Eşim gitti ve ben çok sinirliyim...

four dahlia

Bir bedende 5 kalptik :))
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
2.906
4.101
133
37
Eşim kayinbabami almaya aracla kutahyaya gitti ve biz mersinde oturuyoruz görümce de burda oturuyor...kb el bileğinden ameliyat oldu durumu da gayet iyi görümcem de yanina gitti orda akrabalarının hepsi var. kbnin yatalak bi durumu ya da yürüyemez bir hali yok ama görümce çocuklarına köyden ekmek un vs getirecek die otobüsle gelemezlermis eşim kalktı gitti 14 saatlik yola onlari sadece alıp buraya getirmek için gitti cok bencilce geldi bu durum ve cok sinirliyim. Kv yanimizda cocuklarin bakiminda yardimci oluyor çok iyi insanlar ama maddi durum zaten ortada kalkip hiç yoktan 300 500 lira verecek durumuz yok zaten esimin uykusuz o kadar yol gitmesine mi emrivakiye mi giden paraya mi sinirleneyim bilemedim hadi bi mecburiyet olsa seve seve çünkü seviyorum esimin annesini ve babasini kv 4uz bebekler için eşini düzenini bozup yanimiza geldi bakmaya yardimci oluyor kirmayayim die susuyorum ama görümcenin etkisi olduğunu düşünüp daha da cok sinirleniyorum. Kv de kızdı bu duruma ona görüyor çünkü durumu ...
Eşim yola gidecek die tartışma cikarmadim cani sıkılmasın die sizce yersiz mi sinirim ben mi abartıyorum böyle bir şey bizim aile icin soz konusu olsa yapar miydi eşim orasi muallak çünkü eşim bizimkileri hiç sevmez

oyy maşallah dördüzlerinize.... boşver olan olmuş... her zaman olcak bir şey değildir diye düşünüyorum ağzınızın tadı kaçmasın geçti giitti.... huzursuzluk büyüdü mü evin tadı tuzu kaçıyor bence.... iyi susmuşsun maşallah söylesende değişçek bir şey yok artık....

Gitmiş artık boş verin

Köyden meyve sebze getiririz katkı olur demişlerdir

In bin kötü olur diye de düşünmüş olabilirler

Kp kaç yaşında araç ile 14 saat olan yol otobüs ile çok uzun olmaz mı

Keşke yanına bir ikinci kişi alabilseydi ikinci şoför iyi olurdu

O kadar mesafeye sırf kendilerini aldırmak için cagiriyorlarsa benzinide koyacaklar bir zahmet. Bu kadar terbiyesizlik olmaz anne, baba bile olsa. Ben izin vermezdim şahsen 14 saat ne ya... Ama sonucta gitmiş artık söyle bari benzin koydursun :D

Allah bağışlasın bebeklerinizi. Çok tatlılar. Harika görünüyorsunuz.

Eşim kayinbabami almaya aracla kutahyaya gitti ve biz mersinde oturuyoruz görümce de burda oturuyor...kb el bileğinden ameliyat oldu durumu da gayet iyi görümcem de yanina gitti orda akrabalarının hepsi var. kbnin yatalak bi durumu ya da yürüyemez bir hali yok ama görümce çocuklarına köyden ekmek un vs getirecek die otobüsle gelemezlermis eşim kalktı gitti 14 saatlik yola onlari sadece alıp buraya getirmek için gitti cok bencilce geldi bu durum ve cok sinirliyim. Kv yanimizda cocuklarin bakiminda yardimci oluyor çok iyi insanlar ama maddi durum zaten ortada kalkip hiç yoktan 300 500 lira verecek durumuz yok zaten esimin uykusuz o kadar yol gitmesine mi emrivakiye mi giden paraya mi sinirleneyim bilemedim hadi bi mecburiyet olsa seve seve çünkü seviyorum esimin annesini ve babasini kv 4uz bebekler için eşini düzenini bozup yanimiza geldi bakmaya yardimci oluyor kirmayayim die susuyorum ama görümcenin etkisi olduğunu düşünüp daha da cok sinirleniyorum. Kv de kızdı bu duruma ona görüyor çünkü durumu ...
Eşim yola gidecek die tartışma cikarmadim cani sıkılmasın die sizce yersiz mi sinirim ben mi abartıyorum böyle bir şey bizim aile icin soz konusu olsa yapar miydi eşim orasi muallak çünkü eşim bizimkileri hiç sevmez

