- 16 Mayıs 2022
- 1.582
- 5.041
- 88
- 30
- Konu Sahibi Derya 12468
Gelinlerin bi pedimize karışmadığı kalmıştı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babamdan bile isterim ne demek istemez,konuşmaz, kafaya bak mö...Ya millet uzaya çıktı uzaya biraz gelişinMerhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
2 gündür evli görümcemin başı donermis galiba hamile test vs veriyor
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
" Sorallar " işte patidostlarıEşim görümcem ve pet. Var mı arttıran![]()
Görümcem eşime ped soraldı" Sorallar " işte patidostları
Sorarlarsa olmaz çünkü
Ped: ben ne alaka? ShsjdjfhEsim gorumcem ben ve ped
İşin içinde görümce var modernliğe odaklanmak mümkün müYa başkası olsa ne kadar modern bir ailede yetişmiş diye adama dört elle sarılır size inanamıyorum
Görümcem ped kullanıyormuş ben şokİşin içinde görümce var modernliğe odaklanmak mümkün mü![]()
Bide şey var: ablan bu şekilmiş, isteyen o şekil olur isteyen bu şekil, herkesin hayatına kimse karışamaz. Oha Iphone klavye bile herkesin hayatına yazınca kimse karışamaz kısmını otomatik çıkarıyor" Sorallar " işte patidostları
Sorarlarsa olmaz çünkü
allahtan menstral kap istememis mazallah kadin kalpten giderdiGörümcem ped kullanıyormuş ben şok![]()
Ya tampon isteseydi ?allahtan menstral kap istememis mazallah kadin kalpten giderdi
#gorumcelerpedkullanmasinGörümcem ped kullanıyormuş ben şok![]()
Galiba bir burayı anladım.. Valla bende herkes pms imden reglime kadar herşeyi biliyorlar ona göre de davranıyorlar :) Erkek kardeşimden, abimden, babamdan çoğu kez ped istemişliğim var, gelirken uğrayıp al dediğimde alıyorlar veya alışverişe gittiklerinde arabaya ped de atıyorlar ne var bunda? Hep beraber otururken regl sancısı üzerine konuşup dayımdan (eczacı) bilgi aldığım da oldu.. Erkek kardeşim odama bitki çayı, çikolata vs getirir, bir şeye ihtiyacım olup olmadığını sorar. Sizin gibi düşünen insanlar belki abartı bulup ayıplayacak beni ama ben sülalemdeki erkeklerden memnunum, Allah razı olsun, olması gerektiği gibi normaller :) Nys, kısacası evli olsam da acil durumlarda isterdim.kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim
Bir insanın kendi ÖZ kardeşinden ped istemesi gayet normal bir şey kaldı ki regl bir hastalık değil saklanacak bir şey de değil. Hamile kalmamızı sağlayan şey yani. Hiç utanılacak bir şey değil. Belki sizi aramak yerine eşinizi aramalarının sebebi “kadın hastalık”larıyla ilgili duruma üzülebileceğinizi düşünmeleri olabilir. Kötü niyetli olmayabilirler yani.Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
2 gündür evli görümcemin başı donermis galiba hamile test vs veriyor
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Görümce misiniz?Galiba bir burayı anladım.. Valla bende herkes pms imden reglime kadar herşeyi biliyorlar ona göre de davranıyorlar :) Erkek kardeşimden, abimden, babamdan çoğu kez ped istemişliğim var, gelirken uğrayıp al dediğimde alıyorlar veya alışverişe gittiklerinde arabaya ped de atıyorlar ne var bunda? Hep beraber otururken regl sancısı üzerine konuşup dayımdan (eczacı) bilgi aldığım da oldu.. Erkek kardeşim odama bitki çayı, çikolata vs getirir, bir şeye ihtiyacım olup olmadığını sorar. Sizin gibi düşünen insanlar belki abartı bulup ayıplayacak beni ama ben sülalemdeki erkeklerden memnunum, Allah razı olsun, olması gerektiği gibi normaller :) Nys, kısacası evli olsam da acil durumlarda isterdim.
Konusahibiyle alakam yok ahhahahhajaGörümce misiniz?![]()
Yok öyle değil genel olarak görümceKonusahibiyle alakam yok ahhahahhaja