Felc olan insan onun evladi degil mi?
Simdiye kadar olani biteni bir kenara koyun. Kim kime nasil sevgisini gosteriyor, hele bir de anne-ogul is mevzu, bunu siz bilemezsiniz iste. Siz annesinin her hareketinin yapmacik oldugunu, aslinda cocugunu hic sevmedigini filan mi dusunuyorsunuz yoksa? Bu kadar sig dusunmeyin. Emin olun sizden daha cok seviyordur oglunu. Annesinin evladina uzulmesi, onun icin cabalamasi neden sizi bu kadar sinirlendirdi anlayamadim. Bir zarari mi var? Ne bu cekememezlik, ofke, bir anlam veremedim. Sinirinizi yoneltecek baska sey bulun bence, kadini rahat birakin. Uzgunum, sizin hakli bir tarafinizi goremedim ben.
Umarım kısa sürede eşiniz iyileşir..
Annesi konusunu bence fazla büyütüyorsunuz.
Ben anne değilim daha bekarım ama evlat acısının en büyük acı olduğunu düşünüyorum.
Kaynananız için de çok zor bir durum. Tabiki de oğlunun iyiliğini isteyecek. Belki önceden araları iyi olmayabilir ama bu olay annesine ders olmuştur belki? Oğlunu kaybetmeyle yüz yüze gelmiş sonuçta.
Öncelikle bu tarzınız doğru değil, önceliğiniz eşiniz olmalı annesi değil.
Tabi ki de size bir şeyler göstermek isteyecek çünkü oğlu için mükemmeli istiyordur.
Yanlış anlamayın ama böyle annesinin her yaptığını okuduğu duayı bile gözünüzde büyütmeye devam ederseniz bence siz de bir doktora görünün. Eşinizin durumu sizi de çok yıpratmış olabilir. Şimdi biz ne desek boş uzman görüşü düşüncesi daha etkili olabilir.
Başlık uzun oldu ama, gerçekten olayın özeti bu.Eşim bir buçuk ay önce,beyin kanaması geçirdi.Bunun sonucunda sağ tarafı felç oldu.Fizik tedavi için bekliyoruz,inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur[AMİN]....Bunca üzüntümün arasında,kaynanamın sahtekarlığı beni delirtecek.25 yıllık evliliğim boyunca,eşime birkez dahi sevgisini göstermeyen annesi,sevgi böcüğü kesildi..Aman bi sarılmalar, bi öpmeler..hatun, şimdiye kadar hiç değer vermemişken,şimdi günah mı çıkarıyor nedir..inançlı biri olmasam,yeminle kolundan tutup dışarı atıcam,o derece öfkeliyim yani. Hele bide numaradan fiti fiti[ dua okuyo ya güya ben duyayım diye ,aynen bu ses çıkıyo ve yeminle kalbim sıkışıyor] okuyup,bana eşime yaptığım bakımın aynısını tekrarlayıp öğretmeye kalkmı yor mu, ALLAHIM sabır,sabır,sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?