Eşim gorumcem ve ben

Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Tiens'de indirimde.
6'lisinda toplam 98 adet var.
Hemen alıp gorumcene hediye ediyorsun.
Her şeyi biz mi dusunelim🤔🤔
Zaten döngüyü eşin biliyor,bitmeye yakın alıp gonderirsin tekrar.

Mevzu ped değil de devamli adami kuryeleri gibi kullanmalari. Ped ve adet ayip bir şey degil bence.

Bir ara gorumcem boşaninca eşime sarmişti mesela. Pil lazim pil al gel gibi gereksiz şeyleri istemeler filan, evde şu yapilacak gel yap her hafta bir şey cikartmaya başlamişti. Bir iki ses cikartmadik hadi yeni boşandi psikolojisi kotudur diye sonra eşim telefonlarini açmamaya vs başladi ya da işim var filan dedi gitmedi de öyle öyle birakti peşini eşimin, artik konuşmuyorlar pek.
Oturdugumuz yerde buyuk marketler var dolu yani ve yuruyerek bile ulaşilacak yerdeler, ha yine yurumek istemiyorsa bin tane uygulama var siparis veriyorsun getiriyor.
Boyle devamli isteklerle kendilerine bağlamaya filan calisiyorlar galiba bilmiyorum amac ne ama insani o ayar ediyor. 😂

Ben bazen is yerinde bile soyluyorum regliyim sinirliyim bisey sormayin diyorum 😂
Sana cikolatanalayim mi dedi bir cocuk .bence gayet dogal istemesi .sen harici bir aileden gelmis olabilirsin ama esinin ailesi senden modern .sin olarak regli saklanacak bisey degildir 😉🥰

Tiens'de indirimde.
6'lisinda toplam 98 adet var.
Hemen alıp gorumcene hediye ediyorsun.
Her şeyi biz mi dusunelim🤔🤔
Zaten döngüyü eşin biliyor,bitmeye yakın alıp gonderirsin tekrar.
Aslında güzel noktaya değinmişsiniz.
Asıl mesele evdeki pedlerin görümceye verilmesi olabilir.
Biz bu kısmı atladık
Konu sahibi haklı dağılalım😂

Evlendik veya evlendiler diye silelim artik kardeslerimizi gelin hanımlar kiziyoo

Aslında güzel noktaya değinmişsiniz.
Asıl mesele evdeki pedlerin görümceye verilmesi olabilir.
Biz bu kısmı atladık
Konu sahibi haklı dağılalım😂
Yani kadinin derdi : Görümcem evimdeki pedlerle sefa sürerken ben neden kıçıma bez bağlıyorum da olabilir.
Oyle bir magduriyet mi acep..

Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
2 gündür evli görümcemin başı donermis galiba hamile test vs veriyor
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Regl olduğumuzu aile bireylerimizden saklıyor muyduk? E bana söylenmedi ki bu...

Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya

Aslında olağan birsey ama farklı aile yapılarında oluyor yetiştirme tarzi bizdede açık açık söylenmez konuşulmaz ama.yanlis olan taraf biziz neden gizlemek konuşmamak zorundayız ki...
Arama olayları bizde de öyle geçiyor gorumcelerimle iyiyizdir ama genelde eşimden bilgi alırlar nasıl oldu diye
Ama onlar sizi aramadiysa eşinizin de sizi aramaya yönlendirmesi yanlış bende olsam aramazdim

Yok be bacım benim eşimin ailesinde de görülmüş bu. Kız senin yine kardeşi. Benim eltilerim konuşur hastayımmmmm, hasta oldummmm diye... İğrenç, seviyesiz ilişkiler. Neyseki hepsinden kurtuldum. D. D

Yok be bacım benim eşimin ailesinde de görülmüş bu. Kız senin yine kardeşi. Benim eltilerim konuşur hastayımmmmm, hasta oldummmm diye... İğrenç, seviyesiz ilişkiler. Neyseki hepsinden kurtuldum. D. D
Hastayım demek seviyesizlik mi? Tövbe bismillah

Her ailenin dinamiği farklıdır. Bende abilerimden pet isteyemem ama eşim kızkardeşi ile çok rahat konuşuyor. Sanırım onların arasında da pet sorun olmaz. Bu onların kurduğu ilişki boyutu ile ilgili birşey. Yadırganacak bir durum değil.
Ben kendi çekirdek ailemde bu çekingenliği devam ettirmedim ama. Biz gençken Ramazan’da regl olduğumuz belli olmasın diye sahura kalkardık, herkesten gizli saklı yerdik. Şimdi ben 15 yaşındaki oğluma durumu anlatıp oruç tutmuyorum.

Erkekler kanatlı kanatsız uzun normal ayırabiliyor mu yaa? kesin yanlış ped alıyodur görümceye

Ben eşime bir şeyin adını yazıyorum yine de markete gidip resmini atıp bu mu diye soruyor 😅😅

Benim eşim dogrusunu aliyor. Adami devamli peşimde dolaştiriyorum ic camasir, kozmetik, kişisel bakim alişverisi yaparken hep göstere göstere alisveris yaparim. 😂😂 Her şeyi ezberledi aliyor ben yokken de.

Back
X