Esim gay mi nasıl anlayacağım...

zerafetli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
1.121
422
123
41
Kızlar ben 7 yıllık evliyim eşimi de çok fazla seviyorum malesef ama şüphelerim var ben yanasmadan bana yanaşmıyor bundan 6 yıl önce net ten faceden 1bulgaristanli kadınla yazismasini yakaladım.ve evi terkettim sonrasında geri döndüm neden diyeceksiniz sanal da olduğu için ve öylesine yazistım deyip bir sürü dil döktüğü için geri geldim sonrasında birsey olmadı ta ki çocuğumuz olup vefaat ettikten sonra bette bir yazismasini daha yakaladım ama çok kötü oldum ölmek istedim bir anda ve yaptim çünkü esim bir erkekle yazismisti yer ayarlamaya çalışıyorlardı fakat sonrası yoktu sadece bu sekilde yazmışlardı ama esim bu konularda çok cimridir vermez para fakat nasil böyle birsey yapar aklım almadı bir anda gözüm döndü canıma kiydim.sonrasında beni suçladı yanlis anladigin birsey için canına kiydin diye oysaki ben onu canımdan çok seviyordum bunu da biliyordu üç gün yoğun bakımda kaldım ama o çektiğim acılardan sonra dedim ki degmezmis kimse için sonra geldi bana çok kızgın olduğunu neden böyle birsey yaptığımı ve beni suçladı ve dedi ki ben orada bu kişinin gay olduğunu bilmeden öylesine yazmıştım sonra girgirinaydu dedi ben tatmin olmadım ama ailem hiç arkamda durmaz oyle şey yapmaz vs dediler ikna ettiler beni ondan beridir birsey yakalamadim ama ben ararsam arar ben dokunursam dokunur çok nadirdir kendiliğinden yanıma yanasmasi sizce nasil anlarım gerçekten gay mi değil mi çok üzücü ve utanç verici bir durum bunu başka kimseye de söyleyemiyor insan ama kendisiyle kac kez konuştum bu senin elinde olan birsey değil eğer oyle bir durumun varsa lutfen söyle diye ikimizi de mutsuz etme dedim yok oyle birsey dedi.ama benim tahminim bir kocamak yapmak istedi onda da beceremedi kaçamak ta şöyle çok afedersiniz bazi erkekler arkadan ister ya benim esim bana da daha once söyledi ben kabul etmedim günah çünkü.sanırım bunu başka şekilde karşılamak istedi ama şunu da soyluyeyim çok afedersiniz ters ilişki hariç eşimin her dediğini yaparım ve bu konuda hic sıkıntı olmuyor diye düşünüyorum hatta istediğinden fazlasını bile yapıyorum yeter ki o memnun olsun fakat dedigim gibi korkum da yok değil sizce ne yapmalıyım çok uzun oldu kusura bakmayın

Tövbe estağfurullah şaşkınlıktan zeytini çekirdeğiyle yutuyordum.

Canım birincisi sürekli affedip yanında kalmakla hata yapıyorsun.

İkincisi ise daha önce kadınla da yazıştığı için biseksüel olduğunu düşünüyorum. Sadece erkeklere ilgi duymuyor eşin,gay değildir.

Aşırı midem bulandı cidden sen niye dayanıyorsun

Tovbe Estağfurullah daha neler okucaz. Ne diyelim Allah yardımcınız olsun inşallah supheleriniz gercek değildir
Ya canim birde beni düşün o kafa severken severek evlenmisken böyle birsey yaşadım ve asla yapmayacağım birsry yapıp Allahın verdiği cana kastettim sukur ki bir arkadaşım ikna etti beni yoksa hem ahiretimi hemde bu dünyamı yakacaktim degmezmis anladım Hala evliyim suan bir şey yok zaten dedim eğer olursa ne diye kendimi oldurevem seni öldürür kurtulurum dedim ama ne oldurecem ne hali varsa görsün benim arkamda aile yok bu yuzden bu sekilde oldu hersey hala da yok bu yuzden ins nasipse doğacak olan yavrumu bekliyorum.

Çok zor bir durum.
Moda seköründeyim ve bu sektörde aşırı derece de homosexuel bulunuyor ama nasıl anlaşılır sorusuna gelince yani bilemiyorum genelde giyim tarzları, konuşma tarzları ve hareketleri farklı oluyor. Ama sanırım sizin eşinizde bu tür hareketler bulunmamaktadır.
Aslında konumuz eşinizin gay olup olmadığı değil. Zamanında başka kişiler ile internet de yakalamışsınız keşke o dönemlerde bir çözüm bulabilseydiniz.

