- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.337
- 63
- 38
- Konu Sahibi Derya 12468
Konu gelin-görümce çekişmesine dönüşmüş ama kardeşler arası bu tür istekler olabilir. Adet görmek veya ped istemek de gayet normal.bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim
Ben daha ilgincini bir arkadaşımda yaşadım. Kadın arkadaşımın kocasına sperm testi gerekti, laboratuvarı ben ayarladım, kocası utangaç ve biraz çekingenmiş diye arkadaşımı ve eşini karşılayayım dedim. Arkadaşımın kocası sperm testi vermeye kız kardeşi ile geldi. Arkadaşıma bir gün önce tarif ettiğim; kocan özel bir odada steril bir kavanoza masturbasyonla boşalacak, madem çok çekingen sen de yanında gel, yardımcı olursun demiştim. Adam, arkadaşım olan eşiyle geleceğine kız kardeşi ile labaratuvara gelince bir de görümceye ve görümcenin elini bırakmayan abiye bir daha tarif ettim. Adam boşaldığı kavanozu kız kardeşinin eline vermiş, laboratuvara o getirdi. Kadın arkadaşım sinir küpü olmuştu.
Son düzenleme: