• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim galiba aldatıyor. Acil bakar mısınız?

deryakaplann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
31
46
88
35
İstanbul
Yani böyle bir başlık açacağımı hiç tahmin etmezdim. Arkadaşlar uzatmadan konuya geçiyorum bugün eşimin e devlette dolaşırken adına aktif bir hat görüp telime kaydettim ve şokk WhatsApp fotosunda eşim. Hat 2 yıl önce açılmış son aktif oldugu tarih 30 ocak 2020. Eşim de duruma acayip şaşırdı (ya da rol yaptı) hatta müşteri hizmetlerini arayıp görüşme detaylarını talep etti mail olarak. Benim anlamadığım hadi hat bilgisi dışında açılmış olsun o resim o telefona nasıl ulaştı da profil resmi oldu. Kızlar çok kötüyüm ağzıma geleni söyledim eşim çok sakin sadece morali bozuldu baya. 2 küçük kızımız ve mutlu huzurlu giden bir evliliğimiz var. Eşim çok anlayışlı çok sevilen biri ailesine de son derece değer verir. Bana her konuda yardımcı olur kötü söz asla kullanmaz kalbimi kırmaz. Ama bu işin içinde aldatılma varsa benim midem böyle şeyleri kaldırmıyor bunu da çok iyi biliyor kendisi. Başına böyle bir durum gelen ya da tanıdığı olan var mı ne olur bana bir akıl verin

Yani böyle bir başlık açacağımı hiç tahmin etmezdim. Arkadaşlar uzatmadan konuya geçiyorum bugün eşimin e devlette dolaşırken adına aktif bir hat görüp telime kaydettim ve şokk WhatsApp fotosunda eşim. Hat 2 yıl önce açılmış son aktif oldugu tarih 30 ocak 2020. Eşim de duruma acayip şaşırdı (ya da rol yaptı) hatta müşteri hizmetlerini arayıp görüşme detaylarını talep etti mail olarak. Benim anlamadığım hadi hat bilgisi dışında açılmış olsun o resim o telefona nasıl ulaştı da profil resmi oldu. Kızlar çok kötüyüm ağzıma geleni söyledim eşim çok sakin sadece morali bozuldu baya. 2 küçük kızımız ve mutlu huzurlu giden bir evliliğimiz var. Eşim çok anlayışlı çok sevilen biri ailesine de son derece değer verir. Bana her konuda yardımcı olur kötü söz asla kullanmaz kalbimi kırmaz. Ama bu işin içinde aldatılma varsa benim midem böyle şeyleri kaldırmıyor bunu da çok iyi biliyor kendisi. Başına böyle bir durum gelen ya da tanıdığı olan var mı ne olur bana bir akıl verin
Neden hemen sordunuz ki ?
Önce bekleseydiniz , takip etseydiniz ?

Madem sordunuz , müşteri hizmetlerinden 6 aylık döküm isteyin , anında yollarlar mail adresine.

"Aldatıldım ama boşanmam" derseniz de hiiiiiiiç ses etmeyin , kurcalamaya gerek yok.

Eşinize demeden takipte kalsaydınız keşke bir süre. Gelen hat dökümünü size verirse bakarsınız. Hat dökümünü vermek istemezse yada alamadım gibi bir bahane sunarsa o zaman asıl sıkıntı başlar.

Belki dolandırıcı falandır eşinizin bilgileriyle hat almışlardır.Hemen hüküm vermeyin işin aslını öğrenmeden.

WhatsApp tan yapılan görüşmeler çıkmaz.

O an elim ayağım birbirine dolaştı tutamadım kendimi. Müşteri hizmetlerini arayıp hoparlöre aldı en son yapılan hareket TL yükleme ocak ayında. Görüşme yok dedi temsilci. Geçmişe dönük uzun, uzun bakamıyoruz diyince bende mayıs 2019 a baksın ozaman dedim o tarihte de herhangi bir görüşme kaydı yok. Çok kötüyüm ayrıca boşanırım tabiki zaten takıntılı bir yapım var gerçekten aldattıysa benim için bitmiştir

Son 6 aylik dokumu geldiginde hersey ortaya cikar. Kimlik no olmadan adina hat kim alabilir ki? Soyle bir yalan da uydurabilirdi: anneme aldim ya da kizkardesimin hatti benim uzerime. Belki o yakan o an aklina grlmedi bilmiyorum. Eski gorusmelerine bakin. Hep ayni kisiyle gorustu ise kiminle gorusmek icin hat aldigi da ortaya cikar. Hatta ayni hatti alip whatapp kurulursa yeniden, eski yazismalari da cikar.

Yani yukarıda yazan arkadaşlara katılıyorum keşke önce izleseydiniz ama mantıklı düşününce bir hat alıp onu bir telefona takıp wp indirip eşinizin fotoğrafını profile koyması gerekir. Yani bunu kim niye yapar düşünmek lazım. Eşiniz değilse bile onu tanıyan biri olduğu kesin

O an elim ayağım birbirine dolaştı tutamadım kendimi. Müşteri hizmetlerini arayıp hoparlöre aldı en son yapılan hareket TL yükleme ocak ayında. Görüşme yok dedi temsilci. Geçmişe dönük uzun, uzun bakamıyoruz diyince bende mayıs 2019 a baksın ozaman dedim o tarihte de herhangi bir görüşme kaydı yok. Çok kötüyüm ayrıca boşanırım tabiki zaten takıntılı bir yapım var gerçekten aldattıysa benim için bitmiştir
Sadece tl yükleyip aramaları whatsapp dan yapmış olabilir ben olsam güvenemem ya dizi film setinde değiliz kim kimin adına hat çıkarabilir hadi çıkardı eşinin kim olduğunu bilip profil fotosunu da mı tahmin etti koydu ?

Hangi operatör ise gayet de bakılır ,

Mail adresine tüm hareketlerin gönderilmesini isteyin.

İnternete girip çıktığı saatler bile görünüyor.

Yok operatorlerden istenen bilgide cikmiyor. Whatapp kendi kendine yedekliyor zaten. Sadece o hattin kartini telefona yukleyip whatsapp kurmak yeterli.
Gece belli Bi saatte yedekliyor. 2-5 arası aklımda kalmış yani sabah saatlerinde görüşme yapılıp silinmişse ya da yedekleme özelliği kapatılmışsa çıkmaz. Bir de şu an ellerinde sim kart yok anladığım kadarıyla önce onu almaları lazım.

Gece belli Bi saatte yedekliyor. 2-5 arası aklımda kalmış yani sabah saatlerinde görüşme yapılıp silinmişse ya da yedekleme özelliği kapatılmışsa çıkmaz. Bir de şu an ellerinde sim kart yok anladığım kadarıyla önce onu almaları lazım.
Sim kart almak kolay. Ayni numarsyi baskasi almadiysa yeniden cikartabiliyorsun.

Back
X