Bence eşiniz farklı heyecanlar peşinde olabilir. İsterseniz bu konuyu onunla konuşun.
Ama bana fikrimi sorarsanız ihanetin gerçek hayat veya sosyal medyası olmaz. İhanet ihanetdir.
Belki de bazen sessizce çekip gitmek en doğrusu...

Kiz iyimisin ne canına kiymasi. Hicbir erkek icin tırnağını kesmeye degmez sakin zaten vazgcemissin. Onlar kendilerini oldursunler karilar bitti adam adamla aldatmaya yelteniyo karisini ya suphelerin devam ediyosa gözünü ayirma ustunden sonrada kir kafasini ahlaksiz

eşinizin tek sorunu gay lık değil ki?
yani gay olmasa da sizin zaten mükemmel bir ilişkiniz yok
şiddet var, aldatma var.. olmayan şey nokta ve virgül
bence acilen bir uzmandan yardım alın, ve artık mağdurum da mağdurum rolüyle hareket ettirmeyin.
bu sizi olduğunuz yerde saydırır, bir adım ileri taşımaz..
7senedir canım sıkılıyor , yalnızım vs vs diyorsunuz. bu süre zarfında kendiniz için ne yaptınız? ailenizi kaybettikten başka ne yaptınız ? öncelikle kendinize bu defresif moddan çıkarın..

zerafetli önce başlıktaki sorunu yanıtlayayım.
Eşin gay değil. {Her iki cinsede ilgi duyuyor (biseksüel) olma durumu olası }

Netten birilerini bulmak (kadın ya da erkek) ve bu kişileri sırf cinsellik için bulmak bana göre başlı başına bir sorun . Üstelik adam evli .

Net ortamında bir takım sitelere girip gecelik fanteziler peşinde koşan evli bir adamın , acilen psikolojik destek alması gerekir . Bir yerlerde bastırılmış cinsel sapkınlıkları var . Freud değilim , nedenini niçinini bilemem , ilişkinin hangi boyutu onu tatmin etmiyor da bu şekilde bir arayışa giriyor onu da bilemem. Düzeltmek istiyorsa yardım alacak .

Ha sen ne yapacaksın ? İster bu destek aşamasında , eşine güvenir yanında olur , sebebe iner , çözümü bulur ve düzelmeyi beklersin.

İster , seninde bir kadın olarak beklentilerin olduğunu hatırlar , aldatılmayı sindirmez ve güle güle benden bu kadar dersin.

Bu kadar. Bunun dışında intihara kalkışmak ne ???
Yaşadığımız en büyük haysl kırıklığı bile en fazla gemileri yakıp gitmemizle sonuçlar ; ölmekle değil.

Bu kadar beklediğine göre muhtemelen hala bir çıkış yolu arıyorsun.
Konuş eşinle. Bu konu zihnimde halledilmeden bizim evliliğimizden hayır yok de. Ya içinde yaşadıklarını itiraf etsin ve destek alsın ya da sen yoluna bak .

Canim biseksüel nasil oluyor birde mide bulantısı derken son olarakta ailem yok ne yapayım nasipse 1 senem kaldı okulum bitip atamAm çıkana kadar duzelmezse bende yoluma bakacam

Canim kabullenmiyor üstelik böyle birsry soylence bana kızıyor anlam veremedim bende okulum bitsin çareye bakacam çocuk olacak birde ama çocuğu bilerek yaptim yalnızım h ickimsem yok diye

Gay değildir o, biseksüeldir, gay olsa duramazsın

Tek sorununuz bu mu gerçekten ? Bu durumdan emin olsan bütün sorun çözülecek mi ?

Canim biseksüel nasil oluyor birde mide bulantısı derken son olarakta ailem yok ne yapayım nasipse 1 senem kaldı okulum bitip atamAm çıkana kadar duzelmezse bende yoluma bakacam

Çift cins gibi bir şey
Kadın ya da erkekle de ilişkiye girip ilgi duyabilir.

Bisexsuel hem kadınla hem de erkekle ilişkiye açık kişiye denir .
Kocanızın açıkçası gay olmadığı açık bisexsuel olduğuna da açıkçası ben inanmadım neden diye sorarsanız bir yerde okumuştum o tip erkekler aşırı derece de ters ilişki düşkünü olurmuş ve kendini mutlaka belli edermiş kocanız erkekleri ince ince süzüyorsa yada farklı yerlerini inceliyorsa bisexsuel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…