Esim gay mi nasıl anlayacağım...

Şu aşamada ne yapabilirim ki
1.senenizde seni aldattığını yakaladığında ayrılacaktın. Geç olmuş artık ama zararın neresinden dönersen kar. Ailene şüphelerini söyle,yakaladığın yazışmaları da söyle gerekirse. Arkanda destek olursa daha az yıpranırsın

Ilk konunu okuyunca üzüldüm biraza ma sonradan yazmisssin ailem arkamda yok ve dogacak olan cocugunu bekliyorum. Yuh yani kusura bakma da kociskon hem seni aldatiyor birde üstüne erkeklerlen konusmasi vae ve sn bebek yapiyorsun bu adamdan.
Bak intihar dan sonra madem tatmin olmadin bu zamana kadar calisip para kazanmaliydin maddm ailen arkanda durmuyor rahatca bosanirdin ama yok sen git seni aldatan herifden bebek yap. Akil mantik yok mu sendd

konu sahıbı sana ne dıyecegımı bılemedım
yanı
offf
kocan defalarca aldatmıs sacma sapan sey ıcın intıhara kalkısmanız falan
kocamın her ıstedıgını yapıyorum yeterkı o mutlu olsun demenız

bana sız daha tuhaf geldınız ne yalan soylıyım

Canim zamanında hepsini anlattim bu dediğini ilk sene değil 2.senede yaptı ama ailem hiç destek olmaz gelinligunle çıktın k
Gay değildir o, biseksüeldir, gay olsa duramazsın

Tek sorununuz bu mu gerçekten ? Bu durumdan emin olsan bütün sorun çözülecek mi ?

Nesi tuhaf ya bosanma yada baskasina gitmesin diye ters ilişki hariç herşeyi yapacam ne yapabilir ki insan siz içinizde bulunduğum durumu yaşayıp bilmediğiniz için rahat konuşuyorsunuz

Nesi tuhaf ya bosanma yada baskasina gitmesin diye ters ilişki hariç herşeyi yapacam ne yapabilir ki insan siz içinizde bulunduğum durumu yaşayıp bilmediğiniz için rahat konuşuyorsunuz

İşte sizin anlamanız gereken şey şu; adamın gideceği varsa, afedersiniz yapmadığınızı yapsanız bile gider.

O mutlu olsun diye ne demek yaa atıyorum bi oral seksi zevk almadan mı yapıyorsun, hem de bu kadar aldatılmışken, erkekle aldatmasın da kadını kursağım alır mı diyosun nedir anlamadım ben

neee intihara mı kalkıştın bi de.
yazık ya..
bu şüphe ağır bir şüphe açıkcası.
kendisi inkar eder tabi.
kolaylıkla itiraf edemez.
ancak yine başka bir vukuatında suç üstü yapabilirsin.
muhtemelen biseksüel eğilimleri vardır.
başakca şüpheli hal ve hareketi var mı.
çok samimi olduğu arkadaşı var mı diyalogları nasıl?

mantık bu mu yanı ?
baskasına gıtmesın ya da bosanmasın dıye sırf kendısı mutlu olsun dıye herseyı yapmak
herseyı yapmıssınız nolmus adam baskasına gıtmemıs mı ?
evlı mısınız sımdı ? evlılık resmıyetde evlı kalmak mı ?

demek ıstedıgımı anladınız mı sımdı kendınızden nıye bukadar ödun verıyorsunuz kı
esınız sunu dusunuyor ben naparsam yapım ıkı ozur dılerım en fazla bu kadın zaten benden gıdemez zaten herseyı kabul eder
e oyuzden adam elınden gelenı ardına koymaz kı

ıse gırıp calıssanız karsısında guclu dursanız belkı bambaska olurdu

bu konuya yorum yazmak ıcın ılla aldatılmak gerekmıyor yaradan bıze bı kafa bıde beyın vermıs bol bol dusunelım aklımızı calıstıralım dıye bedavadan

rahat rahat konusmak degıl bu yanı farkındaysanız tek boyle dusunen ben degılım

Yalniz olayin bir de saglik boyutu var. kocaniz korunmasiz cinsel iliskide bulunmussa (erkek veya kadin fark etmez su asamada), aids dahil bircok ciddi hastalik kapabilirsiniz. Bir de israr ediyorsunuz adama sizinle birlikte olmasi icin. Sakin cinsel iliskide bulunmayin esinizle. Ben olsam o evde dahi durmazdim ama herkesin evlilik anlayisi farkli tabi.

adam gay olsa ne olmasa ne uçan kuşa yazmış işte, daha ne yapsın. beni bırak diye alnına dövme mi yaptırsın. yatakta başka erkekle bassan adam yine gırgırına diycek sen de inanıcan, affedicen. kurcalama bari.

beni şu an gay olup olmaması pek sarmadı.

ben sana farklı bir açıdan yazmak istiyorum. arkadaşım ters ilişkiye günah deyip yanaşmıyorsun ama intihar ediyorsun! o daha günah hem de en büyük günah. sakın bir daha deneme. hiçbir şey için hiçkimse için değmez. bırak o canı veren alsın.

bir diğer konu eşin tam boşamalık. 7 yıldır ne olduğunu bilmeden yaşıyorsun, aldatılıp yaşamaya devam etmişsin ama yine emin değilsin adamdan, hani yuvanı yıkma denilecek bir yuvan bile yok. seviyorum dediğin adama güvenmiyorsun bile. sence senin seviyorum dediğin şey gerçek sevgi mi?? ya da mecburiyet bağımlı olmak mı?? bence bağımlı olmak.

anladığım kadarıyla arkanda ailen yok ve bu adama muhtaçsın. o zaman 1 yıl daha sık dişini, sorgulama, üzerine gitme, tartışma. derslerine bak, atanmaya bak.
ondan sonra da oturup konuşun ve güzel güzel iki medeni insan gibi ayrılın.
ve lütfen bu sonu olmayan evliliğe bir masumu da eklemeyin.

Hemen gay yaftasi yapistirmak dogru mu bilemedim.Bazilarinin sapkinlik resmen.Bu bu da degerlendirmek lazim.Ama size yanasmiyorsa belki sizden artik o cinsel cekimi almiyor olabilir.

esım yeterkı mutlu olsun dıye dusunen bırı bunuda kabul edebılmesı lazım normalde
sonucta onemlı olan bosanmasın mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…