Eşim gittikçe beni daha çok kırıyor :(

OKUYAN ARKADASLAR VE YORUM YAPANLARA ŞİMDİDEN TSKLER SADECE İÇİMİ DÖKMEK AMACIM

Merhabalar hemen konuya gireyim 3 yıllık evliyim çok severek evlenmistik 23 yaşındayım 1 oğlum var. Neyse ben elimden geldiğince herseye yetişmeye çalışıyorum ama eşimin bencillikleri ve dusuncesizligi beni herseyden sogutuyor örnek olarak maaşını alır ama eve 5 tl bırakmaz asla yada ekmeği kendi yemek yiyecekse alır eve gelirken.. söylüyorum bizde yemek yiyoruz diye anca ekmek al dersem alıyor veya evlendigimizden beri ben para istersem veriyor AMA hic buyuk meblag olmadi en fazla 50 söylemeden bırak diyorum ama yok dünyanın bin bir türlü hali var sonuçta evde çocuk var ama yok yani bugün bana 150 tl verebilir misin dedim utana utana ne yapacağımı sordu bir ayakkabı beğendiğimi onu alacağımı ve oğluma birkaç esofman alacağımı söyledim cevap olarak ben nerden bulayım dedi halbuki 4 ünde maaş alıyor bu arada maaşı 3 bin ama bin lirası borca gidiyor ben artık çok kırılıyorum ne yapsam şaşırdım geçen yıl halıları yıkamaya verdik 35 tl tuttu parayi acil bişey için harcadım bunu ona soyledigimde hemen yedinmi yani diyerek cevap verdi artık bişey istesem de isteyemiyorum markette canım bişey istese alamıyorum cekiniyorum gerçekten çok Üzgünüm
ARKADASLAR BUNUN HARİCİNDE BİRSEYİ YANİ ŞİDDET VS YOK DEDİM ama BU YANLIŞ ANLAŞILMIŞ YANİ ŞİMDİ HERSEYDEN BÖYLEMİ ŞİDDET VARMI VS GİBİ SORULAR İÇİN YAZDIM YOKSA BENDE BİLİYORUM SEVGİ BU DEĞİLDİR ..
Valla bunu okuduktan sonra kendi eşime şükür ettim. İşi olmadığı halde ordan burdan gelen yardımları bile benden esirgememiyor ben olsam hemen suphlenirim başka kadına mi harcatiyor diye. Ya gercekten cok cimri yada belkide ailesine veriyordu gizli bunu bence bi araştır ve yaptığı hiç doğru değil. 3 milyar maaşı var birde..

Dükkan kurmak mantıklı değil dükkanın yanında birazda bi birikim olcak. Hele bu zamanlar hiç akıllıca değil. Arsan ne kadar ediyor bilmiyorum.Ben una küçükte olsa bi ev dükkan falan alabilirsin. Kiraya ver ve eşinede söyleme. Çok garibime gitti ve üzüldüm eve ekmek almamak ne demek çalışan biri bile olsan eşek gibi alcak ekmeği. ÇalışSan bile bakalım kazandığın parayi sana yedirtecek mi?? Allah bu adama akıl fikir en önemlisi ailesine karşı merhamet versin. Amin.

Aklıma eşinizin sizi aldattığı geldi.

3 bin TL'den bin TL'si borca gitse bile bir kişinin 2 bin TL harcaması için evli ve çocuğu olmayıp, eğlenen, karı-kız peşinde koşan biri olmalı.

Bence durum bu. Eşinizden sizden soğumuş ve yavaş yavaş kendisinin de keriz yerine konulduğunu düşünüyor. Yani yalnızca kendisi çalışıp evi gecindireceğime gider dışarıda karılar kızlarla yerim daha iyi diyordur.

