Bayramda eşimin ailesinin evinde tartışmamız sonucu eşimin eve gelip eşyalarını toplayıp gitmesinden daha önce "Boşu Boşuna Boşanıyoruz" konu başlığı altında bahsetmiştim.
1 Haftadır mide ağrısı çekiyordum, hastalığımı duyunca cuma günü geri geldi. Endoskopi yaptırdık 1,5cm yara varmış. Stresten tabiki..
Hastane işlerinden sonra oturup biraz konuştuk. Ailesinin yanında tartıştığımız için onuru kırılmış, suçluyum ablama söz dinletemedim dedi. Onurunu kurtarması için ailesinden özür dilememi istiyor. Giderken sarıldı, ağladı. Keşke mutlu olabilseydik, senden vazgeçemiyorum dedi. Gidelim ailemle konuşalım, bir dah da onlarla görüşmeyelim, en baştan başlayalım dedi.
İlk defa ağladığını gördüm, ben de duygulandım.
Ama yine aynı şey değil mi?:sm_confused:
Onların bana yaptıklarına karşı ailesini bırakın eşim bile benden özür dilemedi, üstüne onları savundu. Şimdi ben suçluyum diye ki tamamen ben suçlu değilim kendisi de biliyor benim onlara gidip konuşmamı bekliyor. Ailesi hata yaptığında hiçbir şey yok, ben yaptığımda onlardan özür dileyeceğim. Sanırım yine en başa döndük. Benim en büyük sorunum bir tarafta ailesi bir tarafta ben olduğumda her zaman onların tarafını tutması idi. Şuan yaptığı şey de pek farklı değil.
Kendimi bir nokta kabul edersem, sen çevremdeki ilk çembersin, sonra ailem diyor:roflol: Ama pek inanamadım. Madem onuru kırılan eşim, niye ailesinden özür dileyecekmişim!!
Siz ne dersiniz kızlar, yerimde olsanız naprdınız. Bu arada işe de girmiş, salı günü başlıyomuş..
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..