esim geliyor.bu gece ipler kopacak

İyi bayramlar. Keşke ne parasını alsanız ne de evinize alsanız o adamı. Lüzümsuz gerilim ve savaş olacak aranızda.

Onu yeni eve götürmek mantıklı gelmedi bana ama tabi sen bilirsin sana ne koy kapıya ne hali varsa görsün parkta yatsın istiyorsa ben olsam öyle yapardım
Onu kapiya koyamazsin.cunku zaten alkol aliyor.mahallede rezillik mi ciksin.delirtip ustume gelsin istemiyorum.cunku bana disarda da huzur vermez.okula gelir mudurumle konusur gider yapar.o daha kotu.anlayacak elbet ve kabul edecek evliligin bittigini .sokaklarda sacimi basimi mi yoldurayim.
yorum yaparken lutfen ben olsaydim diye yorum yapmayin.karsinizdaki adam benim esim gibi olmayabilir.o zaman kapinin onune koyarsiniz.ama esimi ben taniyorum.sokak ortasinda dayak mi yiyeyim tv de gostetilenler gibi

İyi bayramlar. Keşke ne parasını alsanız ne de evinize alsanız o adamı. Lüzümsuz gerilim ve savaş olacak aranızda.
Luzumsuz gerilim ve savas....ben yillardir bu gerilimin icindeyim.parasina ihtiyacim yok.ben birsekilde tasinirdim zaten.keske esimi tanisaydiniz da oyle yorum yapardiniz.evliligin bittigini anlamasi icin onun bir surece ihtiyaci var.saniyor ki eski hayatimiza devam edecegiz.etmedigimizi gordugunde evden kendi gidecek zaten.olene kadar benimle ayri odalarda yasayacak degil ya.

Canimfelaket tebliği yapmak istemem ama
Luzumsuz gerilim ve savas....ben yillardir bu gerilimin icindeyim.parasina ihtiyacim yok.ben birsekilde tasinirdim zaten.keske esimi tanisaydiniz da oyle yorum yapardiniz.evliligin bittigini anlamasi icin onun bir surece ihtiyaci var.saniyor ki eski hayatimiza devam edecegiz.etmedigimizi gordugunde evden kendi gidecek zaten.olene kadar benimle ayri odalarda yasayacak degil ya.
Bence hiç gitmeyecek. Eski iğrenç ilişkilerini sürdürüp, o ve gelecek. Ve Sonuna kadar seninle kalmak isteyecek. Her yolu da deneyecek.
Deliyle uğraşma. artık, Son noktayı koymalisin. Onun eşyalarını taşıma, ona anahtar verme. Onu eve alma.
Bak ne güzel artık işin var oğlumda neler çektiğinin farkında, bayram sonu birde dava acarsın. Tamamen kurtuluşun.
Mis gibi bir hayat var önünde. Huzurla yaşayıp gidersin.

Onu kapiya koyamazsin.cunku zaten alkol aliyor.mahallede rezillik mi ciksin.delirtip ustume gelsin istemiyorum.cunku bana disarda da huzur vermez.okula gelir mudurumle konusur gider yapar.o daha kotu.anlayacak elbet ve kabul edecek evliligin bittigini .sokaklarda sacimi basimi mi yoldurayim.
yorum yaparken lutfen ben olsaydim diye yorum yapmayin.karsinizdaki adam benim esim gibi olmayabilir.o zaman kapinin onune koyarsiniz.ama esimi ben taniyorum.sokak ortasinda dayak mi yiyeyim tv de gostetilenler gibi
Canim evden işten vs uzaklastirma karari aldir benim bir arkadasimda yasadi ilk seferde para cezası ve deneyimli serbestlik veriyorlar hergün karakola imza falan atiyorlar tabi sen bilirsin en iyisini ama en kısa zamanda umudunu kesip kendi yoluna bakması senin için en iyisi olur bu arada boşanma davası actin mi ??

lutfen bosanin su adamdan
okudukca icim sisti
edepsiz ahlaksiz serserinin teki
hic bir kadinla ilskisi yokmus ama
ya niye yaptiklarini inkar ederler
ya yapmasinlar yada yaptiklarinin adam gibi arkasinda dursunlar
senin evliliginde umitsiz vaka
onsuz cok daha mutlu olucagina inaniyorum

Koruma iste yarın birgün birlikte olmak isteyecek kabul etmesen evde yolacak saçını başını sizin deyiminizle karakoldan aldığınız yazı olunca asla muhtarlıktan öğrenemez yerinizi hiç biryerden

bu başlık ilk açıldığında hiç dikkatimi çekmemişti ama bakıyorum haftalardır en başta...mesaj sayısı olmuş 29.bin küsür.. ne dönüyor yahu burda :p

not: hımmm biraz baktım... evet ciddi bir sıkıntı varmış... Allah yardımcınız olsun