Aldattığını sanmıyorum yani kim ne yapsın ALDATACAK ozllikler yok banyosunu bile ayda 1 yapıyor

İş kurmak risklidir. Hele ki şu ekonomik durumda. Çok gençsiniz, iş tecrübeniz de yok sanırım. Önce işe girip birkaç yıl çalışarak tecrübe kazanmanızı öneririm. Aksi takdirde elinizdeki arsadan da olursanız hiçbir güvenceniz kalmaz. O daha kötü şeyler olursa gitmenizi sağlayacak güç. Bir işe girin çocuğunuzu da kreşe verin. Kreş parasını da eşinizle yarı yarıya paylaşın. Bu sayede 2000 lira nereye gidiyor ortaya çıkar.

Haklısın riskli bir iş dükkan çalışmayı istiyorum ama oğlum için bekliyordum onu krese verip çalışmak bencillik gibi gelmişti bana ama çalışacağım

Cnm eşin sormuyor mu akşam alıncak var mı diye eger sormuyorsa bile akşam arayıp alınacakları soyle. Ayrıca alacagın 10 lira ise 50 lira iste . At kalanini bir yere. Böyle bir arkadasım var kocası cok zengin ve kadın calışiyor. Kredi kartindaki harcamayı görüp neden aldın diyormus Artık duymuyorum soylediklerini diyor.

Arıyorum akşam ne isticen diyor eksikleri sayıyorum daha ne alcanki diyor markete gittigimizdede böyle aldıklarımizi dolaba yerleştirin ce bile dolap boş gözüküyor çünkü yiyecek doğru düzgün bişey almıyoruz yani belli şeyler hep

Arıyorum akşam ne isticen diyor eksikleri sayıyorum daha ne alcanki diyor markete gittigimizdede böyle aldıklarımizi dolaba yerleştirin ce bile dolap boş gözüküyor çünkü yiyecek doğru düzgün bişey almıyoruz yani belli şeyler hep
çocuğu neyle doyuruyorsun?
galiba kavgacı biri değilsin. her gün bu yüzden tartışsan şiddet olur bence.

Çocugunuza bakacak kimse yoksa evde iş yapın , hangi şehirde yaşıyorsunuz ? . arsanızı sakın satmayın dünyanın bin türlü hali var , böyle umursamaz kocanız varsa hele sakın satmayın.

dükkan açmak riskli mesleğin varmı devlet yeni iş grişicimlere dükkan için hibe veriyor ama eğitimle nası bilmiyorum bi araştır istersen eşinn istemez ama ne mezunusun

çocuğu neyle doyuruyorsun?
galiba kavgacı biri değilsin. her gün bu yüzden tartışsan şiddet olur bence.

Süt içiyor süt al dediğimde alır ona bişey demez onun haricinde çorba makarna pilav gibi şeyler yani evde ne varsa işte
Aslında kavgacı biriydim açık sözlü hakkını savunan ama evlendigimden beri evde otura otura basık bir karakter oldum içime kapanık biri oldum bu adam bi beni düşünmüyor sanırım hiç dışarda yemek yemedik daha gecen gun ablasını hastaneden aldık sen acikmissindir diye zorla yemek yedirdi dışarıda bana hiç böyle bişey soylememisti bunlar zoruma gide gide basık bir karakter oldum çıktım

Süt içiyor süt al dediğimde alır ona bişey demez onun haricinde çorba makarna pilav gibi şeyler yani evde ne varsa işte
Aslında kavgacı biriydim açık sözlü hakkını savunan ama evlendigimden beri evde otura otura basık bir karakter oldum içime kapanık biri oldum bu adam bi beni düşünmüyor sanırım hiç dışarda yemek yemedik daha gecen gun ablasını hastaneden aldık sen acikmissindir diye zorla yemek yedirdi dışarıda bana hiç böyle bişey soylememisti bunlar zoruma gide gide basık bir karakter oldum çıktım
o halde bundan sonra şirret ol. kocan o dilden anlar belki.

Canım benim arsanın sakın satma o senin guvencen . .. bence çocuğu kreşe ver hem çocuk biraz sosyallesip arkadaş edinmiş olur.sen de asgari ücretle bile olsa bir işe gir tecrübe kazan.maaş kartını da sakın kocana verme.kaptirirsan bi daha geri alamazsın . çalışmasan da en azından temel gıda maddelerini ekmeğini etini sütünü alması lazım . bence tüm bunları mahkemede anlatsan başlı başına boşanma sebebi.

