Eşim görümcem konusunda baskı yapıyor....

evet benm eşimde öyle ablası diye cvp vermiyor bi kere bile yumruğunu vurmadı masya bu kadın benim karım demedi inş benim de senin gibi olur hak yerini bulur susma diyorsun canım ama eşim beni söz konusu ailesi oluncak konuştrmuyor ki onlarada bANa yaptığını yapsaydı şimdi bu durumlarda olur muyduk gideceğim o zaamn gitsin gelsin ailesine ablasına bakalım sonu nereye varacakk....

tşk ederim canım evet öyle yapıcam çünkü sınavada girmem gerek ama gidecem bu sorunlar 6 aydır geçci olarak çözüme kavuştrulyor hatta sorun olarak kalıyo sürekli gitmesen yine ib yerden patlak vericek...

Bekle, sınavına gir.
Ne demek ya orası senin de evin, senin de emeğin var o evde.
Hiç muhatap olma eşinle sınav gününe kadar.
Yazık değil mi onca emeğine, o kadar hazırlanmışsın sınava?
Pire için yorgan yakma.

beklicem canım mecburen ama pazar günü çıkar giderim çünkü eşim konuşmuyorz idye eve bile gelimyor doğru dürüst bi yatmaya geliyo okadar bende bu hayata niye tahammul edeyim ben her şeiy göze aldım boşanmayı bile....

Bu erkeklerin akıllarından şüphe ediyorum bazen.
Görümcenizle görüşmüyorsunuz diye, sizden vazgeçiyor öyle mi.
Böyle kocaya güle güle diyip arkanı dönüp gitmek lazım aslında.
Mezunuzda haklıysanız hiç te görüşmek zorunda değilsiniz.

Mutsuz olduktan sonra ev ne işine yarar ruh denen bir organ var değil mi o hastalandıktan sonra evde kurtarmaz insanı nedir bu insanlarda maddiyat sevgisi sağlık olduktan sonra herşey yapılır,nerde mutlu olacaksan orada ol

en güzel cavap bu olmuş bende aynen katılıyorum yazmak istediklerimi yazmış emelhan arkadaşım hakkınızda hayırlısı olsun

Evliliğini kardeşiyle olan ilişkisine göre yaşayacaksa evlenmeseymiş yani...
Ben babamdan biliyorum bu istekler hiiiç bitmiyor, kardeşi akrabaları için ailelerini yok sayıyor bazı tuhf psikolojili adamlar ....
Taviz vermeyin ,ailenizle irtibata geçin...
Sakinleştiğinde Sizin onun ailesiyle olan mesafenize saygı duymazsa bu işin yürümeyeceğini anlatın...
Kendisi istediği gibi yaşasın aile ilişkilerini ama Siz mecbur değilsiniz...

eşimle bugün yine tartıştık bana ben onların haksız olduğunusuçlu olduğunu biliyorum ama huzursuxluk çıkmasın diye yapıyorum dedi
ailesnden nefret etttğimi ve bunu hazmettğini söylüyor arada sıkıştığını falan söylüyor da
ama kılını bile kıpırdatıp gıkını çıkarmıyor bende senin ailenle görüşmem konuşmnam falan diyor
ama ben şunu anladım ablasını için adam boşsnmayı bile göze alıyo ve bunu düşündükçe kahr oluyorum..

yazdıklarını okuyunca üzüldüm. eşin haklı olduğunu kabul ediyor ama yine de seni kaybetmeyi göze alıyor. erkek milleti işte aileleri haksız da olsa onları savunurlar. herkes de var bu sorun. bence evi terketme. eşinle aranı düzelt. görümcenle barış. evliliğini böyle bir sebebten bitirme sakın. görümcenin evine git bi kereye mahsus olmak üzere. sonra yine görüşmezsin olur biter. bi başkasıyla evlenince o kişi ailesinden önce seni mi düşünecek sanıyorsun. bütün erkekler aynı ailelerini 1. sıraya eşlerini 2.sıraya koyarlar. herkes ettiğini bulur. boşver sen eşinle mutlu olmaya bak.

beyzaesraya katılıyorum evi terkeden sen olma, çok istiyosan kapı orda beni kimseyle zorla görüştüremezsin madem kardeşin evliliğinden vazgeçecek kadar kıymetli o zaman buyur git de, sen neden gideceksinki.

bence hiiç bişi belli etme hazırlandığını falan görmesin dediğime gelecek diye için için sevinsin egosunu tatmin etsin şurda pazara kadar bekle ne kaldı neden kendi hayatından vazgeçeceksin ama sınavdan sessiz sedasız habersiz çek git dumur olsun yüreğine otursun bence gideceğini belli etme

sana böyle söylüyorsa evliliğini bitirmeyi göze alamaz bence. seni sindirmeye çalışıyor olabilir mi?

ya okudukça sinir oldum. ne kötü ne edepsiz insanlar var ya! madem ablası için senden vazgeçmeyi göze alıyor, sor bakalım ablası da kocasından vazgeçermiymiş kocan için? aynısını yaşasa ne hissederdi acaba o enişte? hayret bişey ya...

bana kalırsa evden gitme, sen gidince arkandan kına yakacak oh be bunları ayırdım diye sevinecek. bence sen onlardan ayrı bir muhite, şehire falan taşınmaya çalış. çok nadiren görürsüni mesafeni korursun. kocana da de: biz ayrılınca mutlu olacak heralde de. ama sen yalnız kalmışsın umrunda değil, kardeşinin mutluluğunu istemeyen nasıl bir insan bu? de. senin yerinde başka bi kızolmuş olsa ona da aynısını yapacaktı, sorun sende değil onda.. bunu aynen söyle bi kafasında yer etsin. senden boşanmak çözüm olacak sanıyor, baoşandınız diyelim. bu adam günün birinde başkasıyla evlenmeye kalksa yine aynı durumu yaşayacak. bunu onun o koca kafasına iyice sok..aklını başına toplasın kocan.. en kısa zamanda uzaklara taşınırsınız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…