Eşim gorumcem ve ben

bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim
Konu gelin-görümce çekişmesine dönüşmüş ama kardeşler arası bu tür istekler olabilir. Adet görmek veya ped istemek de gayet normal.

Ben daha ilgincini bir arkadaşımda yaşadım. Kadın arkadaşımın kocasına sperm testi gerekti, laboratuvarı ben ayarladım, kocası utangaç ve biraz çekingenmiş diye arkadaşımı ve eşini karşılayayım dedim. Arkadaşımın kocası sperm testi vermeye kız kardeşi ile geldi. Arkadaşıma bir gün önce tarif ettiğim; kocan özel bir odada steril bir kavanoza masturbasyonla boşalacak, madem çok çekingen sen de yanında gel, yardımcı olursun demiştim. Adam, arkadaşım olan eşiyle geleceğine kız kardeşi ile labaratuvara gelince bir de görümceye ve görümcenin elini bırakmayan abiye bir daha tarif ettim. Adam boşaldığı kavanozu kız kardeşinin eline vermiş, laboratuvara o getirdi. Kadın arkadaşım sinir küpü olmuştu.

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
2 gündür evli görümcemin başı donermis galiba hamile test vs veriyor
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Daha önce neden görülmemiş olsun?
Siz görmediniz diye kimse görmedimi yani

Konu gelin-görümce çekişmesine dönüşmüş ama kardeşler arası bu tür istekler olabilir. Adet görmek veya ped istemek de gayet normal.

Ben daha ilgincini bir arkadaşımda yaşadım. Kadın arkadaşımın kocasına sperm testi gerekti, laboratuvarı ben ayarladım, kocası utangaç ve biraz çekingenmiş diye arkadaşımı ve eşini karşılayayım dedim. Arkadaşımın kocası sperm testi vermeye kız kardeşi ile geldi. Arkadaşıma bir gün önce tarif ettiğim; kocan özel bir odada steril bir kavanoza masturbasyonla boşalacak, madem çok çekingen sen de yanında gel, yardımcı olursun demiştim. Görümceyle gelince bir de görümceye ve görümcenin elini bırakmayan abiye bir daha tarif ettim. Adam boşaldığı kavanozu kız kardeşinin eline vermiş, laboratuvara o getirdi. Kadın arkadaşım sinir küpü olmuştu.

Bu çok çirkin bir olaymış. Aile boyu, akıl sağlıklarına dair şüphe doğuyor insanda. Arkadaşınız, beyefendiyle halen evli mi ?

Bi sizde görülmüş evimdeki pedleri görümcemle paylaşmak :KK53:
Yaa bayıldım betimlemelere.
Belki konu çok avam ama çook samimi.
Haklısın bacım sen sonuna kadar aklısın be yaa. Sen ne yapıyorsan haklısın bu hayatta. Tam da bugün öğle yemeğinde gırgıriye seyretmişken cuk oturdu valla.
Kimse herkesin pedine karışamaz. :KK53:

Bu çok çirkin bir olaymış. Aile boyu, akıl sağlıklarına dair şüphe doğuyor insanda. Arkadaşınız, beyefendiyle halen evli mi ?
Çocuk sahibi olmalarına yardımcı oldum. Şimdi bir çocukla hayatlarına devam ediyorlar. Arkadaşımın görümcesiyle arası hiç iyi değil. Kız kardeş de olsa kocasının spermini gördü işte. :KK48::KK48::KK48:

bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim

Al dedi çocuklarını dedi git dedi. Az düzgün yazsanız şu konuları...

Çocuk sahibi olmalarına yardımcı oldum. Şimdi bir çocukla hayatlarına devam ediyorlar. Arkadaşımın görümcesiyle arası hiç iyi değil. Kız kardeş de olsa kocasının spermini gördü işte. :KK48::KK48::KK48:

Buradaki tek sorunlu kişi görümce değilmiş. Arkadaşınız ,asıl sorunu göz ardı edebilmek için ; görümcesini günah keçisi ilan etmiş.

