Eşim gitti ve ben çok sinirliyim...

Konuna yorum yapamicam amma bebeklerin masallah cok tatli cok sevimli duruyorlar ne güzel bir nimet bir tane degil tam 4 tane. Sag saglim büyütün insallah bide Allah sabir versin bilirim bebek büyütmek zor ben birtaneyle bazen kafayi siyirasim geliyor senin 4 tane var Allah sabir versin canim

Tesekkur ederim taviz vermemeye çalışıyorum ama kb kv elimi kolumu bağlıyor onlar bizde kaliyor die evime rahat rahat gelip gidiyor deli oluyorum..evet onlar bizdeyken hırsızlık olayi oldu günahını almak istemiyorum alamam da o yapti.mi yapmadi mi bilmiyorum ama onlarin ihmalkarligi yüzünden kapiyi kilitlemedikleri icin cok kolay çalındı herseyim..
Bu arada fotografi kaldirsam mi ki konum kayniyor arada

Çok tatlılar maşallah ... kaynaması normal .:))
Kaldır sonra yine koyarsın.

Herkes ektiğini biçer bu hayatta. Yavrularınızda size yapsın, hayırlı evlat olsunlar inşallah. Maddi şeyler için, yerine konulabilecek şeyler için birbirinizi üzmeyin.

Çok tatlılar maşallah ... kaynaması normal .:))
Kaldır sonra yine koyarsın.
Görümce kb geldiginde tavrımı belli etsem mi ya da laf söylesem mi.. cok şeyi alttan alirim uzatmam cok uzlasmaciyim aama lafimi asla esirgemem ufak da olsa sinirimi cok yansitmayacak sekilde dayanamayip konusurum gibime geliyor sizce ne gerek vardi gibisinden konussam mi ki

Konu sahibi siz lütfen birşeye dertlenmeyin...
Millet bebeklerinize bakmaktan yorum yapamıyor
size yardımcı olamıyoruz

Anneye babaya yapılan yardım Allah tarafından size kat kat gelir emin olun. Benim eşimin babasida çağırsa uçarak gider çünkü emirdir onun için. Ben bu durumdan hiç rahatsız olmam hatta dua ederim evlatlarimizda senin gibi hayırlı olsun diye. Kayinvalidenin yaptığınida bazen insanın kendi annesi yapmaz. Düzenlerini sizin için bozmuştur. Esin geldiğinde hic surat bile asma aksine iyi yaptın hayatım de. Evlilikteki küçük mutluluk sırları bunlar...

Kayınpederine değil ama görümcene söyle istersen .
İçinde kalıp seni sıkacağına söyle onu sıksın.
Elbette olayı çok büyütmüş gibi değil de ... (kötü niyetli bir kadınsa eline koz verme) mesela o getirdikleri her ne ise ... ya otobüsler kaç kg ya kadar bagaj alıyormuş ? otobüse binememişsiniz ya saçma geldi bana de

Takma bu kadar esin donunce unutursun .şuan olay taze ondandir sinirin.gorumcen evliyse bisey deme bence misafir gozuyle bak sonucta herkes evinde yuvasinda onunda anne babasi.onlar olmasa zaten gelip gitmez bence mesafe koyman yeterli şu gecici fani dunyada kalp kirmanin olaylari buyutmenin herseyi kafaya takmanin hic geregi yok.bebislerine bin masallah rabbim hayirli saglikli salih omurler versin.

Haklisin bende ayni fikirdeyim ya aslinda ama arada görümce var onun dusuncesizligi var ne bileyim eşim abisi ondan para isteyemedi babasi istedi verdi hâlâ alamadik parayi görümce gel bizi al diemio babasi gel dio o da gidiyor yani mesele eşimin anne ve babasına olan zaafini kullanıyorlar ben hep annesine babasina olan saygimdan sevgimden susuyorum sustukca afedersiniz enayi yerine kullanildigimiz dusunuyorum ..kardeslerinin annesini babasini kullanarak bize bunlari yaptırdıkları icin

Haklısınız ben olsam bende sinir olurdum
Evet yaptıkları bencillik ama kocanıza birsey derseniz siz kötü olursunuz
Eşiniz ve kv hatırına birsey demeyin bnce

Kullanıldığını düşünme aksine kazanan sen olacaksın. Sabırlı ol iyi niyetinin karşılığı sana bereket olarak dönecektir. Allahın adaleti keskindir. Eğer görümcen ve kaynin bile isteye bir oyun icindelerse yani amaçları huzurunuzu bozmaksa sen buna fırsat verme...

maşallah cnm ya kaç aylıklar.
bence susmaya devam et sen.:))
kv olmasa naparsınız 4 bebekle.
boşver çocukların hatrına yine es geç.
köyden size de erzak mı gelecek?
bu görümce sizde mi kalıyo hala.
yol parası çok gerçi de ne bileyim bişeyler getireceklerse değer diye mi düşündüler ki acaba.

madem böyle çaresiz kaldın ,
ben olsam şunu kesin yapardım ,

yoldan gelen kocama hiç dinlenmesine fırsat vermeden evdeki eksik listesini verirdim ve tekrar sokaga yollardım ,

medem onların işini yorgunluk dinlemeden yapıyorsun benımimde ihtiyaçlarımı karşılamak zorundasın derdim. nokta

Tesekkur ederim cnm 6 ayliklar su an... bize de getirir kb ama getirmese de olur yani esimin tek basina o kadar yol gitmesine degmez. Üstelik birden verildi karar adamcagiz uykusuz konustum sabah varmislar aksam ustu yola cikar gelirler ertesi gun is helak oldu uykusuz uykusuz dönüş yapacak. Görümceyi gormezden gelmeyi dusunuyorum kb ya yapamam da.
Bu arada görümce kocasi ile baristi burada birnev tuttular burada yasiyorlar

Yapar kiz o babasi geldi evde eksik olmasin die yapar iyidr hostur da cok da düşkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…