Mantıklı bakacak olursak 100 binlik arsa dahada değerlenir Ankara gibi bir yerde .Satılması pek mantıklı gelmedi. Esin vermemekte çekinmiyorsa sende istemekten çekinme.

OKUYAN ARKADASLAR VE YORUM YAPANLARA ŞİMDİDEN TSKLER SADECE İÇİMİ DÖKMEK AMACIM

Merhabalar hemen konuya gireyim 3 yıllık evliyim çok severek evlenmistik 23 yaşındayım 1 oğlum var. Neyse ben elimden geldiğince herseye yetişmeye çalışıyorum ama eşimin bencillikleri ve dusuncesizligi beni herseyden sogutuyor örnek olarak maaşını alır ama eve 5 tl bırakmaz asla yada ekmeği kendi yemek yiyecekse alır eve gelirken.. söylüyorum bizde yemek yiyoruz diye anca ekmek al dersem alıyor veya evlendigimizden beri ben para istersem veriyor AMA hic buyuk meblag olmadi en fazla 50 söylemeden bırak diyorum ama yok dünyanın bin bir türlü hali var sonuçta evde çocuk var ama yok yani bugün bana 150 tl verebilir misin dedim utana utana ne yapacağımı sordu bir ayakkabı beğendiğimi onu alacağımı ve oğluma birkaç esofman alacağımı söyledim cevap olarak ben nerden bulayım dedi halbuki 4 ünde maaş alıyor bu arada maaşı 3 bin ama bin lirası borca gidiyor ben artık çok kırılıyorum ne yapsam şaşırdım geçen yıl halıları yıkamaya verdik 35 tl tuttu parayi acil bişey için harcadım bunu ona soyledigimde hemen yedinmi yani diyerek cevap verdi artık bişey istesem de isteyemiyorum markette canım bişey istese alamıyorum cekiniyorum gerçekten çok Üzgünüm
ARKADASLAR BUNUN HARİCİNDE BİRSEYİ YANİ ŞİDDET VS YOK DEDİM ama BU YANLIŞ ANLAŞILMIŞ YANİ ŞİMDİ HERSEYDEN BÖYLEMİ ŞİDDET VARMI VS GİBİ SORULAR İÇİN YAZDIM YOKSA BENDE BİLİYORUM SEVGİ BU DEĞİLDİR ..
Böyle hayat geçmez parayı sizin için harcamayacaksa ne için kazanıyor ki. Siz bi ailesiniz üstelik çocuğunun annesisiniz. Ne demek para bırakmıyor.. Ben de özellikle kız çocuklarının mutlaka okuyup bi meslek sahibi olması gerektiğini düşünüyorum. Çok şükür çalışıyorum mesleğim var çok önemki. Ama herkes bu fırsatı bulamayabiliyor. Bu yüzden eş seçerken gerçekten güvendiğiniz kişilerle evlenilmeli.Hsyatın ne göstereceği bilinmez

Bende esime alma eve bisey hersey var evde para harcama derim hatta istediğim bisey ikinci defa söylemem çünkü almıştır artık.maddi durumumuz normal ama evladınız için makarna pilav sut yeterli değil.kiyma et sebze yemekleri yapmalisin

Ekmeği çok aldırın difrize atın sürekli almıyorsa.
Sizinde mutlaka çalışmanız lazım, ev işlerini yemeği ihtiyaçlarınıda yapmayın yanlış anlamayın ama gönüllü köle gibi olmuşsunuz. Barınacak sıcak bir ev vermiş tamam. Karşılığında da her ihtiyacını karşılayın:oha:

Ama bu şekilde olmaz ki. Çocuğun et , balık, taze sebze meyve yemesi gerek ; sizin de tabi. Bu adam parayı eve bırakmıyorsa ne yapıyor poposuna mı sokuyor??

Back
X