Koruma iste yarın birgün birlikte olmak isteyecek kabul etmesen evde yolacak saçını başını sizin deyiminizle karakoldan aldığınız yazı olunca asla muhtarlıktan öğrenemez yerinizi hiç biryerden
Koruma ne ise yarayacak ki arkadaslar.kotuyle vas edemezssin.o tv de oldurulen kadinlarin hemen hemen hepsi savciliktan korumasi cikartilmis kadinlardi.muhtarlikran ogrenemesin.insan bulmak isterse bulur zaten.okul cikisi oglunu takip etse yine bulur.olene kadar kacacak degilim ya.oglumun liseyi bitirmesine uc yil kaldi.uc yil sonra bu sehirden ayrilacagim zaten.eski mesajlari okudusaniz bilirsiniz zaten.biz cok polislik olduk polis birsey yapmiyor zaten.oyle savciliktam korumadan tirsacak biri degil.bu isi cebellesmeden bitirmem gerek.yoksa hayatimi mahfeder.oyle cok yoruldum ki.onunla olene kadar savasamam.saniyorum ki yurtdisina cikacak .umarim orda kendine hir hayat kurar

bu başlık ilk açıldığında hiç dikkatimi çekmemişti ama bakıyorum haftalardır en başta...mesaj sayısı olmuş 29.bin küsür.. ne dönüyor yahu burda :p

not: hımmm biraz baktım... evet ciddi bir sıkıntı varmış... Allah yardımcınız olsun
Işid ne ki asıl savas benim evde.hergun bir terorist ile savasiyorum.silahimiz ise sozlu.eskiden kaba kuvvetti.eskiden dedigimiz iki ay evveline kadar.

Koruma ne ise yarayacak ki arkadaslar.kotuyle vas edemezssin.o tv de oldurulen kadinlarin hemen hemen hepsi savciliktan korumasi cikartilmis kadinlardi.muhtarlikran ogrenemesin.insan bulmak isterse bulur zaten.okul cikisi oglunu takip etse yine bulur.olene kadar kacacak degilim ya.oglumun liseyi bitirmesine uc yil kaldi.uc yil sonra bu sehirden ayrilacagim zaten.eski mesajlari okudusaniz bilirsiniz zaten.biz cok polislik olduk polis birsey yapmiyor zaten.oyle savciliktam korumadan tirsacak biri degil.bu isi cebellesmeden bitirmem gerek.yoksa hayatimi mahfeder.oyle cok yoruldum ki.onunla olene kadar savasamam.saniyorum ki yurtdisina cikacak .umarim orda kendine hir hayat kurar
Allah yardım etsin

1ay önceden ipler kopmus zaten ama o iplerle siz baglı kalmıssınız ve kördugum olmus resmen nasıl cozulcek bu durum bılmıyorum bosanak zaten zor böyle bır duzende bosanmak daha da zordur Allah hayırlısı neyse onu yasatsın sımdı 1 aydır burda konusulan neyse hepsi boş bence siz ve eşinizde bitiyor iş ki sizde eşimle yasasanız anlardınız yazmıssınız ne kadaranlıyor olsak bilene nekadar fikir veya bıldıgımızı anlatsak bıle bunu bır avukata gıdıp anlatsanız o da sızıburda soylenenlere yakın yonlendırecek koruma vs seylerden belkı bahsedecektir siz esinizin davranıslarını anlatmıssınız burdan yola cıkarak ruhsal tedavı görmesı gerektıgı ortaya cıkıyor bunu da tersleyecektır herturlu cok terstesınız hele bu konu baslıgını actıgnızdan berı kuytu köse ondan uzak durmak ıstıyorsunuz bellı ama bunu suana kadar basaramadıysanız demekkı burdakı arkadasların elınden bırsey gelmıyor artık siz ya herseyı göze alıp sıfırdan baslamak ıcın bıraz da olsa bırıkım yapıp baska birşehırde duzen kurmaya calısıp uzerıne bosanıcaksınız ki oldugunuz yerıle ılgılı hıcbır ıpucu bırakmıycaksınız esınıze yada biraz zor olucak okuduklarım kadarıyla bıyerde okumustum ask ile ilgili bir söz ama burayada uygun bazen bırsehır bır ınsanı hatırlatır bosansanız bıle onun oldugu sehırde kendınızı korunmasız hıssetceksenız ve tehlıke altındaysanız sehır bıle degıstırmenızı tavsıye ederım kı bazen bır bakıyorsunuz korktugunuz adam bosandıktan sonra hıc oyle olmuyor evlıyken yaptıkları bosandıktan sonra okadr da kolay yapamıyor .Siz bosanmadan hayatınızı zından etcegınıze bosanarak sıfırdan baslayın belkı sıfırlamak bırseylerı zordur ama bu evlılık sızın ıcın en zoru

Back
X