- Konu Sahibi yorgunyurek
Bizi habersiz bırakma canım merak ediyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melocum, o dedigin ev okula ve benim ise cok uzakEvin hazir gibi bemde esyali :) bugun ev sahibi ile tekrar konusucam
Son durumun nedir canimMelocum, o dedigin ev okula ve benim ise cok uzak
Ev sahibi ile gorustuk.kesin evden tasiniyoruz.ama o benimle ayni eve tasinmayacak.beni korkutmaya calisiyor.keserim bicerim.beni delirtme filan diyor.ben kararimi sana soyledim.kendini ona gore ayarla dedim.bana ne diyor biliyormusun.her odaya bir yatak koyariz.herkesin bir odasi olur.adama bak...ben ayri odada yatacaksam senin benim evimde ne isin var o zaman.ya da venim senin evinde.....derdi ayrilmamak.bir de bana gozdagi veriyor.bak seneler once ayni hatayi yaptin yine ayni hatayi yapma.ayrilmak istemem hataymis.adam kendinde hic suc gormuyor melo ya.beni on yedi yildir sinir hastasi yaptin diyor.sen dogru duzgun evine geldin de ben durup dururken git ote mi dedim , dedim.Son durumun nedir canim
Hasta canim seni hic bu kadar kararli gormedi simdi ondan bir beklentinde yok muhtac degilsin geri donmek yok hersey cok guzel olacakEv sahibi ile gorustuk.kesin evden tasiniyoruz.ama o benimle ayni eve tasinmayacak.beni korkutmaya calisiyor.keserim bicerim.beni delirtme filan diyor.ben kararimi sana soyledim.kendini ona gore ayarla dedim.bana ne diyor biliyormusun.her odaya bir yatak koyariz.herkesin bir odasi olur.adama bak...ben ayri odada yatacaksam senin benim evimde ne isin var o zaman.ya da venim senin evinde.....derdi ayrilmamak.bir de bana gozdagi veriyor.bak seneler once ayni hatayi yaptin yine ayni hatayi yapma.ayrilmak istemem hataymis.adam kendinde hic suc gormuyor melo ya.beni on yedi yildir sinir hastasi yaptin diyor.sen dogru duzgun evine geldin de ben durup dururken git ote mi dedim , dedim.
Canim adresi ve anahtari vermezsen anlar artik ciddi oldugunu okulun nasil gidiyor nerde ev bakiyorsun mesaj at ilanlara bakalim guzel ferah gunes alan icini nese ve huzurla dolduracak sevimli bir ev cikar belki karsina :)Tesekkur ederim arkadaslar.ev ariyorum.tasinacagim.o da benimle ayni eve gelecek saniyor herhalde.bana tasinma parasi verdi.ben tasinacagim ama oglumla dedim.sen o tasindigim eve gelmeyeceksin.tamam dedi.bilmiyorum.hala blof yaptigimi mi saniyor acaba.bilmiyorum.belki o da artik kavgadan yoruldu..
Melocum, ev buldum .tuttum evi.cocugun okuluna yakin.aslinda benim suanki eve de yakin sayilir.ama saniyorum benimle beraber tasinacak.cunku ayri ev tutacak para yok.evin kirasina uc ay yetecek kiranin parasini verdi.bayramdan sonra yurtdisina gisidiyor.ne kadat kalir bilmiyorum ama en az iki hafta kalir herhalde sonra yine baska bir ulkeye gidecekmis.simdi sus pus evde.iciyor tatiyor.ayri odalarda oturup uyuyoruz.daha dogrusu ben ayri odada oturup uyuyorum .okul iyi gidiyor.ilk maasimi aldim.kavga da etmiyoruz.hicbir sey sormuyorum da.ona da dedim .nasil bir hayat yasamak istiyirsa oyle yasasin.kayinbirader bizi baristirmaya calisti.resti cektim.abi siz anlamiyorsunuz galiba ben bitirdim dedim.gonlumde de bitti beynimde de.ya arkadasim adam bunu duyunca kardesi ya cark etti.bana yardim ederim ben varim diyen kayinbirader birden bire iyi nasil biliyorsan oyle yap dedi.teli kapatti .bunlar boyle adi iste.bugun bayram kayinvalideyi aradim.bana hala barismadiniz mi diye soruyor.ne barismasi bitti artik dedim.ama tabi dedim yillarca kusup baristigimiz icin beklentiniz normal.zamanla sizde anlayacaksiniz bittigini ve kabul etmek durumunda kalacaksiniz dedim.aman kizim yikma yuvani bir oglun