Eşim gorumcem ve ben

Regl olmak utanılacak bisey mi duyari yapmis da herkes, mesele regl olmasini soylemesi degil, kocasi dururken abisinden ped istemesi. Sacma cunku. Bu istedigi sogan patates olsa da ayni olcude sacma olurdu zaten. Ama burda sorun abide tabi ki. Hödük karisi istese bu kadar kosturmaz. Ayar oluyorum boyle adamlara

Ne var bunda kardeşimden tabiki isterim ve alırda en özelimi anlatırım bilir de kocamla yatak odası muhabbetleri değil tabiki hastanelik bir durum olursa bilir benim kardeşim o siz iyi misiniz bunda yadırganacak bir durum yok
Ama arayıp aramamak konusunda haklısınız sizi arayıp sormayan sizde aramayın :KK66:
Aynen öyle abimler evlendiklerinde ben önerdim oncelikle doktora gidip sonra korunun diye kimse de garip karşılamadı. Nasıl ki başka doktora gidince konusuluyorsa bu da konuşulur

Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
2 gündür evli görümcemin başı donermis galiba hamile test vs veriyor
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Kardesten ped ıstemek ne ya?Abartmasınlar artık.20 lıralık pedini de kendı alsın.

Regl olduğumuz evde bizle yaşayan kadın erkek herkes tarafından anlaşılabir.
İbadetlerimizi yapamamızdan denize girememek oruç tutamamak halsiz ağrılı vs olmakla bunu anlarlar bunda utanıp sıkılacak birşey yoksa da ben abime babama ped aldırmam sanırım.
Telden 30 saniyede alırsın kapıya gelir ne yani. Gerek yok.

Görümcenin yaptığı bir tek bana mı tuhaf geldi? aynı evde yaşayan kardeşiniz babanız dışarıdadır hadi gelirken ped al dersiniz. Ama herhalde başka evde yaşayan abinizden istemezsiniz? Demek istediğim cinsiyet değil, annenizden de istemezsiniz. İnsanlar işi gücü bırakıp ped mi yetiştirsin? Her yer market her yer ayağa getiren uygulama. Bi de evden niye istiyor? Bedavaya gelsin diye mi? Pedin zaten her ay kullanılıp biteceği belli bi olay rutin market alışverişinde atarsın sepete stoklu gidersen kafa rahat.
Ama konu sahibi bebek için size değil eşinize sormaları kötü değil ben de tedavi gördüğüm için biliyorum kimse birşey sorsun istemiyordum. Onlar da belki sizi bunaltmamak için kendi oğullarına soruyorlardır

kızlar sakin tamam feministlik vs haklısınız kardeş sonuçta ama bu kızlar belliki bilerek yapıyo. bu adam küçük bekar oğlan değil. adama ne koca kadının reglinden. gününü bilmek zorunda mı.?? hepsini geçtim bu kız yyatalakmıda erkek kardesinden istiyo sürekli hayırdır? eli ayagı yokmu markete gidemöiyomu annesi ne güne duruyo ondan istesin ne saçma bi olay bu ya... bu konuları ben de savunurum hatta bekarken 13yasındaki erkek kardesimden bende istemiştim gülmüştü geçmişti oalbilir. ama şuan 24yasında adam bekar bile olsa ne alaka ona söyleyeyim. annem varsa ona söylerim hiçkimse yoksa gider marketten alır gelirim. bu 1kerelik bişey değil belli ki rahatsız olunan nokta o ???

Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Benim görümcemde, bizden bayağı önce evlenmiş, ilk 3-4 yıl çocukları olmamış, eşim kardeşine ve eniştesine anlatıyormuş işte, ilişkiden sonra hemen kalkmayın. ayaklarını havaya kaldır, işte kardeşi için, hemen lavaboya gitmesin falan diye, sonra çocukları olmuş, biz yeni evliyken, görümcem birgün ortamda anlattı, işte abimin sayesinde çocuğum oldu, ayaklarımı hep havaya diktim falan diye, çok tuhafıma gitmişti o zaman. ama bizim aile tam tersi yapıda.

pff nesi normal bunun.
regl oldum evde de ped yoksa zilyon tane uygulama var evli erkek kardeşimi arayıp karının pedlerinden getir demem yani.
Konu sahibi öyle bir yazmış ki nerede ne şartlarda ne pedi nereden ped hiçbir şey anlaşılmıyor herkes kendince yorumluyor 😂 bence kız kardeşi hastanedeyken kardeşinden ped istemiş 🤷 ben böyle yorumladım

Bence de saçma. Aynı binada mı yaşıyorsunuz ? Öyle değilse daha da saçma. Ne münasebetle kaç km ötedeki görümcem regl olmuş diye eşim evdeki pedlerimi alıp ona yetiştirecek ? Aynı evde yaşayan kişilere dışardayken alabilir misin denebilir ama sizin durumunuzda mantıklı değil bence de garip.

Kardesimden ped de isterim tampon da bu niye sizi gerdi ki bu kadar. Esiyle ilgili bisi soracaksam da kardesime sorarim benim muhatabim kardesim olur cunku. Siz arayip kardesinizin karisina mi soruyosunuz?

Back
X