin olur biter, şu anki evliliğin öncelik, üstelik aöf sınavını verince hemen iş mi bulacaksın sanki, o kdr kolay olsaydı keşke :(

bence ailenle hemen konuş, eşinle de ayrı konuş ve karar ver. hayırlısı olsun. bıktım bu tip erkeklerden.

Açgözlü pis adamlar!
Hakim olmayı çok isterdim boşanma davalarında
aldatma vakalarında böyle şeref yoksunu insanlara karşı zerre merhamet duymazdım.
o yazışmalar tabiki işine yarar dikkatli ol.
Bu acı olayı en az zararla atlatmanızı dilerim. Sevginiz pek kalmamış zaten bu biraz rahatlatıcı:ssz:
​

ben çocukları düşünüyorum napıcamıda bilmiyorum annem babam destek olcağını bilsem anlatırdım hemen ama beni iki çocukla annemlere bile sığamıyorum çok kötü bi durumdayım yıllardır ağlamadığım bi gün yok duvarla konuşuyorum sanki hep kes sus varsa yoksa fenerbahçesi .topu .maçı herşey öncelikli onun için annemlere gitsem normalde kalmaya 2 günde gelsem niye geldin oluyo çocuklarıda benide istemiyo gibi davranıyo biz yokken rahat ediyo anlıcanız konuşmalarıyla zaten devamlı canımı yakıyo ne dediğinden habersiz beni sürekli sevgilin var diye adımı çıkarmaya çalıştı annemle bile konuşsam hemen kavgalar kimle konuşuyon bilmem ne 6 senedir eve kapandım kafama göre biyere gitmem gelmem bi arkadaşım yok doğru düzgün içim şişti artık konsantre olamıyorum ayrı bi evim olsa çeker giderdim ama annem kabullenmek zorunda beni çok zorladı evlenmem için ağladı yalvardı gelinlik alınırken cayıyodum gene annem engelledi hepsi belki vesile ama yazsam bitmez kaynanamlardanda çok çektim hizmetçi gibi kullandılar 2 tanede bebek düşürdüm daha birsürü şey herşey boşunaymış

çok üzüldüm...
sizin durumunuzda olan bir arkadaşım var. ve şiddet göre göre çalışıyor evliliğini. çünkü maddi manevi desteği yok...
sen yine de ailenle konuş, zorla evlendirmişler zaten. sana kaplarını kapatacak değiller ya..

kanıtları sakla mahkemede gözüne sok donuna kadar al pisliğin artık adalet aldatılan kadının yanında hiç çekinmeden boşan pislikten,zaten anlaşamıyormuşsun çekiyormuşsun en azından son darbeyi sen vur :47:

bencehemen boşa demeyle olmaz aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık bu konuyu biraz daha yakından takip et delil topla sonra git ailenin yanına ailene herşeyi anlat onu boşamakla tehtit et onun ailesinede söyle onlarda bilsin ogullarının tarafını tutacaklardır eminim ama sana karşı sen gidince agzına sıçarlar onun herkezi ona karşı kışkırt ki yalnız kalsın burnu bi sürtsün bakalım o zmn ne olacak .....

canım benim keşke sana boşan diyebilseydim tek kelimeyle kendim olsam bi an düşünmem çalışıorum iyi bi gelirim var ailemde arkamda durur daha yeni evliyim beni hemen hemen her aradında kızım burası senin evin ne olursa olsun gelebilirsin derler ....
Allahıma şükür şu an bişey yok keşke çalışabilseydin en azından kiranı verip çocuklarını okutabilcek kadar gelirin olsaydı ve ailende arkanda dursaydı şu an için bunların olması en azından kısa bi süre içinde olması çok çok zor....

ha şunu diosan arkadaşım asgari gelirde olsa işe girerim annemin yanına giderim bi yerde istenmemek fazlalık olmak hele 2 çocukla neasıldır bilirim kocam olcak o adamı çekceğime ailemi çekerim 700-800 de olsa para kazanırım çocuklarımla ailemin yanında fazlalık olarak yaşarım hiç diilse onurum kurtulur.......

eğer bunu diyemiosan ,kocam olcak o pisliği çekerim annemlere gitsem durum değişcekmi sanki ne hali varsa görsün cehenneme kadar yolu var ölede olsa bölede olsa onunla aynı evde yaşarım annemleri çekceme onu çekerim hiç diilse başıma kakılan bişe olmaz kendi evim en azından ,çocuklarım biraz daha büyür ama onurum kırılır yerle bir olur diosanda
kocana bişey söleme arkadaşım biliorum ediorum en azından senden şu an saklıomuş o zman gözünün içine baka baka yapar ,pişkin pişkin saklama gereği duymadan yapar şu an en azından azcık bişeyde olsa çekinioki saklıyo ....

her iki durumda çok kötü biliorum tercih senin kuzum Allah yardımcın olsun...

bir kere daha gördük ki gün yüzü göstermeyen kimseyle görüştürmeyen konuşturmayan insanlar kendileri bi haltlar karıştıran insanlar

bugüne kadarkiler zaten yeterli sebepler bunun ne farkı var ki

ailenle konus boyle bı durumdada sana sırt donecek deiller ya . ve sınavı mınavıda bosver finallerde yuklenırsın daha subata dunya zaman var . geceleri nasıl bogmadan duruyosun o pıslıgı acaba ya ne sabır var masallah :47:yediği haltları yanında aileden biriyle bı guzel anlat ve hemen evden ayrıl bence kendi gururunu dusun biraz adam seni ayakta uyutmus def et gitsin hatta sen neden ayrılıyormussun evden pılını pırtını tık valızın ıcıne koy kapının onune :46:

Son düzenleme:
Back
X