eşim facede aldatıyorrrr acil yorum

ya bu erkek milleti azıttı harbiden .ne bu kardeşim ne ahlaksız oldu insanlar .ne cinsellikte aç millet olduk biz böyle .yazık .

Al işte face ile aldatılan bir hecinsim daha.
Aslnda o face in suçu değil.Face sadece bir araç.
Adam adam değil ki.Adamlıktan zerre kadar nasibini alamamışki...
Madem başka kadına göz diktin boşan ne ... yiyorsan öyle ye.
Evdeki kadını üzme gururunu incitme bari karaktersiz.

Konu sahibi bunun sınavla ne bağı var ki..
Zaten odaklanman epey zor olacak şu durumda.

Kötü bir zamana denk gelmiş ama yapacak bişey de yok.

Yazışmalar senin delilin kanıtın sakın silme.
Boşanmak için de bundan daha iyi bi neden olamazdı.

ya bu erkek milleti azıttı harbiden .ne bu kardeşim ne ahlaksız oldu insanlar .ne cinsellikte aç millet olduk biz böyle .yazık .

Karaktersizlik işte canım karaktersizlik.

Aldatan erkek düşüncesizdir.

Aldatan erkek bi işe yaramayan insandır.

Aldatan erkek namustan şereften gururdan insanlıktan zerre kadar nasibini almamış sadece nefes alıp veren
bir canlıdır :47:

ben çocukları düşünüyorum napıcamıda bilmiyorum annem babam destek olcağını bilsem anlatırdım hemen ama beni iki çocukla annemlere bile sığamıyorum çok kötü bi durumdayım yıllardır ağlamadığım bi gün yok duvarla konuşuyorum sanki hep kes sus varsa yoksa fenerbahçesi .topu .maçı herşey öncelikli onun için annemlere gitsem normalde kalmaya 2 günde gelsem niye geldin oluyo çocuklarıda benide istemiyo gibi davranıyo biz yokken rahat ediyo anlıcanız konuşmalarıyla zaten devamlı canımı yakıyo ne dediğinden habersiz beni sürekli sevgilin var diye adımı çıkarmaya çalıştı annemle bile konuşsam hemen kavgalar kimle konuşuyon bilmem ne 6 senedir eve kapandım kafama göre biyere gitmem gelmem bi arkadaşım yok doğru düzgün içim şişti artık konsantre olamıyorum ayrı bi evim olsa çeker giderdim ama annem kabullenmek zorunda beni çok zorladı evlenmem için ağladı yalvardı gelinlik alınırken cayıyodum gene annem engelledi hepsi belki vesile ama yazsam bitmez kaynanamlardanda çok çektim hizmetçi gibi kullandılar 2 tanede bebek düşürdüm daha birsürü şey herşey boşunaymış

ee adamın elle tutulur bi yanı yokmuş ki
aldatması şok etkisi yaratmaması lazım

böyle bi adama bu yaşta 2 çocuk konusuna girmek istemiyorum bile
inşallah bundan sonra mutlu olursun
en azından kendi kıymetini bilirsin

Karaktersizlik işte canım karaktersizlik.

Aldatan erkek düşüncesizdir.

Aldatan erkek bi işe yaramayan insandır.

Aldatan erkek namustan şereften gururdan insanlıktan zerre kadar nasibini almamış sadece nefes alıp veren
bir canlıdır :47:

sus kız burdanda kovulcaz şimdi ben yorum dahi yapamıyorum .

çok tşk yorumlar için kimseyede anlatamadım muayyen dönemimdeyim zaten en kararsızlık yaşadığım dönem sinirlerime hakim olamadığım siz daha iyi görürsünüz objektif olarak ama beni gene zorlayıp oturtucaklar diye korkuyorum ama inanın bi damla gözyaşı dökmek gelmiyo onun için ama süründürücem onu bütün haklarımı kullanıcam

Çok üzüldüm :((( Pislik biriymiş kocan da ;hem sana kötü davranıyor ,hem de millete canım cicim:((
Canım yazısmalarda kadının bildiği belli mi,neler yazıyor başka ? Bence gizlice takibe başla ,hemen
telefonu hangi operatörse ona göre döküman indir şifre alıp gizlice bunu da yap ,kredi kartı ekstrelerine
de bak bul araştır bir şekilde..Herşeyi hazırla ve ailene sınav bitince söylersin,o zamana kadar rol yapmaya
çalış miden almasa da:(( Burda gögebakan arkadas vardı o öyle yapmıstı,ufacık seyden birsürü kanıtı
topladı sonra defetti..Ev sizin mi cnm..? 2 çocugun var,ev sizinse yarısı senın olacak ..Sen sınav bıtene kadar
bekle.Sonra da delilleri topla ve eve de avukat bulup tedbır koydur,sonra hesap sor..İStedıgı kadar ınkar
etsın nasılsa gercegı buldun sen..Hatta bırgun otururken kızın adını söyle kım bu ayse mesela..oyle sor.
x...kımdır acaba dıye sor ..Telefonda sorma dırek yanında ve uygun ortamda sor kacamasın ..
Ya gercekten nefret ettım erkeklerden,zaten femınıstın tekıydım sımdı kızımı da femınıst yapcam bu olacak
yaaaa..Keşke her evde yalan makınesı olsa:)