var diyor.yikma yuvani.sanki bir yuva varda.aglamiyorum artik.tabi beni cok uzmedikce.hafiflemis hissediyorum en azindan bilmem kim kafin onu aradi mi aramadi mi diye dusunmuyorum.cok da umurumda degil benimle birlikte tasinip tasinmamasi.onune sofra bile kurmuyorum.kalkiyor sonra kendi hazirlayip yiyor.ona ben yillarca bebek gibi baktim.karilarin yanindan geldikten sonra bile ona sofra kurdum.simdi allahina siginmis bir kadin var artik karsilarinda.hersey bitti.merhamet hak edene var artik.simdi otobusteyim.canim anneme gidiyorum.birkac gun kalicam.olene kadar benimle kus ayni evde yasayacak degil ya.kocam da kabul edecek herkes bu duruma yavas yavas alisacak.mutluluk hakkin diyorlar.mutlulugu coktan unuttum.huzurlu olmak hakkim.mutlu olmak degil huzurlu olmak istiyorum artik.okulda ogrencimin biri belime sarildifi zaman mutlu oluyorym iste.oglum mutlu oldugu zaman mutlu oluyorum.bayramin kutlu olsun melom.sen hep benim yanimdaydin.saglicakla kalCanim adresi ve anahtari vermezsen anlar artik ciddi oldugunu okulun nasil gidiyor nerde ev bakiyorsun mesaj at ilanlara bakalim guzel ferah gunes alan icini nese ve huzurla dolduracak sevimli bir ev cikar belki karsina :)
Ha soyle kararli olmak sana cok yakisiyor evin hayirli olsun huzur seni hic terk etmesin annene cok selamlar canim ellerinden operim bayraminizi kutlarim neye ihtiyacin olursa bir arkadasin kardesin var sakin unutmaMelocum, ev buldum .tuttum evi.cocugun okuluna yakin.aslinda benim suanki eve de yakin sayilir.ama saniyorum benimle beraber tasinacak.cunku ayri ev tutacak para yok.evin kirasina uc ay yetecek kiranin parasini verdi.bayramdan sonra yurtdisina gisidiyor.ne kadat kalir bilmiyorum ama en az iki hafta kalir herhalde sonra yine baska bir ulkeye gidecekmis.simdi sus pus evde.iciyor tatiyor.ayri odalarda oturup uyuyoruz.daha dogrusu ben ayri odada oturup uyuyorum .okul iyi gidiyor.ilk maasimi aldim.kavga da etmiyoruz.hicbir sey sormuyorum da.ona da dedim .nasil bir hayat yasamak istiyirsa oyle yasasin.kayinbirader bizi baristirmaya calisti.resti cektim.abi siz anlamiyorsunuz galiba ben bitirdim dedim.gonlumde de bitti beynimde de.ya arkadasim adam bunu duyunca kardesi ya cark etti.bana yardim ederim ben varim diyen kayinbirader birden bire iyi nasil biliyorsan oyle yap dedi.teli kapatti .bunlar boyle adi iste.bugun bayram kayinvalideyi aradim.bana hala barismadiniz mi diye soruyor.ne barismasi bitti artik dedim.ama tabi dedim yillarca kusup baristigimiz icin beklentiniz normal.zamanla sizde anlayacaksiniz bittigini ve kabul etmek durumunda kalacaksiniz dedim.aman kizim yikma yuvani bir oglun var diyor.yikma yuvani.sanki bir yuva varda.aglamiyorum artik.tabi beni cok uzmedikce.hafiflemis hissediyorum en azindan bilmem kim kafin onu aradi mi aramadi mi diye dusunmuyorum.cok da umurumda degil benimle birlikte tasinip tasinmamasi.onune sofra bile kurmuyorum.kalkiyor sonra kendi hazirlayip yiyor.ona ben yillarca bebek gibi baktim.karilarin yanindan geldikten sonra bile ona sofra kurdum.simdi allahina siginmis bir kadin var artik karsilarinda.hersey bitti.merhamet hak edene var artik.simdi otobusteyim.canim anneme gidiyorum.birkac gun kalicam.olene kadar benimle kus ayni evde yasayacak degil ya.kocam da kabul edecek herkes bu duruma yavas yavas alisacak.mutluluk hakkin diyorlar.mutlulugu coktan unuttum.huzurlu olmak hakkim.mutlu olmak degil huzurlu olmak istiyorum artik.okulda ogrencimin biri belime sarildifi zaman mutlu oluyorym iste.oglum mutlu oldugu zaman mutlu oluyorum.bayramin kutlu olsun melom.sen hep benim yanimdaydin.saglicakla kal