O ne demekgaylerle yazışanlar hep girgirina diyor kesin bilgi ..
biseksuel sanırım
Ya canim birde beni düşün o kafa severken severek evlenmisken böyle birsey yaşadım ve asla yapmayacağım birsry yapıp Allahın verdiği cana kastettim sukur ki bir arkadaşım ikna etti beni yoksa hem ahiretimi hemde bu dünyamı yakacaktim degmezmis anladım Hala evliyim suan bir şey yok zaten dedim eğer olursa ne diye kendimi oldurevem seni öldürür kurtulurum dedim ama ne oldurecem ne hali varsa görsün benim arkamda aile yok bu yuzden bu sekilde oldu hersey hala da yok bu yuzden ins nasipse doğacak olan yavrumu bekliyorum.Tovbe Estağfurullah daha neler okucaz. Ne diyelim Allah yardımcınız olsun inşallah supheleriniz gercek değildir
Ya canim birde beni düşün o kafa severken severek evlenmisken böyle birsey yaşadım ve asla yapmayacağım birsry yapıp Allahın verdiği cana kastettim sukur ki bir arkadaşım ikna etti beni yoksa hem ahiretimi hemde bu dünyamı yakacaktim degmezmis anladım Hala evliyim suan bir şey yok zaten dedim eğer olursa ne diye kendimi oldurevem seni öldürür kurtulurum dedim ama ne oldurecem ne hali varsa görsün benim arkamda aile yok bu yuzden bu sekilde oldu hersey hala da yok bu yuzden ins nasipse doğacak olan yavrumu bekliyorum.
Canim biseksüel nasil oluyor birde mide bulantısı derken son olarakta ailem yok ne yapayım nasipse 1 senem kaldı okulum bitip atamAm çıkana kadar duzelmezse bende yoluma bakacamTövbe estağfurullah şaşkınlıktan zeytini çekirdeğiyle yutuyordum.
Canım birincisi sürekli affedip yanında kalmakla hata yapıyorsun.
İkincisi ise daha önce kadınla da yazıştığı için biseksüel olduğunu düşünüyorum. Sadece erkeklere ilgi duymuyor eşin,gay değildir.
Aşırı midem bulandı cidden sen niye dayanıyorsun
Canim kabullenmiyor üstelik böyle birsry soylence bana kızıyor anlam veremedim bende okulum bitsin çareye bakacam çocuk olacak birde ama çocuğu bilerek yaptim yalnızım h ickimsem yok diyezerafetli önce başlıktaki sorunu yanıtlayayım.
Eşin gay değil. {Her iki cinsede ilgi duyuyor (biseksüel) olma durumu olası }
Netten birilerini bulmak (kadın ya da erkek) ve bu kişileri sırf cinsellik için bulmak bana göre başlı başına bir sorun . Üstelik adam evli .
Net ortamında bir takım sitelere girip gecelik fanteziler peşinde koşan evli bir adamın , acilen psikolojik destek alması gerekir . Bir yerlerde bastırılmış cinsel sapkınlıkları var . Freud değilim , nedenini niçinini bilemem , ilişkinin hangi boyutu onu tatmin etmiyor da bu şekilde bir arayışa giriyor onu da bilemem. Düzeltmek istiyorsa yardım alacak .
Ha sen ne yapacaksın ? İster bu destek aşamasında , eşine güvenir yanında olur , sebebe iner , çözümü bulur ve düzelmeyi beklersin.
İster , seninde bir kadın olarak beklentilerin olduğunu hatırlar , aldatılmayı sindirmez ve güle güle benden bu kadar dersin.
Bu kadar. Bunun dışında intihara kalkışmak ne ???
Yaşadığımız en büyük haysl kırıklığı bile en fazla gemileri yakıp gitmemizle sonuçlar ; ölmekle değil.
Bu kadar beklediğine göre muhtemelen hala bir çıkış yolu arıyorsun.
Konuş eşinle. Bu konu zihnimde halledilmeden bizim evliliğimizden hayır yok de. Ya içinde yaşadıklarını itiraf etsin ve destek alsın ya da sen yoluna bak .
Sabah sabah kahkaha attımTövbe estağfurullah şaşkınlıktan zeytini çekirdeğiyle yutuyordum.
Canim biseksüel nasil oluyor birde mide bulantısı derken son olarakta ailem yok ne yapayım nasipse 1 senem kaldı okulum bitip atamAm çıkana kadar duzelmezse bende yoluma bakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?