Çok üzüldüm :((( Pislik biriymiş kocan da ;hem sana kötü davranıyor ,hem de millete canım cicim:((
Canım yazısmalarda kadının bildiği belli mi,neler yazıyor başka ? Bence gizlice takibe başla ,hemen
telefonu hangi operatörse ona göre döküman indir şifre alıp gizlice bunu da yap ,kredi kartı ekstrelerine
de bak bul araştır bir şekilde..Herşeyi hazırla ve ailene sınav bitince söylersin,o zamana kadar rol yapmaya
çalış miden almasa da:(( Burda gögebakan arkadas vardı o öyle yapmıstı,ufacık seyden birsürü kanıtı
topladı sonra defetti..Ev sizin mi cnm..? 2 çocugun var,ev sizinse yarısı senın olacak ..Sen sınav bıtene kadar
bekle.Sonra da delilleri topla ve eve de avukat bulup tedbır koydur,sonra hesap sor..İStedıgı kadar ınkar
etsın nasılsa gercegı buldun sen..Hatta bırgun otururken kızın adını söyle kım bu ayse mesela..oyle sor.
x...kımdır acaba dıye sor ..Telefonda sorma dırek yanında ve uygun ortamda sor kacamasın ..
Ya gercekten nefret ettım erkeklerden,zaten femınıstın tekıydım sımdı kızımı da femınıst yapcam bu olacak
yaaaa..Keşke her evde yalan makınesı olsa:)

eşimin üzerine hiç bişy yok babasının üzerine para pul önemli değil sadece huzur sevgi istiyorum her şeyden soğudum.elin kızına hep aklımdasın demiş ya okadar yemeğini yap çocuklarına bak herşeyiyle ilgilen hep bi bahane bulup beğenmesin hiç bi yaptığımı inanın yalan değil 6 senedir koyduğum bi çayı bile beğendiremedim ya açık der ya koyu maksat bahane olsun öbür tarafta bunu bulabilcekmiyim bi kere olsun şükret ya doyumsuz yanımdayken bile kızlara gider gözü haramı kendi işliyo ama ben bi marketin camına baksam adamlara baktı olurum .bi yere gitsem kavga etmeden bi marketten bile gelemeyiz o derece ters ve ne dediğini bilmiyo aileside biliyo tersliğini yaptıklarını ama her konuştuğumda falanca kocasından ayrıldı haline bak çocuğuylan ortada yapçak bişe yok demeye getiriyolar .

Bu kafayla sınava nasıl giriceksin?

Aldatmasını bile geçtim daha önceki yaptıkları bile bir boşanma sebebiymiş bence.Bu evliliğin en kısa zamanda bitirilmesi gerekir sizin için en iyisi o olur.

Çok kötü biriymiş kocan gerçekten senin kaybedecek hiçbirşeyin yok gibi görünüyor,hatta o
aşkım dediği kızla evlense o da görse gerçek yüzünü daha iyi..Ver gitsin bu adamı ellere,sen ailene
söyleme ama ağızlarını ara bakalım nasıl tepki verecekler,ona göre bir yön çizmeye çalış cnm,
cocuklarım için affetcem dersen de hiç söyleme daha iyi..

ben çocukları düşünüyorum napıcamıda bilmiyorum annem babam destek olcağını bilsem anlatırdım hemen ama beni iki çocukla annemlere bile sığamıyorum çok kötü bi durumdayım yıllardır ağlamadığım bi gün yok duvarla konuşuyorum sanki hep kes sus varsa yoksa fenerbahçesi .topu .maçı herşey öncelikli onun için annemlere gitsem normalde kalmaya 2 günde gelsem niye geldin oluyo çocuklarıda benide istemiyo gibi davranıyo biz yokken rahat ediyo anlıcanız konuşmalarıyla zaten devamlı canımı yakıyo ne dediğinden habersiz beni sürekli sevgilin var diye adımı çıkarmaya çalıştı annemle bile konuşsam hemen kavgalar kimle konuşuyon bilmem ne 6 senedir eve kapandım kafama göre biyere gitmem gelmem bi arkadaşım yok doğru düzgün içim şişti artık konsantre olamıyorum ayrı bi evim olsa çeker giderdim ama annem kabullenmek zorunda beni çok zorladı evlenmem için ağladı yalvardı gelinlik alınırken cayıyodum gene annem engelledi hepsi belki vesile ama yazsam bitmez kaynanamlardanda çok çektim hizmetçi gibi kullandılar 2 tanede bebek düşürdüm daha birsürü şey herşey boşunaymış

ayrılırsanız bile çokda üzülme baksana zaten iyi biri değilmiş

Çok kötü biriymiş kocan gerçekten senin kaybedecek hiçbirşeyin yok gibi görünüyor,hatta o
aşkım dediği kızla evlense o da görse gerçek yüzünü daha iyi..Ver gitsin bu adamı ellere,sen ailene
söyleme ama ağızlarını ara bakalım nasıl tepki verecekler,ona göre bir yön çizmeye çalış cnm,
cocuklarım için affetcem dersen de hiç söyleme daha iyi..