Kusura bakmayın ancak olay gerçekten çok mide bulandırıcıymış. O ortamda görümcenin ne işi varmış.

Buradaki tek sorunlu kişi görümce değilmiş. Arkadaşınız ,asıl sorunu göz ardı edebilmek için ; görümcesini günah keçisi ilan etmiş.

Kusura bakmayın ancak olay gerçekten çok mide bulandırıcıymış. O ortamda görümcenin ne işi varmış.
Bu arkadaşımın hikayesi biraz farklı, vajinusmustu onu da birlikte yendik. Vajinusmus konularının birinde yazmıştım. Tedavilerini takip ettim ve eşi bir kere bile gelmedi, sormadı. Evliliklerinin birinci yılında ancak ilişkiye girebildiler. Adam çok utangaç ve çekingen. İnfertilite problemleri olunca ve kadında bir sorun bulamayınca kocasına sperm testi istedik. Adam da ben senle gelmem, hastaneye kız kardeşimle gidicem diye diretmiş. Çocuk isteyen arkadaşım da razı olmuş. İşte kız kardeşiyle gelip sperm testi verdiler. Aslında kız kardeşin de arkadaşımın da bir günahı yok. Sorun adamda. Demek ki kız kardeşi ile daha rahat oluyormuş. Olay bana da ilginç gelmekle birlikte çok da önemsemedim.

Ben daha ilgincini bir arkadaşımda yaşadım. Kadın arkadaşımın kocasına sperm testi gerekti, laboratuvarı ben ayarladım, kocası utangaç ve biraz çekingenmiş diye arkadaşımı ve eşini karşılayayım dedim. Arkadaşımın kocası sperm testi vermeye kız kardeşi ile geldi. Arkadaşıma bir gün önce tarif ettiğim; kocan özel bir odada steril bir kavanoza masturbasyonla boşalacak, madem çok çekingen sen de yanında gel, yardımcı olursun demiştim. Adam, arkadaşım olan eşiyle geleceğine kız kardeşi ile labaratuvara gelince bir de görümceye ve görümcenin elini bırakmayan abiye bir daha tarif ettim. Adam boşaldığı kavanozu kız kardeşinin eline vermiş, laboratuvara o getirdi. Kadın arkadaşım sinir küpü olmuştu.
Ne tarafa kusuyoruz :kusmuk:

Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Kardeşler arasındaki muhabbete karışma kötü sen olursun. Yani bende erkek kardesimden ped istemem ama gebelik sureclerimde aradı sordu yani takılmayın bu kadar

Ne tarafa kusuyoruz :kusmuk:
Ülkemizden insan manzaraları, kusacak bir şey yok. Kapının önünde gelinin kanlı çarşafını bekleyen insanlar var, çocuk evlilikler var (İlk gece ilişlkisinde üretrası parçalanmış 14 yaşında kız gördüm). Bu anlattığım ne ki?

Siz haksızsiniz.Görümceyim gelin çocuk için tedavi görüyor olsa ben de kardeşime sorardım.Hatta tedaviyi gören kız kardeşim olsa damada sorardım.Cunku merak ederdim ama dillendirip onu üzmeyeyim kendisi zaten üzülüyordur diye düşünürdüm.

Regl olmayı utanılacak saklanacak birşey olarak görmüyorum hastanede yatıyorsam erkek kardesime de babama da ped ihtiyacım olduğunu pekala söylerim hatta ziyaretime gelen sosyal bir arkadaşıma da söylerim cinsiyetinin erkek olması mühim değil bence.He sizin gibi gizlenmesi gereken bir olgu olarak görenlere de " bir sizde görülmüş bu" diye horlamam.

Siz olsanız ne yapardınız demişsiniz ben olsam beni her Dr gidisimde arayıp darlamayan ama merak edip kardesine soran o gorumceyi arar nasıl olgunu sorardim

Son düzenleme:
Sizi aramayanı sizde aramayın mecbur değilsiniz. Ben kardeşimden hiç ped istemedim, utanırım onu aldırmaya ama adet olduğumu söylemekten çekinmem.

Back
X