• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim galiba aldatıyor. Acil bakar mısınız?

Bence onun telini kurcalayın .Ordan birşeyler mutlaka çıkar..Facesi varsa ordan konum geçmisine bakin bilmediğiniz farkli yerlere gitmişmi..En azından nerelere gittigini bilirsiniz

Allahım o kadar zor bir durum ki çarşamba günü randevu aldım avukattan boşanma konusunda netim. Yalnız arkadaşlar benim çocuklarım biri 5 diğeri 1.5 yaşında. Arkamda maddi manevi destek olabilecek bir ailem yok kız kardeşim hariç. Ben diyorum ki bir iş bulup çalışayım düzenimi oturtayım sonrasında çocuklarımı geri alabilirmiyim. Onlarsız nasıl dayanıcam bilmiyorum çok küçük ve bana çok düşkünler. Ama gururum onurum herşey den önce gelir. Eş kişisinin ayağının altına paspas yapamam. Boşanma sürecini nasıl yönetmeliyim sizce

Esiniz itirafmi ettide bukadar emin oldunuz?
Hati baskasi acmis olabilir. Insanlar baskasinin
Üzerindeki mülkleri bile kendi zstüne geciriyor.
Kaldiki hat.

Yani böyle bir başlık açacağımı hiç tahmin etmezdim. Arkadaşlar uzatmadan konuya geçiyorum bugün eşimin e devlette dolaşırken adına aktif bir hat görüp telime kaydettim ve şokk WhatsApp fotosunda eşim. Hat 2 yıl önce açılmış son aktif oldugu tarih 30 ocak 2020. Eşim de duruma acayip şaşırdı (ya da rol yaptı) hatta müşteri hizmetlerini arayıp görüşme detaylarını talep etti mail olarak. Benim anlamadığım hadi hat bilgisi dışında açılmış olsun o resim o telefona nasıl ulaştı da profil resmi oldu. Kızlar çok kötüyüm ağzıma geleni söyledim eşim çok sakin sadece morali bozuldu baya. 2 küçük kızımız ve mutlu huzurlu giden bir evliliğimiz var. Eşim çok anlayışlı çok sevilen biri ailesine de son derece değer verir. Bana her konuda yardımcı olur kötü söz asla kullanmaz kalbimi kırmaz. Ama bu işin içinde aldatılma varsa benim midem böyle şeyleri kaldırmıyor bunu da çok iyi biliyor kendisi. Başına böyle bir durum gelen ya da tanıdığı olan var mı ne olur bana bir akıl verin
Bence biraz sabredip iyice arastırmalıydınız esinize belli etmiycektiniz hic eger gercekten aldatmıssa delilleri yok eder simdi herseyi gizler önlemini alır telefonunu ısteyın vatsap görüntüler mesaj herseyınj kontrol edin eger vermezse asıl o zaman suphelenın

Ayni hatti tekrar cikartip baska telefona o hat takildiginda ve whatsapp kuruldugunda eski yazismalar cikiyor diye biliyorum.
Eski görüşmeler çıkmaz. Whatsap son görülmesi 30 ocakmis, ocaktan beri biri mesaj attıysa onlar gelir sadece
Eski görüşmelerin tekrar yuklenebilmesi için o hattı aynı telefona(WhatsApp kullanılan telefona) takması lazım muhtemelen o telefon da gizli.
"Eski mesajları geri yükle" seçeneği telefonun hafizasinda yedeklenmis mesaj dosyası varsa seçilebilir ancak :(

Eski görüşmeler çıkmaz. Whatsap son görülmesi 30 ocakmis, ocaktan beri biri mesaj attıysa onlar gelir sadece
Eski görüşmelerin tekrar yuklenebilmesi için o hattı aynı telefona(WhatsApp kullanılan telefona) takması lazım muhtemelen o telefon da gizli.
"Eski mesajları geri yükle" seçeneği telefonun hafizasinda yedeklenmis mesaj dosyası varsa seçilebilir ancak :(
Whatsapp kendini zaman zaman yedekliyor. Yeni telefona whatsapp kuruldugunda ve hesap yuklendiginde eski mesajlar goruluyor. Ben telefonumu degistirdim. Yeni telefonuma whatsapp kurdum. Eski mesajlarimi gorebiliyordum.

Whatsapp kendini zaman zaman yedekliyor. Yeni telefona whatsapp kuruldugunda ve hesap yuklendiginde eski mesajlar goruluyor. Ben telefonumu degistirdim. Yeni telefonuma whatsapp kurdum. Eski mesajlarimi gorebiliyordum.
Sanırım Google drive'dan bahsediyorsunuz.
Evet doğru drive'a yedeklenmisse kurtarılabiliyor. Ama aynı Gmail hesabı ise geri yüklenebilir
Konu sahibi aynı hattı cikarabilirse kocasının gmaili ile bi denesin umarım sonuç alır 🙏🏼

Sanırım Google drive'dan bahsediyorsunuz.
Evet doğru drive'a yedeklenmisse kurtarılabiliyor. Ama aynı Gmail hesabı ise geri yüklenebilir
Konu sahibi aynı hattı cikarabilirse kocasının gmaili ile bi denesin umarım sonuç alır 🙏🏼
Google drive a ben yedekleme yapmiyorum hic. Bilmiyorum nasil oldu ama yuklendi. Bir denesin. Belki olur.

Mesajıma beğenmedim falan yapmışlar. Neyse. Bence evlilikler bu kadar kolay bitmemeli. İhanetini gördün mü? Yakaladın mı biriyle görüşmesini, yazışmasını konuşmasını ve s. Yakaladıysan çatır çatır boşarsın. Ama ortada bişey yokken normal giden bir evliliği hele de 2 minik çocuklu bir evliliği yıkmak bu kadar kolay olmamalı. Yapıcı olun lütfen. Diyeceyim tek şey budur.

Yerden göğe haklısınız. Bir beklesin adam o arada çatır çatır aldatmaya devam etsin, daha bunun aynı yatakta basması var işte o zaman boşansın. Hatta aynı yatakta mı bastı? Biraz düşünsün hemen harcamasın evliliğini.

Yerden göğe haklısınız. Bir beklesin adam o arada çatır çatır aldatmaya devam etsin, daha bunun aynı yatakta basması var işte o zaman boşansın. Hatta aynı yatakta mı bastı? Biraz düşünsün hemen harcamasın evliliğini.

Bana niye kızıyorsunuz onu anlamıyorum. Anlamadan dinlemeden "Boşan" demediğim için mi? Kolay mı kuruluyor evlilikler? Yorumları okumadım konu sahibi olayla ilgil bişey yazmış mı bilmiyorum ama konunun ilk mesajından yola çıkarak yorum yaptım

"2 küçük kızımız ve mutlu huzurlu giden bir evliliğimiz var. Eşim çok anlayışlı çok sevilen biri ailesine de son derece değer verir. Bana her konuda yardımcı olur kötü söz asla kullanmaz kalbimi kırmaz."

Yazmış konu sahibi. Sadece whatsapp hattı var diye yuva mı yıkılır? Bide bana yatakta bassın diyorsunuz. Belki adam masumdur bir hiç uğruna iki çocuk babasız mı büyüsün? Ben ihanet varsa boşan diyorum ama yoksa sadece ihtimal üzerinden boşanılmaz evlilik oyuncak değil

Back
X