arkadaş çok doğru söylüyor katılıyorum

Alemin iyisi bir erkek daha işbaşında... Eşini gözü görmez, dışarıda tam bir kazanova. Bunlar kolay kolay iflah olmaz, elinde olacak tüyü yolunmuş horoz gibi bırakacaksın ortada.

tesadüf eşimin profili açık kalmış bi baktım bi kızla yazışmaları bana aşkım demeyen adam elin kızına aklımdasın tatlım aşkımlı konuşmalar seni ben alıyımlar o an eşim yanımdaydı ama farketmedi okuduğumu acele yazışmayı kendime yolladım .o an kendimi bilgisayarı fırlatmamak için zor tuttum .6 senelik evliyiz bi gün yüzü göstermedi 2 tane çocuğumuz var 26 yaşındayım şuan hale bişe yapmadım sadece dayıma anlattım oda sınavların var biraz bekle dedi aöf üni. okuyorum.çok acayip durumdayım normalde anında çekip giderdim ama şuanda napıcamı bilmiyorum ama büyük bi olay çıkarıcam kesin konuştuğu kızda kendisinden 7 yaş büyük eski iş yerinden napabilirim yıllardır zaten aşırı şiddetli geçimsizlik var ama bişe öne süremiyodum eşimin huyları çok kötü ama başka kızlara gelince çok nazikmiş onu anladım beni bi yere götürmeyi sevmez kimseyle konuşturmaz daha birsürü şey bilmiyorum nolcakkk bunlar boşanma sebebi sayılırmı kopyaladığım mjlar falan sizce ne yapmalıyım içine atıcak biri değilim dünden beri zor tuttum kendimi nolur yorum yapım düşünemiyorum.

Sadece bu bahsettiğin face konusu olsa neyse ama zaten 6 yıldır mutsuzum geçimsizlik var diyorsunuz,, öncelikle net olun, hem kendinize hem eşinize, devam edecek misiniz yoksa bitirecek misiniz,, eğer bitirmeye kesinlikle kararlı iseniz hiçbir açıklamasını dahi dinlemeyin, en büyük akıllılığı konuşmaları kaydederek yapmışsınız. Kararınız bitirmek ise ortada hem geçimsizlik hem evliliğe aykırı bir durum söz konusuysa mahkemede skıntı yaşamazsınız (kanıtlar eşliğinde). Ayrıca iyi bir avukat yardımıyla bu durum neticesinde maddi tazminat da almanız mümkün. Zaten çocuklarınız var ve küçükler sizinle kalacaklardır muhtemelen. Siz önce karar verin, devam mı edeceksiniz bitirecek misiniz. Ayrılık kararınızda aile desteği de önemli. Aileniz size destek oluyor yanınızda oluyorsa hayatınıza yön vermeniz daha az sancılı olur. Her iki kararınızda da net olun, açık olun. Asla ikilemde kalmayın. En kötü sonuç bile kararsızlıktan iyidir unutmayın.

Son düzenleme:
off cok kotu yaa ,sadece sanal ortam da bı aldatmada

degıl kı ,adam butunuyle berbat kımsenın hatrına cekılecek

bır tıp degıl .bu adamla omur mu gecer yaa hastalık sahıbı

eder bu ınsan .hanı dıyecegım kı her ınsan bır kere hata yapar

bır sans ver hemen bosanma dene bakalım dıyecegım ama -

adamın cekılecek bı tarafı hıc yok .

ya geçenlerde bende konu açtım eşimin şifrelerini kırdım şüphelendiğim için ama şükür bişey yok. ama şimdi bakarsa anlıycak benim yaptığımı söylesemmide bilemiyom. ayyy bi yazılar sorma güvenmeliymişim. ayıp etmişim. al işte adam 6 yıllık evlilik 2 çocuk yapmış demekki bu işi bu adamlar çaktırmadan yapıyo. peşlerini bırakmamak gerekmiş. canım madem sınavların falan var. bence hiç söyleme. böyle hayatını gizliden gizliden kur. işin gücün olduktan sonra koy totosuna tekmeyi. madem sana buzaman kadar tek güzel laf etmedi o kişilere ediyo. seni evde hizmetçimi olarak kullanıyo sende hayatını kurana kadar onu kullan hiç huylandırma bence.

DURUMUN için bekle sabret diyemiyorum çünkü beklenecek bişey yok...ama boşanma aşaması da çok zor bir süreçç umarım herşey gönlünce olurr....

Back
X