dörtdüzlerin mi var avatarındakiler galiba, maşallah Allah bağışlasın... bence sinirlenmekte gayet haklısın yani eskişehire falan otursanız neyse diyeceğimde, yani un ıvır zıvırda veriliyor zaten otobüse, getircek bir firma bulabilirdi, herhalde görümcen emrivaki yaptı keşke eşin işin mantıksızlığını açıklasaydı kardeşine...

Teşekkür ederim.evet benim ama burda anlatamadığım cok sey var bebeklerim.icin sustugum o kadar cok sey var ki artik bunaldim gorumce ile ilgili de bi kac bisey yasadik kocasini bırakıp kaçtı aylar sonra geldi bizde kaldi o sirada 5 aylik evliydik evimize hirsiz girdi altınlarım calindi vs ama artik bunaldım alttan almaktan biktim of

Biraz abartmissiniz sanki.

Adamcagiz bileginden ameliyat olmus,otobusle gelmesi ,getirecegi seyleri indirip kaldirmasi zor olurdu.

bizi büyüten bu yaşa getiren annemiz babamız için değil 14 saat, gerekirse 144 saat yol gidilir. bu sizin anne babanız için de geçerli eşinizin anne babası içinde.

Bebeklerine bakmaktan yorum yapamıyorum :KK45:
Canim hiç sinirlenme olan olmuş sıkma canını.
Ne kadar tatlı bu bebekler ya :KK37:
Bu bebişlerden nasıl fırsat bulup canını sıkabiliyorsun:KK15:
Maşallah size :KK200:

Kayınpederin size de bir şeyler getirecektir köyden ... yani yine de erzak için otobüse binilirdi , belki ameliyatlı diye almak istemiştir eşin .

Bu da gayet normal .

Sıkma canını . Bebeklerin çok tatlı onlara ver tüm yoğunluğunu.

Ne güzel kaynvaliden de saçma bulmuş .

Bir de dır dır edip dursaydı.

İyi şeyler düşün.

Görümcenin başının altından çıkıyor diye düşünüyorsan her şey , yalnızca ona fazla taviz vermeyin .

Altın falan çalındı demişsin , ondan mı şüphelendin o kısmı anlamadım pek ?

Söylemeden geçemicemm... Onlar nasıl bir şeyyyy maşallah çok bıcırlar yaa bebekleri çok severim de ben dayanamadım görünce Allah bağışlasın yavrularınızla uzun sağlıklı ömürler nasip etsin,konuyla ilgili de pek bişey diyemedim bebekleri görünce <3:D

Biraz abartmissiniz sanki.

Adamcagiz bileginden ameliyat olmus,otobusle gelmesi ,getirecegi seyleri indirip kaldirmasi zor olurdu.
Tek başına degil ki yaninda görümce var yani akrabaları da ord terminale kadar getirip tasiyacaklarina yardimci olabilirler die düşünüyorum burdan da biz aliriz kb yi geçtim görümcenin bile tasimasina gerek yok.. kb aradi telefonla bir karar aldik die söze girdi gorumcenin akli yani rahat gelmek için köye tek başına gidemez bişey olacağından degil laf soylerler die eşimle gidebilir die kendi istekleri icin bizi masrafa sokuyor zatem hic sevmiyorum yaptığı her seyi alttan almama ragmen canima tak etti:KK11:

Back
X